yazmıyor beni deli ediyor :((

Arkadaş dengesiz ama sen de tutarsızsın cidden hakaret etmek ne demek bi de sonra özür dilemişsin.
Adamlar bir anda bu kadar ciddiye alan kadını görünce korkup kaçıyorlar bu şimdiden böyle yaparsa iş ciddiye binince özgürlüğüm elden gider diye.Free olsaydın keşke sen de sallamıyor gibi yapsaydın bak nasıl koşardı peşinden.

kesinlikle dengesiz biri yaşça sizden büyük olmasına rağmen olayı açıkça konuşmak yerine kararsızca davranıp size umut vermiş...tmm sizdede biraz hata olabilir fakat söz konusu beyefendi saçma sapan sinyal vermek yerine kendini net ifade yoluna gitseydi sizde muallakta kalmazdınız...böyle tiplerin egosunu şişirmek yerine unutup yeni aşklara yelken açmanızı tavsiye ederim ee nede olsa çivi çiviyi söker değil mi

Kesinlikle konuyu ozetlemissin yuregine saglik. Gercekten siradab bi adamken bir anda ego takviyesi yaptik. Uzaktan bakip bakip duracakti bana ama izin verdim ve ben ona hayranmis oldum.

rica ederim :)) bu arada herkes neden hakaret ettin vs diye ahkam kesiyor bu kadar dengesizlik karşısında az bile..herkes saray eğitimi almış maşallah karşısındaki erkeği hemen kıskanıp sahiplenen trip atan klasik türk kızları gitmiş yerine relax avrupa kızları gelmiş:))yapmayın arkadaşlar ya biraz gerçekçi tavsiyelerde bulunun başka türlüsü komik oluyor

X