Aile Planlaması Yazz 24+4 Doğum Kontrol Hapı Kullananlar

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
iki yıl kadar kullandım adet döngülerim mükemmel derecede düzgündü günü asla şaşmazdı adet sancılarımı yok edecek kadar azalttı ve diğer ilaçlar gibi vücudumda su falan tutmadı kıllanma yapmadı hiçbir yan etkisini görmedim gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz

ben 3-4 sene kullanmıştım son seneye doğru 5 gün süren adetim 2.5 güne indi hatta bi ay adet olmadım.çenemde kıllamma oldu hafif.evet adet sancısını ilaçsız geçiriyordum.bu yüzden kansızlığım düzelmişti adetimi iyicene azaltması nedeniyle. bir ay içip bir ay içmemeye başladım.tabi o zamanlar evli değildim.evliliğimin ilk zamanlarında kullandım çocuk için müsait değildik. hay kullanmaz olaydım.bıraktım biliyordum evlenip de rahim duvarının tam ortasında miyom olduğunu haptan mı böyle oldu baştan mı böyleydi bilmiyorum.son yıllarda vücudum su tutmuştu başlarda bişey yoktu ama.iştahı daaşırı etkilemiyor.ara ara birden bire parlama ve ağlama hisleri yapabiliyor.

Tam tamına 12 ay kullandım bu yazz ı. İlk başladığım zamanlarda çok fazla baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı. Ayrıca bunu kullanan arkadaşım yazz ın başta kilo verdirdiğini sonra da aldırmaya başladığını söylemişti. haklıymış.
aynen de öyle oldu yavaş yavaş iştahım açıldı.kilo almaya başladım. şimdi nasıl vereceğimi düşünüyorum. bu yetmezmiş gibi tuğsem_10 gibi adet sürem ve kanama kısaldı. tek artısı evet regli düzenliyor. şimdi bıraktım kullanmıyorum. kesinlikle de kimseye tavsiye etmiyorum!!!!

Son düzenleme:
Tam tamına 12 ay kullandım bu yazz ı. İlk başladığım zamanlarda çok fazla baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı. Ayrıca bunu kullanan arkadaşım yazz ın başta kilo verdirdiğini sonra da aldırmaya başladığını söylemişti. haklıymış.
aynen de öyle oldu yavaş yavaş iştahım açıldı.kilo almaya başladım. şimdi nasıl vereceğimi düşünüyorum. bu yetmezmiş gibi tuğsem_10 gibi adet sürem ve kanama kısaldı. tek artısı evet regli düzenliyor. şimdi bıraktım kullanmıyorum. kesinlikle de kimseye tavsiye etmiyorum!!!!

3 yıldır kullanıyorum, tek kilo aldırmadı.

bende sol yumurtalığımdaki kistten dolayı doktorumun vermesi ile kullanmaya başladım
adetimin ilk günü başladım adetim bitti ama ara ara kahverengi akıntı geliyor anlamadım niye..snki bitmemiş gibi
benim durumumda olan var mı kızlar ?

bende sol yumurtalığımdaki kistten dolayı doktorumun vermesi ile kullanmaya başladım
adetimin ilk günü başladım adetim bitti ama ara ara kahverengi akıntı geliyor anlamadım niye..snki bitmemiş gibi
Korkma Canım yok bişeyy ilacı rehat rahat kllanmaya devam et. İlk zamanlar bende noldu bu ne ya hıc adet olmuyormuşm gibi leke leke az az geliyordu. adet zamanımda ped yerıne günlük ped kullandım yani o derece.. ilk 3 ay böyle olu. daha sonraları normale biner hiç kafana takma devam :KK66:

İlk birkaç ay ara kanama normal..

Korkma Canım yok bişeyy ilacı rehat rahat kllanmaya devam et. İlk zamanlar bende noldu bu ne ya hıc adet olmuyormuşm gibi leke leke az az geliyordu. adet zamanımda ped yerıne günlük ped kullandım yani o derece.. ilk 3 ay böyle olu. daha sonraları normale biner hiç kafana takma devam :KK66:

teşekkür ederim canım .. sanırım bende günlül pede geçeceğim:KK68:

Merhaba

Yazz ı kullananlar adet dönemlerinin kısaldığından bahsetmişler benim adet dönemlerim ilginç biçimde kısalmaya ve aşırı derecede ağrılı olmaya başladı. bu hapı kullanırsam zaten 3-4 gün çok az kanamalı olan reglim kaça düşer? iyice mi azalır? bi bir problem mi? bazı doktorlar 1 damla dahi olsa yeter miktarı önemli değil diyor. Bilenler cevaplayabilir mi?

Merhaba

Yazz ı kullananlar adet dönemlerinin kısaldığından bahsetmişler benim adet dönemlerim ilginç biçimde kısalmaya ve aşırı derecede ağrılı olmaya başladı. bu hapı kullanırsam zaten 3-4 gün çok az kanamalı olan reglim kaça düşer? iyice mi azalır? bi bir problem mi? bazı doktorlar 1 damla dahi olsa yeter miktarı önemli değil diyor. Bilenler cevaplayabilir mi?
Azaldı derken normale döndü anlamında.. Benim on gün sürüyordu şimdi 6 gün sürüyor mesela.. Uzun sürmesi düzensizlik işareti..

Azaldı derken normale döndü anlamında.. Benim on gün sürüyordu şimdi 6 gün sürüyor mesela.. Uzun sürmesi düzensizlik işareti..
benim normalde 5 gün sürüyordu ama artık 3 e düştü, bu ilaçla normale mi döner daha da kısalır mı? kısalmasından endişelenmeli miyim sizce?

Merhaba kızlarrrr bana yardımcı olabilen varsa sevinirim. şimdi yazz kullanıyorum ben 10 aydır. mayısta Allah nasip ederse 28 mayısta evleneceğim. Aksi ki düğün günü hasta oluyorum 2.veya 3.günü olmuş oluyor hastalığımın. doktora gıttım bana nisanda normal kullan hapları beyazlarıda al hasta ol.sonra mayısta beyaz hapları ıcmeden dıger yazz kutusuna başla dedi düğünden sonra bırakırsan hasta olursun dedı. tamam düğünden sonra bıraktım pembe hapları ıcıyor oluyorum sımdı ben bırakınca nasıl baslıycam
nasıl olacak anlamadım. 11 hazırandada tatıle gıtcez ondan once 28 nısandan sonra bırakınca zaten olmus olurum hasta tatıle denk gelmez dimi? Gören duyan bilen okuyanlar yazarsanız çok sevidirik olurumm :) teşkkürlerrr o_O

Merhabalar benim de bir sorum olacak 6 aydir kullanıyorum çok memnunum ilaçtan fakat bu ay saat degistirdim 2.5 saat kadar ileri aldım bu sorun yaşatırmi acaba korkuyorum ve bi an önce hasta olmayı bekliyorum.

X