How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim istediği için döndük, ailesiyle kötü olmiyim diye. Otele verecek paramız var merak etmeyin
O olaydan sonra eve dönülmez, aileyle ne alakası var?
Eşiniz bu kadar düşünceli bağır çağır herşeyi ortaya dökmeseymis karım beni memnun ediyor diye.
Sizinde fikriniz olsun eşim istedi seviştim, eşim istedi geri gittim.

Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.
Yok şekerim. İnsanların mahremi vardır. Mahremimi ortaya dökecek adamla işim olmaz. Her erkek bu muhabbetleri hele ki karısı için yapmaz. Kardeşiyle de yapmaz arkadaşıyla da yapmaz. Sizin kocanız mahrem nedir bilmeyen bir adam sadece, kuzeni de öyle.

Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.

hayır yapmaz erkekler sanıldığının aksine biz daha çok konuşuyoruz.
hatta hiç anlatmazlar, bu konuda bir how i met your mother bölümü bile var.

Şu an tamamen saçmaladın. Evet ben eşimin cinsel hayatımızla ilgili milletle konuşmadığına eminim. Bu normal bir şey de değil. Karısıyla olan cinsel hayatını sağda solda konuşan erkeğe bir şey denir de banlanmamak için söyleyemem şimdi onu

Cok yasa, olsun güzel makara oldu bence güldük eglendik bi ata @Kazen bile aşka geldi hatta :) kaldirmasaydin aslinda eksiye taşınır sonra tt bile olabilirdik iyi gidioduk.

Simdi psikolojik olarak kafanizin arkasinda bi sevismeden uyumayalim takıntısı var onu bi atmaniz lazim. Yasanilan kötü durumlar neden olmus buna muhtemelen. Onun disinda da birisi bi laf soyluosa aninda karşılığıni ver eşine yansitmana gerek yok bunu ortalik bu kadar karismazdi o zaman. Ucuncusu de kiza cevap verme sakin. Karisiyla özelini uluorta dökebilecek potansiyeldeki bi adami istememesi gayet normal. Eşin diye istemek zorunda misin. Istemeyebilirsin at kafandan o şartı.
Merhaba beni en iyi anlayan siz oldunuz çok teşekkür ederim eve dediğiniz o düşünce var. Eşim bu durumdan başta psikolojik olarak çok etkilendi. Bunu beraber aştık ve şu an mutlu. Gerçekten mutlu. Bazen reddedersem yine o kötü günlere döner mi, özgüveni kırılır mı diye korkuyorum. Ona iyi olduğunu söylüyprım ama inanmıyordu eskiden. Onu mutlu etmek için söylediğimi düşünğyordu. Ama onu ne kadar istediğimi gördükçe kendi de ikna oldu. Şu an gerçekten iyi. O da kendini kanıtladığını düşünüyor sanırım.

