Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben gelinin yerinde olsam bamyan kadar konuş der kapıyı vurur çıkardım valla. Böyle kocaya böyle cevap

Valla bunu burdakilere de anlat ablacım ben ypruldummmm

Eşimle nişanlı olduğumuz zamanlarda, bizimkilerin yazlıktayken bir sevişme hikayemiz var (Gerçi çok var ve hiçbirinde enselenmedik ehehe); ninjalara taş çıkarırdık o sessizlikle.

Ayrı ayrı yatak yapmışlardı, eşim balkonda yatıyordu ben odamda; gecenin tam sessizliği, balkon penceresinden çıkıyorum balkona hop beyimin koynuna, annem tuvalete kalkıyor, hop kapı sesine pencereden geri yatağıma. Kadın geri giriyor odasına, hop pencereden tekrar beyimin kucağına, seviş öpüş seks seks, yine ev ahalisinden biri tuvalete kalkıyor kapı kolu gırç ediyor pijamayı çekip pencereden geri yatağıma ahahahaha

Zebaha kadar... Gençlik işte.
Evde annem, babam, kardeşim var; yer tahtaları basınca bile gırç ediyor yazlıkta işte hakiki ahşap döşeme; bastığım yer bile ayarlıydı, tahtadan bir ses bile çıkarmadan git-gel Ninja Strobe ahaha

Hayata bak adamın malı sülaleyi birbirine düşürüyor. Küçük Hüsamettin. Ben hüsonun yerinde olsam bir an başımı eğmezdim şu namertlere inat hep DİK gezerdim…
Ahshshd koca koca teyzelere enistelere kim ne kadar sevisti şoku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…