yazmıyor beni deli ediyor :((

fazla tutarsız gördüm sizi.
bu kadar kısa zaman da fazla kapılmışsınız gibi geldi bana..

Üzerine fazla gittiğim doğru ama o kadar gereksiz olayın üzerine beni görmeye gelmesi ve elinin titremesi. kafamı karıştıran bunlar. Flu birşey kalmasın istiyorum birşey olacaksa ve benim yüzümden çıkmaza girerse üzülürüm.

Kızlar Merhaba,

Çalıştığım yerde bir süredir benimle ilgilenen bir çocuk var. Kısa süre önce tanıştık ve görüşmeye başladık...
Fakat ikinci gün görüşmemizden sonra bir anda mesaj atmamaya başladı. Ben biraz üstüne gittim. Hafta sonu görüşmek için plan yaptık...

1 haftalık görüşmemizde ilk gün bana hayran olan,ilişkimiz gibi kelimeler kullanırken daha sonrasındaki soğuk davranışlarından bir terslik olduğunu fark ettim ve cumartesi kendisiyle görüşmeyeceğimi belirterek hakaret ettim...

Kendisi bu durumu sakinlikle karşılayıp konuyu kapattı. Aynı günün akşamı kendisini arayıp ağır hakaretler imden dolayı özür diledim...Tekrar konuşmaya başladık.

Hafta içi beni ziyarete geldi.Hiçbir şey olmamış gibi davrandı, iltifatlar etti ben her şey düzeldi derken çarşambadan beri yazmıyor bu sefer bende adım atmıyorum artık yoruldum ağırdan almak istiyorum imajı çiziyor ...

Pazartesiye kadar kendimce sure verdim yazmazsa sizce yine saymalı mıyım yoksa her şey normalmiş gibi bir şeyler mi yazmalıyım??? Yoksa onun gibi sessizliğe mi bürünmeliyim??
zamane erkeklerinin genel yapısı
aman ilgili gözükmesinler
kadın gibi naz yapar oldular
ne sayın ne sövün umarsamayın yazmadıkça yazmayın eşek gibi anlar hatasını

Seven insan ister muhattap ol ister olma seninle herzaman muhattap olur seni kırmamaya çalışır belliki boş zaman değerlendirmesi konusunda beyefendi usta..boşver gitsin çok konuşmak istiyorsa elinden geleni yapar zaten..sen bayanlığından ödün verme ağır ol millete de yanlış konuşmasın fırsat verme ona..hatta başkasıyla ilgilenmeye başlasan iyi olur

Sende o cene varken taktik falan işlemez yaa ağırdan al zaten içinde birşey varsa döner seni istemeyen birinin sana dönmesini nasıl kabul edersin yaa..:/ neden bulaşar ısrarcısın bu ısrarcı oluşunun sana zararı olur..o taktiklere dönmeler sadece filmlerde olur filmlerdeki de zaten hep kısa sürer..:)

Saymayın ama yazmayın da,baştan taviz verince yorulan siz olursunuz. Bırakın kendi haline.

Seven insan ister muhattap ol ister olma seninle herzaman muhattap olur seni kırmamaya çalışır belliki boş zaman değerlendirmesi konusunda beyefendi usta..boşver gitsin çok konuşmak istiyorsa elinden geleni yapar zaten..sen bayanlığından ödün verme ağır ol millete de yanlış konuşmasın fırsat verme ona..hatta başkasıyla ilgilenmeye başlasan iyi olur

ben 93lüyüm kendisi 86 lı ben biraz heycanlı davrandım ama bundan sonrası için dışarıdan bir gözün yorumu beni büyük skandallardan kurtardı. Gerçekten yine fevri davranabilirdim. akışına bırakmak en güzeli. bir anda yoğun duygular yaşadım. Yemelerim yarım, uykularım yarım, gülmelerim yarımdı. Yeni toparlandım 1 haftalık basit bir görüşmede :KK43:

