- Konu Sahibi Zeynep28 maras
Ben 8 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım ve hiç bir yan etki yapmadı gerçekten yan etkisi yok denecek kadar az :))Yazz 24/4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 8 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım ve hiç bir yan etki yapmadı gerçekten yan etkisi yok denecek kadar az :))Yazz 24/4
Tam tamına 12 ay kullandım bu yazz ı. İlk başladığım zamanlarda çok fazla baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı. Ayrıca bunu kullanan arkadaşım yazz ın başta kilo verdirdiğini sonra da aldırmaya başladığını söylemişti. haklıymış.
aynen de öyle oldu yavaş yavaş iştahım açıldı.kilo almaya başladım. şimdi nasıl vereceğimi düşünüyorum. bu yetmezmiş gibi tuğsem_10 gibi adet sürem ve kanama kısaldı. tek artısı evet regli düzenliyor. şimdi bıraktım kullanmıyorum. kesinlikle de kimseye tavsiye etmiyorum!!!!
3 yıldır kullanıyorum, tek kilo aldırmadı.
Korkma Canım yok bişeyy ilacı rehat rahat kllanmaya devam et. İlk zamanlar bende noldu bu ne ya hıc adet olmuyormuşm gibi leke leke az az geliyordu. adet zamanımda ped yerıne günlük ped kullandım yani o derece.. ilk 3 ay böyle olu. daha sonraları normale biner hiç kafana takma devambende sol yumurtalığımdaki kistten dolayı doktorumun vermesi ile kullanmaya başladım
adetimin ilk günü başladım adetim bitti ama ara ara kahverengi akıntı geliyor anlamadım niye..snki bitmemiş gibi
benim durumumda olan var mı kızlar ?
İlk birkaç ay ara kanama normal..bende sol yumurtalığımdaki kistten dolayı doktorumun vermesi ile kullanmaya başladım
adetimin ilk günü başladım adetim bitti ama ara ara kahverengi akıntı geliyor anlamadım niye..snki bitmemiş gibi
benim durumumda olan var mı kızlar ?
İlk birkaç ay ara kanama normal..
Korkma Canım yok bişeyy ilacı rehat rahat kllanmaya devam et. İlk zamanlar bende noldu bu ne ya hıc adet olmuyormuşm gibi leke leke az az geliyordu. adet zamanımda ped yerıne günlük ped kullandım yani o derece.. ilk 3 ay böyle olu. daha sonraları normale biner hiç kafana takma devam
Azaldı derken normale döndü anlamında.. Benim on gün sürüyordu şimdi 6 gün sürüyor mesela.. Uzun sürmesi düzensizlik işareti..Merhaba
Yazz ı kullananlar adet dönemlerinin kısaldığından bahsetmişler benim adet dönemlerim ilginç biçimde kısalmaya ve aşırı derecede ağrılı olmaya başladı. bu hapı kullanırsam zaten 3-4 gün çok az kanamalı olan reglim kaça düşer? iyice mi azalır? bi bir problem mi? bazı doktorlar 1 damla dahi olsa yeter miktarı önemli değil diyor. Bilenler cevaplayabilir mi?
benim normalde 5 gün sürüyordu ama artık 3 e düştü, bu ilaçla normale mi döner daha da kısalır mı? kısalmasından endişelenmeli miyim sizce?Azaldı derken normale döndü anlamında.. Benim on gün sürüyordu şimdi 6 gün sürüyor mesela.. Uzun sürmesi düzensizlik işareti..
Bence endişe edecek bir durum yok, düzenliyor sonuçta..benim normalde 5 gün sürüyordu ama artık 3 e düştü, bu ilaçla normale mi döner daha da kısalır mı? kısalmasından endişelenmeli miyim sizce?
teşekkür ederim yanıtın için.Bence endişe edecek bir durum yok, düzenliyor sonuçta..
Ben çok daha fazla aksatıyorum bazen bir sorun yaşamadım.Merhabalar benim de bir sorum olacak 6 aydir kullanıyorum çok memnunum ilaçtan fakat bu ay saat degistirdim 2.5 saat kadar ileri aldım bu sorun yaşatırmi acaba korkuyorum ve bi an önce hasta olmayı bekliyorum.