Aile Planlaması Yazz 24+4 Doğum Kontrol Hapı Kullananlar

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
kızlar hapı birgün içmeyi unutunca sizde de yanetki olarak ara kahverengi akıntı oldu mu hiç?cevaplarsanız sevinirim...

burdaki herkez evli yada evlencek sanırım. bana bu hapı adet düzenim için verdi doktr. bugun hastalandım ama kullanıp kullanmamakta kararsızım. polikistik over varmış bende. evlenene kadar kullan dedide benm nezamn evleneceğim bile belli diil. ne diyorsunuz sızce kullanmalımıyım. birde sgorta karsılamıyormus. fiyatını öğrenebilirmiyim..

burdaki herkez evli yada evlencek sanırım. bana bu hapı adet düzenim için verdi doktr. bugun hastalandım ama kullanıp kullanmamakta kararsızım. polikistik over varmış bende. evlenene kadar kullan dedide benm nezamn evleneceğim bile belli diil. ne diyorsunuz sızce kullanmalımıyım. birde sgorta karsılamıyormus. fiyatını öğrenebilirmiyim..

bernacım kullanıp kullanmaman hakkında bişey diyemedim. ben de daha yeni başladım. 6. hapım
ablam tüylenme problemi için bekarken kullanmıştı uzun süre doğum kontrol hapı çok memnun kalmıştı ama bunu söyleyebilirim.
bu ilacın yan etkilerinin de çok olmadığını söylüyorlar. bi düşün karar ver canım
canım ben aldım 21 e aldım.
geçmiş olsun çok

bernacım kullanıp kullanmaman hakkında bişey diyemedim. ben de daha yeni başladım. 6. hapım
ablam tüylenme problemi için bekarken kullanmıştı uzun süre doğum kontrol hapı çok memnun kalmıştı ama bunu söyleyebilirim.
bu ilacın yan etkilerinin de çok olmadığını söylüyorlar. bi düşün karar ver canım
canım ben aldım 21 e aldım.
geçmiş olsun çok

shewall acıklamaların için çok tesekkr ederım. bende bugun aldm ılkınıde bıraz önce içtim. coğunluk bulantıdan şikayetcı benmde mıdem hassas umarım bısı olmaz ve umarım işe yarar. tekrardan tesekkrler cnım. :1hug:

bende bi bulantı hali var ama iştahım falan artmadı şükür
bulantı da bu ara çok trafikteyim ondan mı bilemedim

tatlımm ek korumana gerek yok hatta çok fazla bile kullanmış olacaksın, bu ilaç diğerlerinden farklı adetinin ilk günü içmeye başladığında 7 günlük ek koruma yeterli oluyor 7 gün sonra korunmaya gerek yok :)
ama bende senin gibi 2. kutunun yarılarına kadar ek koruma yapmıştım :)

tatlımm ek korumana gerek yok hatta çok fazla bile kullanmış olacaksın, bu ilaç diğerlerinden farklı adetinin ilk günü içmeye başladığında 7 günlük ek koruma yeterli oluyor 7 gün sonra korunmaya gerek yok :)

nikahıma 38 gün var
o zamana kadar 2. kutuyu yarılamış olcam neredeyse
sizce ek korunmaya gerek olur mu?

nikahıma 38 gün var
o zamana kadar 2. kutuyu yarılamış olcam neredeyse
sizce ek korunmaya gerek olur mu?

bu msj banamı cnm
bilmiyorumkismile

bayanlar 2 hafta kadar oldu ılaca baslayalı. ılk 5 gun bulntım olmadı sonrakı 3 gun oldu sonra olmadı sanırım yemekten hemen sonra alınca olmuo bulantı yanı tamamn tok olmak gerekıo. bu arda adetm biteli 10 gun falan oldu ancak ara ara lekelenmeler devam edıyor. bakalım devam edıyorm. herhangı bir durumda yazarım.

kızlar bende bu ilacı dr. gitmedim eczacı ark. tavsiyesi üzerine kullanıyorum 1.kutum da 2. beyaz hapı aldım ve rengli oldum 2 gün sonra 2. kutuya başlayacağım bende göğüslerimi biraz büyüttü bu benim için ii olkmadı çünkü göğüs ölçülerim yeteri kadar büyük beniim :). başka yan etki olarak ta akıntı diyebilirim kahverengi akıntı oluyor bakalım 2. kutuya başlaıncad akıntım devam edecek mi.

of yan etki yaptı bana bu ilaç,sol tarafım ağrıyor,sol kolum göğsüm,içime huzusuzluk veriyor..ilk kullandığımda da bacak ağrısı yapmıştı.yine yaptı yan etki..bugün bırakıyorum daha da içmiyeceğim.

ya benım zaten hastalıgımın bitiminden sonra 1 hafta faln lekenme olmustu. simdi pembe hapların bıtmesını 5 gün var yine lekelenme basladı kırmızı kahve gıbı normalmı bu

X