Güneş Kremleri Yazn kap kara olmak isteyenler buraya=)

Güneş kremleri, bronzlaşma

melmel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
27
0
kızlaaaaarrrrr benim uyguladığım bi formülü sizlerle paylaşmak istiyorum. yazın yanmıyorum ve ya güzel kararamıyorum diyen herkeze şiddetle şu günden itibaren hergün bir havuç yemelerini tavsiye ediyorum! yazın güneşlendinizde bunun bunun çok ama çok yararı olduğunu görceksiniz... bunu anneme bi arkadaşı tavsiye etmiş annemde güzellik uzmanı bu arada sizi bi çok konuda aydınlatabiliriiimmm=)) annem yaza girmeden 2 ay boyunca havuç hapı kullandı kendisini tüketmek yerine ve kap kara oldu aynı şekilde bende hergün havuç yedim yaza geçen sene ve geçen yaz hayatımda hiç brozlaşmadığım kadarr bronzlaştım kızlarrrrrrrrrrrrrrrr o yüzden kesinlikle denemenizi rica ediyoruumm=))))

ben direk kakao yağı sürüorm sonra yatıorm güneşin altına:KK70::KK70: zararlı tabi,hawuç yemek daha mantıklı hem sağlıklıda =)

geçen yaz havuç kremi sürmüştüm her zamankinden daha fazla bronzlaştım ve daha uzun süre korudu rengini
ama tabii mutlaka koruyucu da sürüyorum ben

ben yağını kullanıyorum aynı zamanda da taş kakao gerçekten işe yarıyo :nazar:

Bizim ögretmen de diyordu bi zamanlar havuc cilti karatiyor felan gibisinden, bende yaparim bunu da benden once ablam yapar o yaz kis bembeyaz cünki... Zaten evde yaz kis havuc herzaman icin bulunuyor seviyorum da en iyisi yemek ozaman, Bu arada cok sagol canimm önerin icin :KK70:D

sormayı unuttum nekadar yiyeceğiz hergün mü? miktar felan varöı?

havuç yağı çok iiii gelio ben zaten esmerim ama bembeyaz olan bi arkadaşım var o kullanıyor hiçbir yan etkisinide görmedi uzun süre kalıcıda oluyor bronzluk hoş duruor

Sigara içenler için fazla havuç tüketmek önerilmiyor,bunu da dipnot olarak geçiyorum..
Yazın bronzlaşmak için havuç yağını kullanıyorum.Ondüla marka bir havuç yağı var piyasada senelerdir kullanıyorum,aynı markanın kakao yağı da var sanırsam..Herikisi de bronzlaşmak isteyenler için süperdir.
Hem fiyatları da çok uygun.
Bu iki yağı da kullandım.tatil dönüşü simsiyahtım ,artık etraftaki insanlardan utanır oldum (epey bir dikkat çekiyor).

arkadaşlar geçelerde bir yerde okudum vücutta bronz rengi sağlayan ve renk veren melanin adlı madde,havuçta ise melanin yok beta karoten var o yüzden cilde bronzluk yerine sadece avuç içi ağırlıklı olmak üzere turunculuk verirmiş.

Ben günde yarım litre havuç suyu içiyorum ve ciltte güne$ desteksiz kararma yaptığını hiç görmedim....Bu da benden dip not olsun

havuç suyunu direk olarak cildinize uygulayın bronzluk sağladığını göreceksiniz.....

şimdi bu havuc yağı/kakao yağını ne zaman sürücez?yani evdencıkarken koruyucu sürüp deniz kenarına gelincemi bu yağları sürmek gerekio?yoksa hiç koruyucu kullanmadanmı kullanıcaz bun ları?

slm kıslar ben esmerım we sadece wazelın suruom bronzlasmak ıcın we cıldım ne soyuluo ne kabarıo nede acı cekıorum korucu bıle kullnamıombazen kakao yagı da takwıye edıom sıddetlw onerırım:enbuyukkk:

bende beyaz tenliyim ama her ne hikmetse yazın kapkara oluyorum:lepi:

herkes şaşırıyo inanmıyo sen nası kararıyosun diye...normal güneş kremi sürüyorum niveanın valla acayip kararıyorum kızarma falan olmuyo:sm_cool: şanslıyım galiba....

evt bu yaglardan once gunes kremi yada nemlendirici krem suruluyomu yoksa direk olarak sadece yagmi?

X