Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
24 yaşında bebe daha. Dik durup kendini savunacak ya da umursamayıp geçebilecek olgunlukta değil. Bundan üç ay önce biri laf söyleyince annesine koşup ağlıyordu şimdi kocişine koşup ağlıyor.
23 yaşında evlendim, ilk sene eşimin ailesiyle ciddi sıkıntı da yaşadım ama hiç ağlayıp sızlamadım.
Bazıları yaştan bağımsız dram seviyor.

Bixe dediğine göre kendinde bir sorun yok kız kaçınıyormuş hep. Çok uzun zamandır. Hatta aldatılıyor muyum diye düşündüğü olmuş
Kendinde sorun olsa bile soyleyecek miydi sizce? Ne diyecekti mesela? Artik bülbül ötmüyor mu?

Kocasindan kacan kadin baskasinin sevisme sesini olay yapmaz bence, niye kendisi kocasindan kacarken baskasina dikkat ceksin ki?

E sen düzgünce bunlari yazsana asıl ne diye sabaha kadar otelde sevismenizin detayini veriosun ki.
Kaldırdım o cümleyi ama hala yazılıyor. O an öyle yazmışım. Ne bileyim bu kdar olay olacağını.
Ayrıca bu mesajdakileri yazsam duygu sönürğsü yapıyor diyecekler. Ne diyeceğimi şaşırdım.

Bu kadar detay vermek zorundamıydınız ki?
Evin kaç odası,kaç banyosu var,evde kac kişiydiniz hatta otelde sabaha kadar sevişmeniz vs. Ne kadar gereksiz olmuş.
Ayrıca kuzende niye anlatıyor özelini size.
Eşiniz de karımın suçu yok beni mutlu etti diyor şehzade.
Şaka gibi konu gerçekten.

Baştan kv şarap içiyor falan diyerek kendince "arkadaslar bakin biz rahat insanlarız" imajini verdi ya ona gore rezillik degil bu durumlar, rahatlık. Biz rezillik görüyoruz diye utanmalıyız Lyanna. Şey de olabilir ateşli sevişmeleri kıskanmışızdır.

Oda detayını evin küçük olmadığını dipdibe kalmadığımızı anlatmak için verdim butik otel gibiydı yani geniş ve mesafe vardı. O kadar ses olacağını sanmıyorum

Bixe dediğine göre kendinde bir sorun yok kız kaçınıyormuş hep. Çok uzun zamandır. Hatta aldatılıyor muyum diye düşündüğü olmuş
Teyze oğlu, kuzenine ve kuzeninin eşine, performansımda bir sorun yok mu dedi? Ay siz nasil bakiyorsuniz birbirinizin yüzüne?

Ben rezil oldum diye çok ağladım. Dediğiniz gibi aslında normal ama eşimin teyzesi ve eniştesi vardı sonrasında da zaten tüm aile
bende olsam güler geçerdim kusura bakmayın
gidip eşinize koşup söylemeseydiniz iyiymiş
bu arada boşanmalarının sizle ilgisi yok zaten çatırdayan evlilikmiş onlarınki

Kendinde sorun olsa bile soyleyecek miydi sizce? Ne diyecekti mesela? Artik bülbül ötmüyor mu?

Kocasindan kacan kadin baskasinin sevisme sesini olay yapmaz bence, niye kendisi kocasindan kacarken baskasina dikkat ceksin ki?
Kocasıyla kavga etmişler...kavga sonrası kadın ,bana onlar yüzünden laf saydı diye düşünüp, büyüklerin yanında rezil etmek istemiş daha doğrusu utandirmak. .bence böyle..

Yani bizim aile büyükleri de rakisinda sarabinda "rahat" insanlardir ama performansimi hep beraber irdelemek istemem sahsen

Gayet kontrollüydü abartılacak bir şey yoktu yani

Bacım bu mu kontrollü?
Aloooo yuva yıkılıyormuş yuva...
Yedi mahalle duydu zabahlar olmasini...

Bizim tavuk bir yumurta yumurtlar yedi mahalle duyar elin kısrağı küheylan doğurur hiç sesi çıkmaz.

Bi kibrinizi kenara bırakın ya... Bakin sadece sulaleniz degil kk olarak bize de böbürlene böbürlene anlattiniz yumurtanızı...

Bi de gercekten kontrollü olsaydi da o küheylânı siz doğursaydınız, gazete gazete manşet haber dışında, akşam haberlerine verirdiniz.

Oh iyi olmuş, beter ol, saygısız terbiyesiz ahlaksız der geçerdim ben
Ama siz demeyin tabi

Üzülecek bir konu yok.
Ha bu arada sessiz seks yapamıyorum tribini de anlamıyorum. Sağınızda solunuzda oda olduğunu biliyorsunuzdur. Odada kimlerin kaldığını da biliyorsunuzdur. Sessiz olabilirdiniz bu kadar utanacaksanız.

Bide evin 3 banyolu olmasi hikayeye ne katiyor gerçekten? Hahaha

Seksten dolayi evden çikiyorlar, sonra daha fazla seks yapiyorlar felan. Yani milletin bunu ciddiye almasida ne bilim yaa hahahaha
Hem zengin hem de en çok sevişen çift. bence herkes bu çifti kıskanıyor. Nazar etmeyin artık. Kem gözleriniz çekin....

Teyze oğlu, kuzenine ve kuzeninin eşine, performansımda bir sorun yok mu dedi? Ay siz nasil bakiyorsuniz birbirinizin yüzüne?
Aa sende biraz rahat ol canım, ne var bunda. Gayet rahat bir aile onlar lütfen örnek alalım, bu kadar kapatmayın kendinizi

Yenge ayiptir söylemesi ben gecede uc posta giderim de bizim hanimda iş yok. Bak yanlis anlamiyor musun di mi tezzoglu, ben evvelallah sabahı sabah ederim aklinizda soru isareti kalmasin da iste hanım istemiyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…