Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taklit yapmıyordur o. Kocası 10 kaplan gücünde olduğu için ilk sevişmesinden itibaren orgazm edebilmiştir karısını.
Ayyy bugün o kadar güldüm eğlendim o kadar mutlu edildim ki konuyu açandan seks eyleyenden yorum yapandan Allah razı olsun

Ama konu baştan abartılınca yorumlar da öyle geldi. Yoksa ne konu sahipleri var sizin bu sükseyi yapabilmek isteyen ama yok. Siz formülü bulmuşsunuz sükse=seks

Deme öyle kiz, şimdi buralar hep seksli meksli konular ile dolar. Ahlakimiz gider ve gittiği yerdende geri gelmez hahaha

Haha sen ne diyorsan doğrudur taraf değiştirsen de değiştirmesen de tam arkandayım

Bilmiyorum ben azıcık kıskanmış olabilirim valla hatta şuan bi gaza geldim gidip benim kocayı dürtmeyi planlıyorum , belki hergece sevişmelerini her gece sevişemediğim için bıktırıcı bulmuşumdur kim bilir, libidodan dolayı aklı selim düşünemiyorum Giydim kırmızı kombinezonumu dolaşıyorum şuan evde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…