Daha yeni tanistiginiz birine nasil olurda aramadi sormadi diye agir laflar edersiniz? Vallah akli varsa aramaz bence, siz her sinirlendiginizde sayacaksaniz adamin isi var yane...:KK14:

Adamın istemediği gün gibi ortada
anlamanız için daha ne kadar soğuk davranması lazım
ite kaka gitmez bu ilişki
biraz kendinizi çekin

Adamla daha iki kere buluşmuşsunuz ilişkimiz demeye başlamış zaten daha yeniymiş herşey kendini çekmiş hakaret etmişsiniz kendinizi küçük düşürmüşsünüz ne gerek vardı tejrar başlamaya şimdi yibe saydırayım mı diyorsunuz hala brkleyeyim diyorsunuz neyini bekleyceksiniz aramak görüşmek istemiyor illa hakaret mi etmeniz lazım olmuyorsa olmuyordur sanki senelerdir çıkıyorsunuz da size vaatler verdi aynı işyerindeymişsiniz ya görmüyor musunuz telle iletişin kuruyorsunuz boşverin bu takıntı niye

zaten pişman olduğum tek konu gereksiz çıkışım ,kendimi gerçekten küçük düşürmem. Ama insanın gerçekten düşünme mekanızması devre dışı kalıyor.

Kızlar Merhaba,

Çalıştığım yerde bir süredir benimle ilgilenen bir çocuk var. Kısa süre önce tanıştık ve görüşmeye başladık...
Fakat ikinci gün görüşmemizden sonra bir anda mesaj atmamaya başladı. Ben biraz üstüne gittim. Hafta sonu görüşmek için plan yaptık...

1 haftalık görüşmemizde ilk gün bana hayran olan,ilişkimiz gibi kelimeler kullanırken daha sonrasındaki soğuk davranışlarından bir terslik olduğunu fark ettim ve cumartesi kendisiyle görüşmeyeceğimi belirterek hakaret ettim...

Kendisi bu durumu sakinlikle karşılayıp konuyu kapattı. Aynı günün akşamı kendisini arayıp ağır hakaretler imden dolayı özür diledim...Tekrar konuşmaya başladık.

Hafta içi beni ziyarete geldi.Hiçbir şey olmamış gibi davrandı, iltifatlar etti ben her şey düzeldi derken çarşambadan beri yazmıyor bu sefer bende adım atmıyorum artık yoruldum ağırdan almak istiyorum imajı çiziyor ...

Pazartesiye kadar kendimce sure verdim yazmazsa sizce yine saymalı mıyım yoksa her şey normalmiş gibi bir şeyler mi yazmalıyım??? Yoksa onun gibi sessizliğe mi bürünmeliyim??
Carlama bence coll ol bencede agirdan almaya çalışiyo bence kesinlikle yüzverme

üzerine bu kadar düşme..belkide iki kişiyi idare ediyor vakit bulamıyor..bu kişinin sana hayırı yok..kendi istese uzaklaşmazdı..

Arkadaşım ne yaptın sen? Çocuğu ürkütmüşsün sen. Daha ilişki başlamadan bu kadar sık boğaz edilir mi? Normal davran bu saatten sonra. Çocuk efendiymişde bir şey dememiş Allah'tan. Biraz sakin ol.

hem hakaret et hem özür dile
sonra bir iyi bir soğuk bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olmuş.
bence tutarsız davranan sizsiniz.

kesinlikle dengesiz biri yaşça sizden büyük olmasına rağmen olayı açıkça konuşmak yerine kararsızca davranıp size umut vermiş...tmm sizdede biraz hata olabilir fakat söz konusu beyefendi saçma sapan sinyal vermek yerine kendini net ifade yoluna gitseydi sizde muallakta kalmazdınız...böyle tiplerin egosunu şişirmek yerine unutup yeni aşklara yelken açmanızı tavsiye ederim ee nede olsa çivi çiviyi söker değil mi

X