- 1 Aralık 2020
- 4.525
- 50.960
- 458
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Sen o kadar drama queenlik yapıp olay çıkarınca ve kocan da yedi ceddine sövülmüş gibi tepki verince mecbur özür dilemişler işte. Eğer gülüp geçseydin kimse özür dilemeyecekti. Ya çok çelişkili bir insansın. Kocanın kuzeni cinsel hayatınızı bilince utanmıyosun, teyze enişte bilince utanıyosun. Yersen.Herkes neden benden özğr diledi o zaman? O kızdan dilerlerdi
Evdeki herkes aynı ortamda büyümüş kv si zaten kızı sevmiyormuşHerkes neden benden özğr diledi o zaman? O kızdan dilerlerdi
"Hayatim x bana mesaj atmis, ben cevabını verip konuyu kapattim merak etme. Senlik bir durum yok."
Vs
"Aşkaaamm bana ne dediiiiii aha bak bu da ekran goruntusuuuu"YOrı. Katmadım sadece sa attım eşim kendi karar verebilir nasıl düşüneceğine
Mesele saklamak ya da saklamamak değil söylemdeki maksadını iyi niyetli görmüyorum.Saklasaydım eşim ondan sakladığım için üzülürdü, her konuda benim arkamda oldu neden saklayayım ondan? Siz eşinizden saklıyor musunuz?
Hiç de bile, neden sussun herkesin içinde sevişmişsiniz uyuyamadık sesten diyor. Tepki verince mi sıkıntı?Duyulsa rahatsız olunsa bile söylenmez ayıptır. Çok söylemek isteyen kızkızayken ‘abla ses geliyor aman dikkat edin’ diye uyarır. Zaten cinsel hayatları olmayan bir evlilikmiş eşi de keşke sen de yapsan demiş. Konu sahibinin bi sucu yok. Sadece artık daha az sesli yaparAyy vallahi de sizsiniz. En başından hem de. Kadın gelip uyuyamadık dediğinde ortalığı neden velveleye verdiniz? Utanan insan huu huu komşular duyun bana neler dendi diye yangın yerine çevirir mi ortalığı? Karı koca tencere kapak. Kuzen de edepsiz terbiyesiz. Kuzen eşi sadece patavatsız yine en masumu o.
Ayrıca; çoğunluğumuz sevişiyoruz bunu sadece siz yapmıyorsunuz. Bununla bu kadar gurur duyacak övünecek duyuracak birşey yok. Konunun bile duvardan duvara seks hayatınızı anlatmak için açıldığını düşünüyorum. Altın günü muhabbeti. Her ortamda vardır her gece seviştiğini duş almaktan saçlarının kurumadığını anlatan münasebetsiz bir tip.
Bence de iyi yapmışsınız. Boyle caktirmadan doldurun kocanizi. Yorum katarsaniz sizin fisteklediginiz belli olur. Yorumsuz atin o zaten dolar patlar kendisi.YOrı. Katmadım sadece sa attım eşim kendi karar verebilir nasıl düşüneceğine
Herr şeyi geçtim kocam beni üzenin gözünün yaşına bakmaz bu bir, ikincisi ortada terbiyesizlik yapan biri var ve eşim yine o kozşa muhatap olmadı kuzeniyle konuştu yanlış anlaşılma olmasın diye, kuzeni de bize hak verdi ki kendi eşine kızdı.Sen o kadar drama queenlik yapıp olay çıkarınca ve kocan da yedi ceddine sövülmüş gibi tepki verince mecbur özür dilemişler işte. Eğer gülüp geçseydin kimse özür dilemeyecekti. Ya çok çelişkili bir insansın. Kocanın kuzeni cinsel hayatınızı bilince utanmıyosun, teyze enişte bilince utanıyosun. Yersen.
olaydaki en normal ve masum kişi kişi patavatsız kuzen eşi
Ya ne küçüğü bırak aynı yaştayız hemen hemen ne küçüğü hahaBence de iyi yapmışsınız. Boyle caktirmadan doldurun kocanizi. Yorum katarsaniz sizin fisteklediginiz belli olur. Yorumsuz atin o zaten dolar patlar kendisi.
Yasiniz kucuk ama taktikler sağlam masallah.
