yazmıyor beni deli ediyor :((

la vie en rose

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
14
4
31
Kızlar Merhaba,

Çalıştığım yerde bir süredir benimle ilgilenen bir çocuk var. Kısa süre önce tanıştık ve görüşmeye başladık...
Fakat ikinci gün görüşmemizden sonra bir anda mesaj atmamaya başladı. Ben biraz üstüne gittim. Hafta sonu görüşmek için plan yaptık...

1 haftalık görüşmemizde ilk gün bana hayran olan,ilişkimiz gibi kelimeler kullanırken daha sonrasındaki soğuk davranışlarından bir terslik olduğunu fark ettim ve cumartesi kendisiyle görüşmeyeceğimi belirterek hakaret ettim...

Kendisi bu durumu sakinlikle karşılayıp konuyu kapattı. Aynı günün akşamı kendisini arayıp ağır hakaretler imden dolayı özür diledim...Tekrar konuşmaya başladık.

Hafta içi beni ziyarete geldi.Hiçbir şey olmamış gibi davrandı, iltifatlar etti ben her şey düzeldi derken çarşambadan beri yazmıyor bu sefer bende adım atmıyorum artık yoruldum ağırdan almak istiyorum imajı çiziyor ...

Pazartesiye kadar kendimce sure verdim yazmazsa sizce yine saymalı mıyım yoksa her şey normalmiş gibi bir şeyler mi yazmalıyım??? Yoksa onun gibi sessizliğe mi bürünmeliyim??

Kesin bir ikilemde o yüzden böyle davranıyor. yazma boşversende

bence şimdiden boşver gitsin o işten hayır gelmez bugün canın görüşmek istiyor diye kendini küçük düşürmenin anlamı yok ben çok yaptım o hatayı arasa dahi ilgilenme

bende ona dengesiz dedim ama sanırım ben biraz hızlı davrandım aynı yerde oldğumuz için ağırdan almak tanımak istiyor ben biraz hemen flört başlasın istedim ve onu korkuttum.

bu yazma nedir yaaa konuşsanıza..ortaokul talebesimisiniz siz?..

İlk görüşmeden sonra bi tırsma gelir erkeklere seninde biraz fazla üstüne düşeceğini anladysa koşarak uzaklaşmış olabilir

fazla ısrar uzaklaştırmış saydırmanızda cabası sevgiliniz mi neyiniz ki saydırıyosunuz adama
Banada aynısını söyledi aramızda birşey olmadı ama rahatlamak istersen saydır dinliyorum dedi ben daha çok sinirlendim çocuk dışarıdan hayran ama sanırım kendimi biraz farklı lanse ettim ((

Neden sayıyorsunuz kı sızın ona karsı hısettıklerınızı o sıze hıssetmek zorunda değil ,kısacası rahat bırakın.

Arkadaşlar bu çocuğu taktikle bana geri dönmesini sağlamam gerekli, önerilerinizi bekliyorum..

sizle görüşmek istemediği iöin hakaret mi ettiniz?valla sizdede bir gariplik var..bence intikam için yaklaşmış size..sonra yine aynı davranacak..

Ağır hakaretler mi?
Zaten baştan sizden elektrik alamamış bunun için hakaretler işitmiş efendiliğini bozmamış rahat bırakın bu adamı size göre değil.

Hepsi bir bu erkeklerin,tavlayana kadar bulusana kadar sonrasi fos cikiyor,
Yeni arayislar heyecanlar icine girmistir.cok sey bekleme YoL yakinlen niyeti sor istemiyosa birak,

Sonra der bensenle dier kizarkdaslarimla konustugum sklikta konustum der kendince bahane uydurur kalakalirsiniz

Adam yazacağı varsa da yazmaz.
Başkalarına hakaret etmek ne demek?
Hala gene saydırayım mı diyorsunuz. Siz sorunları neden konuşarak çözmekten yana değilsiniz?
Kaldı ki daha yeni tanışmışsınuz bu sıkboğaz etmek saçma.
Ben sözlüme yapmıyorum bunu, bazen öyle yoğun oluyoruz ki 2 kere ancak yazışıyoruz.
Adam sevgiliniz bile olsa hakaret etme hakkınız yok. Baya komik duruma düşmüşsünüz zaten gözünde.
Hem gene saydırayım diyorsunuz hem nasıl taktik uygulayım geri dönsün diyorsunuz.
Ben erkek olsam dönmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…