- 25 Ekim 2009
- 4.464
- 573
- 43
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
nikahıma 38 gün var
o zamana kadar 2. kutuyu yarılamış olcam neredeyse
sizce ek korunmaya gerek olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nikahıma 38 gün var
hayır gerek yok 1 kutudan sonra koruma başlıyor
burdaki herkez evli yada evlencek sanırım. bana bu hapı adet düzenim için verdi doktr. bugun hastalandım ama kullanıp kullanmamakta kararsızım. polikistik over varmış bende. evlenene kadar kullan dedide benm nezamn evleneceğim bile belli diil. ne diyorsunuz sızce kullanmalımıyım. birde sgorta karsılamıyormus. fiyatını öğrenebilirmiyim..
bernacım kullanıp kullanmaman hakkında bişey diyemedim. ben de daha yeni başladım. 6. hapım
ablam tüylenme problemi için bekarken kullanmıştı uzun süre doğum kontrol hapı çok memnun kalmıştı ama bunu söyleyebilirim.
bu ilacın yan etkilerinin de çok olmadığını söylüyorlar. bi düşün karar ver canım
canım ben aldım 21 e aldım.
geçmiş olsun çok
tatlımm ek korumana gerek yok hatta çok fazla bile kullanmış olacaksın, bu ilaç diğerlerinden farklı adetinin ilk günü içmeye başladığında 7 günlük ek koruma yeterli oluyor 7 gün sonra korunmaya gerek yok :)nikahıma 38 gün var
tatlımm ek korumana gerek yok hatta çok fazla bile kullanmış olacaksın, bu ilaç diğerlerinden farklı adetinin ilk günü içmeye başladığında 7 günlük ek koruma yeterli oluyor 7 gün sonra korunmaya gerek yok :)nikahıma 38 gün var
tatlımm ek korumana gerek yok hatta çok fazla bile kullanmış olacaksın, bu ilaç diğerlerinden farklı adetinin ilk günü içmeye başladığında 7 günlük ek koruma yeterli oluyor 7 gün sonra korunmaya gerek yok :)
ama bende senin gibi 2. kutunun yarılarına kadar ek koruma yapmıştım :)