Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkür eserim, kızın gönderdiği mesajı ss alıp eşime attım. Cevap yazmadım

yok artık
bu kadınla geçmişten bir husumetiniz olmalı
neden eşinizi daha da saldırganlaştırıyorsunuz
çok değişiksiniz

Eşim söylemeyecek kuzenine. Sadece haber verdim bizim aramızda gizli saklı olmaz

Çok abartmışsınız ne yalan söyleyeyim. Evliliklerindeki en büyük problem olmayabilirsin ama biraz da sizin hassaslığınız durumu bu noktaya getirmiş. Yapmanız gereken orada suratına karşı cevabını vermekti, hadsiz mi dersiniz, laf mı sokarsınız orası size kalmış, ama siz olayı gereksiz büyütüp herkesi dahil etmişsiniz ve bu noktadan sonra cevap vermeniz yanlış olur. Ayrıca konuyu anlatırken bize de sürekli sevişmenizle ilgili verdiğiniz detaylara gerçekten güldüm, sanki etrafınızda cinsel hayatı olan bir sizmişsiniz gibi. Bundan sonra özel hayatınızı kendinize saklayın ki haklıyken haksız olmayın, size böyle diyen birisi için olay çıkarmanın anlamı yok.

Pardon kızın attığı mesaj sorun beni suçlaması sorun değil de benim eşime haber vermem mi sorun
Konunun kapanması isteyen birisiniz be yaptığınız evet sorun
Zaten sorunları var cevap verme geç
Ne o öyle her şeye ağlama tavrınız aman eşime yetiştireyim tavrınız

siz öyle ağlamayıp esprili cevap verseydiniz o zaman da olay büyümeyecwkti
Kadın hatasız demiyorum ama olayı aşırı büyütmüşsünüz diyorum

Eşi kızın kolunu tutmuş bilmem ne milletin önünde nedir yani?

Gerçekten zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkür eserim, kızın gönderdiği mesajı ss alıp eşime attım. Cevap yazmadım
Tam ortalık karıştırıcısınız. yetmedi mi boşanmalarına vesile olduğunuz. Üstüne bir de şiddet mi görsün istiyorsunuz? Bence acilen çenenizi tutmayı öğrenmelisiniz

Siz resmen olayı alevlendirmek istemişsiniz gizli bir haz alıyosunuz bence ‘bakın bizim ilişkimiz süper’ diye bir algı oluşturmak istiyo gibisiniz bunu da eşinizin arkasına sığınıp yapıyosunuz. Bu kadar utandıysanız sessiz kalırdınız ama zevk almışsınız bence insanların sizi duymasından

Eşinizde garip yani gidip kızın kocasına senin karın ne diyor diyor falan?
Bunu diyecek bir olay mı var da ben anlayamadım yani?

direkt olayı yaşayan kişiler muhattap olsun birbiriyle
Her şeyi eşe diyip olayı büyütmek saçma hani o kadar da örselenmemişsiniz ki acısını çıkarmak için otele gitmişsiniz

Eşim söylemeyecek kuzenine. Sadece haber verdim bizim aramızda gizli saklı olmaz
Hı hı kesin söylemez eşiniz birşey, müthiş bir olgunlukta çünkü kendisi.
Siz olay yatışsın falan istemiyorsunuz, Allah kalbinize göre versin.

ben şöyle bir şey hissettim.
Sizin olayda bir suçunuz yok mağdur olan sizsiniz. Kız ayıp edip sizi hayatınızı gözler önüne sürdü. Boşanma noktasına gelmesi sizi ırgalamıyor kendi etti kendi buldu. üstüne bir de size çamur atıyor. Bana bu havadaymışsınız gibi geldi.

Tam ortalık karıştırıcısınız. yetmedi mi boşanmalarına vesile olduğunuz. Üstüne bir de şiddet mi görsün istiyorsunuz? Bence acilen çenenizi tutmayı öğrenmelisiniz
Çenesini tutması gereken kişi ben değilim

Diğer olayda neden gidip söylemiş? Merak ettim de
Kız resme fiziksel şiddete uğramış yine diyorum kızın yaklaşımı doğru değil
Kimse kimsenin stres topu değil ama

ben karşı tarafın zarar göreceğini biliyorsam be olayda da aslında bir şey yoksa kimseye demem

bu arada o fiziksel şiddete uğrayan kız ağladı mı acaba?
Siz ağlamışsınız ya?

Tam olarak bu havadayım

Ağlamadı. Kız ailesinin yanındaydı en son. Zarar görmez. Ayrıca ona göre davransın? Kendi sorunlu ilişkisinin sebbebi ben değilim

Ben şeyi merak ettim teyze ve enişte o sırada kahve içiyormuş ya. Çocuk kızın kolundan tutmuş sende benle ilgilenseydin demiş vs vs.
Bu teyze ve enişte dizi seyreder gibi seyir mi ettiler? Kimseyi yatıştırmadılar mı?

Asıl eşim böyle bir şeyi saklasam kıza

ben sizi hatalı bulduğumu yazdım bir önceli mesajımda. davranışınızla ilişkilerinin altına bir odunu da siz atmışsınız.
ayrıca bu gizli saklı iş çevirme meselesi değildir.
aile arasında kadınlar arasındaki muhabbetlere erkeklerin müdahale etmesi bence hoş değil.
çünkü bu örnekte de olduğu gibi erkekler daha hızlı fevrileşiyorlar ve olaylar olmadık yerlere gidiyor.
sanırım çok genç ve tecrübesizsiniz. aile içi iletişimde bazı şeyleri büyütmeden sizin çözmeniz lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…