- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Yok katip evlendikten sonra bana bişeyler oldusevgilimin annesi salonda gün yaparken odada sevişen ben şimdi evde arkadaşlarımız da olsa odaklanıp da sevişemiyorum. Hele ki anne baba akraba olacak bi evde mümkün değil.
Tüm ülkeyi azdiracak konu vallahi. Neyse adamlar mutlu olsun da..bu gece herkes zabaha kadar
herkesin eşi mutlu
Bence herkes saygı duymalı orada kaç çift var illa sevilenler olacak bunun çetelesini tutmak kimseye düşmezYok katip evlendikten sonra bana bişeyler oldusevgilimin annesi salonda gün yaparken odada sevişen ben şimdi evde arkadaşlarımız da olsa odaklanıp da sevişemiyorum. Hele ki anne baba akraba olacak bi evde mümkün değil.
"Karım beni mutlu etmekten başka bir sey yapmadi" cümlesinin üstüne, kayınpederin: "Helal aslanim vur g*tüne" demesini beklerdim. Kurguda eksikler var.
Off hayal ettim bu diyaloglari ve tüm hücrelerimle cringe oldumKarim beni mutlu etti demis, ben gelinin yerinde olsam sen karini mutlu edemedin mi diye uste çıkar rezilligi katmerlerdim ahshhs öyle sahneye boyle aksiyon
En çok ben sevişiyorum konusu olmuş buBoşver kız sen takma onu, yazma bir şey. Çekemeyen anten taksın.
Ne diyebilirim ki en azından nezaketiniz adına teşekkür ederimÖzür dilerim ama hiç gerçekçi gelmedi bana bu olay ve aralarda geçen diyaloglar falan..
24 yaşında bebe daha. Dik durup kendini savunacak ya da umursamayıp geçebilecek olgunlukta değil. Bundan üç ay önce biri laf söyleyince annesine koşup ağlıyordu şimdi kocişine koşup ağlıyor.ikilem şu
ya başkasının evinde sevişmezsin, saygı duyarım
ya da sevişirim bu normal bir şey dersin ve sorulunca da ağlayıp eşinin kollarına atlayacak kadar utanmazsın.
ağlamak falan nedir yani?
kocacım bana böyle böyle dedi şuna bir şey der misin gibi
of neyse
Hiç de alttan değil bence gayet üstten üsttenKiz alttan laf sokmus, siz drama queene baglayip ortalığı birbirine katip duymayanlara da duyurmuşsunuz
Olayin tamami cringe.Off hayal ettim bu diyaloglari ve tüm hücrelerimle cringe oldum
Ya çok kibar bir insansın. Ben fake olmadığına inandım eski mesajlarına bakınca. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğiniz olur eşinle. Yazılanlara alınma kızma. Yazım dilin gerçekten çok eğlenceli o yüzden goygoy olduNe diyebilirim ki en azından nezaketiniz adına teşekkür ederim
Bir de şey var "karım beni mutlu etmekten başka birşey yapmadı" kısmı. OnemliHerkesin bu konunun fake oldugunu anlar diye düsünmüstüm, ama degil.
Neyse, senaryo güzel. Özelikle adamin "basklar ile ilgilenecegine, benimle ilgilenseydin" demesi muhtesem oldu. Bundan bilmem kaç bölümlük yazlik dizisi çikar valla.
Yoo gayet alttan. Kalkip size ne sevistiniz karsim yeter Çin ordusunu mu istiyorsun dememis. Alttan alttan laf sokmus.Hiç de alttan değil bence gayet üstten üstten
Teşekkür ederimm :)Ya çok kibar bir insansın. Ben fake olmadığına inandım eski mesajlarına bakınca. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğiniz olur eşinle. Yazılanlara alınma kızma. Yazım dilin gerçekten çok eğlenceli o yüzden goygoy oldu
Alkolün ve seksin su gibi aktığı bir gecenin sabahında evde savaş çıkıyor. Ağlayarak kaçıyor olay mahalinden. Sonra gözyaşlarını silip, titreyip kendine geliyor ve tekrar kaldığı yerden devam hem de misliyle acısını çıkararak ahajahsjshsjEn çok ben sevişiyorum konusu olmuş bu
O an kontrol edemedim duygularımı malesef.Yoo gayet alttan. Kalkip size ne sevistiniz karsim yeter Çin ordusunu mu istiyorsun dememis. Alttan alttan laf sokmus.
Olayi 75 kuruş farkla buyuk boy rezalet yapan sizin tavriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?