Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözmüşsün abi

Cmgögşgkfkfk kaynım eltimle benim seksim yüzünden kavga ederse bir daha insan içine çıkamam valla. 3 yıl veriyorum sizin sekse şekerim sonrasında bu kuzenden beter duruma düşeceksin
Gelininin ardindan edepsiz diyen, diger gelinle arkasindan cekistiren teyze ve kardesleri konu sahibinin ardından yardirir
Hak ediyor mu, eeveeett

Konu sahibine boşuna laf anlatılıyor. Kocaları karılarının sahibi gibi görüyor. Eğer kadınlar birbiriyle bir sorun yaşarsa kocalar konuşup halletmeli kadınlar olaya dahil olmamalı. Kadınlar bu durumda ya azar işiten ya da zır zır ağlayan konumunda olabilir. Kadının bilakis görevi kocişini bolca seksle mutlu etmektir. Eğer karı koca arasında bir sorun varsa kadın kocişini mutlu edemediğindendir. Kadının hakkını kocişi savunur kadının tek laf etmesine gerek yoktur. 50 sayfalık konunun özeti bu.

Şimdi bi kaç sayfa daha okudum; konu net feyk ama güzel denemeydi bak

Gelininin ardindan edepsiz diyen, diger gelinle arkasindan cekistiren teyze ve kardesleri konu sahibinin ardından yardirir
Hak ediyor mu, eeveeett
Hayata bak adamın malı sülaleyi birbirine düşürüyor. Küçük Hüsamettin. Ben hüsonun yerinde olsam bir an başımı eğmezdim şu namertlere inat hep DİK gezerdim…

30’lu sayfaların başında kaldım. Biri özet geçsin allah rızası için. Konu sahibi başka ne bombalar patlattı?

ya bi ara gittin işte Kazen konu sahibine hak verir gibi oldu ancak konu sahibi hard core yorumlara devam edince bence bizim yanımıza geçecek gibi duruyor.

sonra yine konu sahibi en son eltisine o da kocasını mutlu etseymiş bana ne falan dedi bir yerlerde
kocası yanında yer aldığı için mutlu keşke her koca böyle olsa diyor.

kuzenler kendi aralarında ilişki saatleri ne kadar yaptıkları hakkında raporlaşıyorlarmış, burada var mıydın bilmiyorum.
Konu sahibiyle mutabık kaldığımız nokta konusunun çok ilgi çekici olduğu ve günümüzü şenlendirdiği

Eşi icabına bakamayanların yüzünden yaşanıyor bu olaylar zaten çok şükür kocam her şeyime bakıyor

Bence de. Keşke kuzen de icabına baksaydı da kocanızı evire çevire dövseydi. O zaman daha mutlu olurdunuz herhalde "kocam benim için dayak yedi" diyerek.

Diger gelini de direk suclu ilan etmisler cunku kocasini reddediyormus. Kimse demez ki acaba onun acisindan sorun ne? Neden boyle sorunlar yasiyor? Ayrica bu kadar acik sacik duyurmak ne kadar yanlis, evlilikte ne sorun olursa olsun esler arasinda kalmali. Illa bir cevap verilecekse anlasamiyoruz denebilir.

30’lu sayfaların başında kaldım. Biri özet geçsin allah rızası için. Konu sahibi başka ne bombalar patlattı?
Hiç ne bombası olsun sen hâlâ patlamadın mı hasetinden herkes kendine sorunlu kuzen aramaya cikti

Ne alakası var ya hu, zaten sorunları varmış eşiktelermiş seninle uzaktan yakından ilgisi yok asla üstüne alınma münasebetsiz ne demek senin yüzünden ya.

Allahım ne utanmaz ne arsız insanlar var ya, densiz densiz konuşan o ama hatalı sensin, oldu canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…