Kızlar nerede başlasam bilmiyorum.
Yeni evli sayılırız, evli olarak geçirdiğimiz ilk yaz. Eşimin ailesinin durumları ve aile bağları iyidir, Teyzesinin egede bir tatil bölgesinde müstakil havuzlu 3 katlı bir yazlığı var, 7 odalı 3 banyolu oldukça güzel bir yer. Eşimin annesi, büyük tryze ve küçük teyze (ev sahibi) oradaydı, bizi de çağırdılar.
Eşimin 2 tane evli erkek kuzeni(biri büyük teyzenin diğeri küçül teyzesinin oğlu) dahil biz de 3 genç çift gittik. Aramız iyiydi bir sorun yoktu. Hepimize ayrı odalar verildi çift olarak.
Biz normalde kendi evimizde neredeyse her gün birliktelik yaşıyorduk, oradayken eşim başlarda ailesinden çekindiği için 3-4 gün beraber olmadık, güzel zaman geçiriyorduk. Dediğim gibi eşimin ailesi rahattır, kıyafet, yeme içme hiç sorun olmaz, gerçekten de keyifli bir tatil oluyordu. Bazen biz gençler olarak ayrıca dışarı çıkıp takılıyorduk. Biraz uzun oldu ama genel olarak ortamı özetlemek istedim.
Eski konumu okuyanlar bilir eşim testis kanseri geçirdi biz sevgiliyken. Ama çok şükür atlattı. Bu durum cinsel hayatımızı etkilemedi aksine gayet iyi. Özellikle gururu kırılmasın diye eşimi hiç geri çevirmedim bu zamana kadar. Yazlıktaki 5. Günümüzde eşim artık dayanamadığını beni çok özlediğini söyledi. Benim için zaten ailesinin olmadı sorun değildi zaten ayrı odamızdaydık ve ben de çok özlemiştim. O gece birlikte olduk.
Olay tam da burada kopuyor.
Ben ertesi sabah kaktım tabi keyfim yerinde, aşağı indim mutfak salon birleşik. Büyük teyze ve eşi oturuyor. Onlara da bir sabah kahvesi yaptım. Kahvaltı hazırlayayım kalkmışken dedim, masayı donattım. O sırads uyuyordu evin geneli. Sonra küçük teyzenin gelini geldi. Bizim yan odamızda kalıyorlar. Oo günaydın erken kalkmışsın dedi. Ben de günaydın dedim. Büyük teyzemizin ve eniştenin yanında bana, ben bugün uyanamazsın diye düşünmüştüm dedi güldü. Ben hala anlamadım neden ki falan diyorum saf saf. Biz pek uyuyamadık da sayenizde dedi.
Kızlar başımdan aşağı kaynar sular döküldü o kadar utandım ki büyüklerin yanında diyor bi de bunu. Rahatsız olduysa yine kenara çekip beni uyarabilirdi ama herkesin içinde çok kötü oldum. Kusura bakmayın dedim yukarı odaya çıktım, eşime anlattım. Ağlıyordum çok kötü. Eşim de kuzeninin yanına gitmiş hemen, senin karın böyle böyle yapmış diye, biraz da bağırdığını duydum bu ne demek oluyor falan dedi. Kuzen de çok sinirlendi ve aşağıya eşinin yanına indi bağırmaya başladı. Sen insanların hayatına karışmamayı ne zaman öğreniceksin dedi. Sonra kız da çirkinleşti iyice, bize siz aile terbiyesi almamışsınız, saygısızlar, mecbur muyuz sizi dinlemeye diye bağırdı. Ben şok içindeydim hiç konuşmadım kızlar. Eşim de benim karım ne yaptı, kimsenin kalbini kırmadı asıl senin yaptığın saygısızlık dedi. Sonra bana hadi gidiyoruz dedi. O ara kaynanamlr da bağırışlara aşağı indi herkes toplandı. Kuzen de çok sinirliydi kızın kolundan tuttu, sen de başkalarıyla bu kadar ilgileneceğine benimle ilgilenseydin böyle olmazdık dedi.
Kızlar biz çıktık sonra valizlerimizi de alıp. Eşim beni bir otele götürdü. O gece orda kaldık. Sonrasında kuzeni eşimi arayıp çok özür diledi bir akşam yalnız buluşmak istedi dertleşmek için. Eşim bana sordu, tanam dedim. Ertesi gece buluştuk, alkol vs aldık. Kuzeni döküldü, meğer araları çok kötüymüş. Neredeyse her şey bitmiş. O gece de kavga etmişler. Kız, bizim kuzeni sürekli reddediyormuş. O gün kopuş noktası olmuş. Baya dertleşti bizimle eşimin kuzeni. Boşanmak istediğini söyledi. Belki bu tatil iyi olur diye düşünmüşler ama kız şu an ailesinin evine dönmüş. Kaynanam bizi arayıp özür diledi geri çağırdı. Ertesi gün kuzen tek, biz de eşimle 3ümiz geri döndük ama kimsenin yüzüne bakmıyordum. 1-2 böyle geçti. Sonra ben de alıştım sanırım. Normale döndü. O kızın kayınvalidesi olan teyzemiz de özür diledi benden. 5 gün daha kalıp evimize döndük kızlar. Bu konu bir daha hiç açılmadı.
Şimdi kuzen ile o kız boşanma aşamasında ve kız bana dün gece mesaj attı. Senin yüzünden yuvam dağılıyor mutlu musun yaptıklarından vs diyor. Kızlar ben ne demekiyim çok üzgünüm, sanki ben sebep olmuş gibi hissediyorum. Eşime söylemeli miyim bunu?
Senin yüzünden olmus ses duyacak kadar niye sevistin bacim :KK70: :KK70: :KK70: aradaki duvar kağıttan mi ...
Her ne ise ayip etmis karşı taraf herkes ne ederse eder ozel hayat bu .. Pek hoş şeyler olmamis açıkçası. Esine de söyleme derim gider karşı tarafa söyler falan daha kotu olur .. diğer söylediğinde soylemeyecektiniz aslında köşeye çekip kadını uyaracaktiniz şaka yollu bu gün ben rahatsız ettiyse sen de bugün rahatsız beni et diyecektiniz... Ins birleşir kimse yuvasını yikmasin.. siz bisey yapmamışsıniz vicdan yapmayın zaten kötü giden bi evlilik kırılma noktasından kopmuş.

