- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Gerçekten zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkür eserim, kızın gönderdiği mesajı ss alıp eşime attım. Cevap yazmadım
Eşim söylemeyecek kuzenine. Sadece haber verdim bizim aramızda gizli saklı olmazOlaylar daha da büyüsün tabi muhakkak eşinize atmaliydiniz.
Kuzen gitsin, eşini dövsün hatta çünkü eşiniz yine saçma sapan tepkiler verecektir kuzen dünden meraklı.
Çok iyi olmuş.
Siz hiçbirsey yapamayan biri gibi kocanızin gölgesine sığınmaya devam.
Pardon kızın attığı mesaj sorun beni suçlaması sorun değil de benim eşime haber vermem mi sorunYani bence olayı arşa çıkarmak bu
Asıl eşim böyle bir şeyi saklasam kızayok artık
bu kadınla geçmişten bir husumetiniz olmalı
neden eşinizi daha da saldırganlaştırıyorsunuz
çok değişiksiniz
Konunun kapanması isteyen birisiniz be yaptığınız evet sorunPardon kızın attığı mesaj sorun beni suçlaması sorun değil de benim eşime haber vermem mi sorun
Tam ortalık karıştırıcısınız. yetmedi mi boşanmalarına vesile olduğunuz. Üstüne bir de şiddet mi görsün istiyorsunuz? Bence acilen çenenizi tutmayı öğrenmelisinizGerçekten zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkür eserim, kızın gönderdiği mesajı ss alıp eşime attım. Cevap yazmadım
Hı hı kesin söylemez eşiniz birşey, müthiş bir olgunlukta çünkü kendisi.Eşim söylemeyecek kuzenine. Sadece haber verdim bizim aramızda gizli saklı olmaz
Çenesini tutması gereken kişi ben değilimTam ortalık karıştırıcısınız. yetmedi mi boşanmalarına vesile olduğunuz. Üstüne bir de şiddet mi görsün istiyorsunuz? Bence acilen çenenizi tutmayı öğrenmelisiniz
Diğer olayda neden gidip söylemiş? Merak ettim deEşim söylemeyecek kuzenine. Sadece haber verdim bizim aramızda gizli saklı olmaz
Tam olarak bu havadayımben şöyle bir şey hissettim.
Sizin olayda bir suçunuz yok mağdur olan sizsiniz. Kız ayıp edip sizi hayatınızı gözler önüne sürdü. Boşanma noktasına gelmesi sizi ırgalamıyor kendi etti kendi buldu. üstüne bir de size çamur atıyor. Bana bu havadaymışsınız gibi geldi.
Ağlamadı. Kız ailesinin yanındaydı en son. Zarar görmez. Ayrıca ona göre davransın? Kendi sorunlu ilişkisinin sebbebi ben değilimDiğer olayda neden gidip söylemiş? Merak ettim de
Kız resme fiziksel şiddete uğramış yine diyorum kızın yaklaşımı doğru değil
Kimse kimsenin stres topu değil ama
ben karşı tarafın zarar göreceğini biliyorsam be olayda da aslında bir şey yoksa kimseye demem
bu arada o fiziksel şiddete uğrayan kız ağladı mı acaba?
Siz ağlamışsınız ya?
Gerçekten zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkür eserim, kızın gönderdiği mesajı ss alıp eşime attım. Cevap yazmadım
üstüne bir de nispet havası var. Nedense böyle durumlarda bizim ülkemizde iyi bir gece hayatı nispet olarak ele alınır bir grup çevrelerceTam olarak bu havadayım
Asıl eşim böyle bir şeyi saklasam kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?