Bu arada kız benden 4 yaş büyük. Böyle şeyleri daha iyi bilmeli ben yeni evliyim. Hiç pişman değilim dikkat etseymiş konuşmalarına. Eşim benim arkamda olunca işler ters gitti tabi pnun içinHiç de bile, neden sussun herkesin içinde sevişmişsiniz uyuyamadık sesten diyor. Tepki verince mi sıkıntı?Duyulsa rahatsız olunsa bile söylenmez ayıptır. Çok söylemek isteyen kızkızayken ‘abla ses geliyor aman dikkat edin’ diye uyarır. Zaten cinsel hayatları olmayan bir evlilikmiş eşi de keşke sen de yapsan demiş. Konu sahibinin bi sucu yok. Sadece artık daha az sesli yapar
Yaslariniz ayni olabilir ama olgunluk sadece yaşla olmuyor isteYa ne küçüğü bırak aynı yaştayız hemen hemen ne küçüğü haha
Nerede küçüklük
Bakın arkadaşlar bu önemli detay erkeği onu koruyorHerr şeyi geçtim kocam beni üzenin gözünün yaşına bakmaz bu bir,
Madem siz ve eşiniz hakli ve bundan yüzde yüz eminsiniz neden konu açtınız?Herkes neden benden özğr diledi o zaman? O kızdan dilerlerdi
böyle şeyleri daha iyi bilmeli derken ulu orta konuşamaması gerektiğini mi?Sen 15 yaşında mı evlendin, hiç sosyal medya falan kullanıp kalabalık ortamda özel hayatın bile olsa dikkat edilmesi gerektiğini hiç mi öğrenemedin ?Bu arada kız benden 4 yaş büyük. Böyle şeyleri daha iyi bilmeli ben yeni evliyim. Hiç pişman değilim dikkat etseymiş konuşmalarına. Eşim benim arkamda olunca işler ters gitti tabi pnun için
Hay ölmüşlerine rahmet. Hasetimden oturduğum yerde koltuğu yedim.konuyu baştan bir daha okudum sindirdim ve aklıma Bob Marley abinin şu dörtlüğü de geldi..
Herkes sevgiye doymuş mu sandın da,
Yaralarını da sarmış mı sandın?
Göze gelmekten korkmaz mısın?
Ya da canımıza kastın var
Bunlar mahreme aykırı mevzular da
Dokunanın kalbini yakan arzular
Tamam anladık, kocan var
Sevgi gösterisi bi' yere kadar
Göstere, göstere bir hâl oldun
Herkesin içinde sevgiye boğdun
Sarmaş dolaş hâller herkes seni izler
Ben diyorum ki, yanında sevdiği
Olan var olmayan var, kıskanırlar
Yüreği sevgiye doyan var, doymayan var kırılırlar
Yanında sevdiği, olan var, olmayan var, kıskanırlar
Yüreği sevgiye doyan var, doymayan var
Kıskanırlar...
Kıskanırlar
Kusura bakmayın ama sevdirseymiş kendini? Kocasının gönlünü hoş tutsaymış da kocası onu korurdu belki? Ona yok buna yok. Sonra suçlusu benim. Kendi ilişkisi sorunluysa napabilirim ben mi öğreticem?Evdeki herkes aynı ortamda büyümüş kv si zaten kızı sevmiyormuş
Ne yapacaklardı? Farklı bakış açısından bir haberler siz de olayı velveleye vermişsiniz ee yani işte gözyaşının zaferi diyelim
evdeki herkesin özür dilemesi sizi haklı mı yapar?
herkesin belli bir konuda aynı düşüncede olması o konuyu doğru mu yapıyor?
Konu sahibiyle kocasini yuceltip kuzenin karisini gommedik diye iste bunlarMadem siz ve eşiniz hakli ve bundan yüzde yüz eminsiniz neden konu açtınız?
Evdeki insanlar, bir lafa bağırıp çağıran eşinize karşı ne yapacaktı başka? Olayi bambaşka yere getirecekti görmemiş eşiniz. Siz de köşe de ağlayıp sızlayacaktınız. Dram üstüne dram.
Boş yazıyoruz aslında, kkari koca tencere kapak mutlu mesut yaşarsınız.
E ozaman gidince niye yuzumu astim diyosun .?Diğer koz ailesinin yanına dönmüş. Bunun benimle ne ilgilsi var? Eşim teyzemin ailemin bir suçu yok gitmezsek onlara ayıp etmiş oluruz dedi. Döndüö bende. Eşimin ailesini seviyorum hiç kötülüklerini görmedim onları da daha fazla üzmek istemedim olay kapansın istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?