Şu an tamamen saçmaladın. Evet ben eşimin cinsel hayatımızla ilgili milletle konuşmadığına eminim. Bu normal bir şey de değil.
Belki boşanmak ğzere olmasalar anlatmazdı yine de ama artık onu eşi mahremi olarak görmğyor bence bilmiyorum ya da dertleşmek istedi sadece tabia lkol de etkili normalde söylemeyeceği en içindeki şeyleri söyletiyor

Bütün erkekler yapmaz. Yapmayanlarını bulalım lütfen. Cinsellik insanın mahremidir. Hani ergen olursun , hormonların coşar onu bir şey zannedip sohbetlere meze edersin de kaç yaşında ki insanlar...

Ya Allah aşkına erkekler anlatmaz diyorsunuz da burada bir konu sahibi vajinismus olduğunu ,eşinin de ailesine hatta herkese bu durumu anlattığını yazmıştı..nasıl anlatmiyorlarmis..anlatan anlatiyor

Bence olay kuzenden cıkmış.kuzen sizi kullanarak eşine soylenmiştir, ellerde ne hatunlar var diye, ondan sana sinir olmuş😬😬 masallah cinsel hayatınıza nazar degmesin😅🧿🧿🧿

Siz kendinizi böyle kandırın.
Herkes eşiniz ve kuzeni gibi değil.
Karılari ile şeyleri ağızlarına sakız etmeyecek erkeklerde var.

Belki boşanmak ğzere olmasalar anlatmazdı yine de ama artık onu eşi mahremi olarak görmğyor bence bilmiyorum ya da dertleşmek istedi sadece tabia lkol de etkili normalde söylemeyeceği en içindeki şeyleri söyletiyor
Eşinizde mi alkolün etkisiyle saçmaladı, o da sizi mahremi olarak görmüyor ?

Karı koca ikinizde de sorun yönetme yeteneği yok. Toplu ortamlara sık girmeyin bence.
Aile içinde performans muhabbeti yapmış, olayı iyice rezil duruma eşiniz ve kuzen getirmiş.
Erkekler ya, birisinin karısı memnun ediyor diğeri edemiyormuş, midem bulandı ikisinden de.
Aynen bunlar nasi adamlar ya. Tek dertleri pipileri gibi. Insan karisini uluorta konusur mu. Sahsen boyle yapan adama ben bi daha ağlayarak sıkıntımı soylemem. Ortaligin içinden geçmiş. Kiza sen sacma sapan konuşma hayalindir o senin deyip gecseydin konusahini bu kadar cirkinlik yasanmazdi.

Konu sahibi siz de bı tuhafsiniz.Kiz size öle dediyse ağlayıp eşe yetiştirmenin manası ne ya.Evet ben de uyanamam sandım diyip gülerdim ben olsam😀biz de bı kere sevişirken boynum morarmisti baya.Arkadasim fularimdan görmüş morluğu güldü baya siz sevisiosaniz biz napioruz acaba dedi😀ben ondan daha çok kahkaha attım Napim oturup aglimi yani.Gulerim tabi😂

Ya Allah aşkına erkekler anlatmaz diyorsunuz da burada bir konu sahibi vajinismus olduğunu ,eşinin de ailesine hatta herkese bu durumu anlattığını yazmıştı..nasıl anlatmiyorlarmis..anlatan anlatiyor
Her erkek anlatmaz diyoruz. Bazı ağzı gevşekler rakı masasına meze eder karısını.

Konu sahibi siz de bı tuhafsiniz.Kiz size öle dediyse ağlayıp eşe yetiştirmenin manası ne ya.Evet ben de uyanamam sandım diyip gülerdim ben olsam😀biz de bı kere sevişirken boynum morarmisti baya.Arkadasim fularimdan görmüş morluğu güldü baya siz sevisiosaniz biz napioruz acaba dedi😀ben ondan daha çok kahkaha attım Napim oturup aglimi yani.Gulerim tabi😂
Baş başa olsak şakalaşır gibi olurdu ama uluorta söyleyen o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back