Yazlık yer komşuculuk derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
saygısız bir insana açıklama niye yapıyorsun ki? girmeye mi çalışıyor ittireceksin, bağıracaksın.

Yazlık yerde komşuluk özellikle orta yaşlı kadınlar arasında bu şekilde. Sadece yazlık yerde değil bazı komşuluklar böyle. Öyle bir çaya kahveye saatlerce oturuluyor. Çat kapı gelinmesi bana anormal gelmedi.
Siz olmasanız kadın rahatça oturacak komşularla. Siz varsınız diye onun da düzeni bozuluyor. Sizin eviniz değil annenizin evi.

Anneizin evine gidip düzenine karışmanızı geçtim. En ufak şeyde faturanı ben ödüyoruma getirmek bence çok ayıp. Çok yumuşak yüzlü, kimseye hayır diyemeyen anneniz esas sizden rahatsız olduğunu sosyal ilişkilerine karıştığınızı söylemekten çekiniyor olabilir mi? Belki komşularıyla oturmak istiyor kadın. Yazlıkta siz çalışıyorsunuz diye o da herkesle iletişimini kesmek zorunda mı? Ama pardon siz faturalar ödüyordunuz tabi.

yok annem de rahatsızmış habersiz davetsiz olmasından kendisi de yakınıyor içeride işlerimi yapamadım diyor örneğin kardeşimi spora götürecek hazırlanırken gelip oturuyorlarmış annemde çocukla ilgileniyorum birazdan çıkacağız sonra oturalım diyormuş ha iyi biz biraz oturalım gideriz deyip o rahatlıktalar öyle diyeyim..
Normalde bende çay kahve içelim yazlık yer sohbet severim ama böyle davetsiz olması iş üstünde olması nefret ettiriyor insana

Diğer mesajlarımda o söylediğimden çok pişman olduğumu yazmıştım annemde farkında ve hak verdi özrümü de diledim ne için söylediğimde bugün ben yapıyorsam o da bana hep yapmıştır lafı olmaz gönlünü aldım

Ayy bizde yazliktayiz bende evden çalışıyorum bizim balkonda zemin kat çoğu komşu aynen öyle geliyo balkon kenarına bizi görünce annemi görünce dedikoduya başlıyor yada sohbete ki annem hiç sevmez ama benimki direkt söylüyor hadi canım isim var diye içeri giriyor yada tatlı dille tersliyor bazende evde bağırdığı için insanlar cekinmeye başladı bı kaç tane komşu geliyo sadece haahahahhahaa tavsiye ederim

Ayyy yaşayıp anlayan birine denk gelmek kalp ben

Yav tabiki size öyle diyecek. Ciddi şekilde rahatsız olsa bunu komşulara açıkça söylerdi, sınır çizerdi. Anneniz bir denge, orta yol bulmaya çalışıyor.

Siz olmasanız rahatsız mı komsularindan? Yoksa sizin rahatsız olmanızdan dolayı mı rahatsız?
Kendisi de rahatsız habersiz gelmelerinden haberli olsa diyor.. çünkü kardeşimle de ilgileniyor ev işi kardeşimin kursu vs derken yoğun geçiyor ona da hep diyor size tatil var bize yok diye benden dolayı değil rahatsızlığı

annem de rahatsız
Arkadaşlar orası annenin evi diyorsunuzda kadında rahatsızmış ama söyleyemiyor. Birinin müsait değilim dediğinde eve girmesi mi normal? Kadın çalışıyor bir zahmet gelmesinler anlayışlı olsunlar. ve kızım geliyorlar napabilirim diye birşey yok o kadar maddi anlamda yardımcı oluyorsun bir zahmet kızım şu saatlerde çalışıyor gelmeyin deyiversin.

Senden dolayı değilse kendi de rahatsız oluyorsa Corona olduk deyin. Yok kendi memnun siz kizdiginiz için tepkiliyse o kadincagizin hayatına ambargo koymak olur.

Ya ben de diyorum burası annemin evi doğru gelipte burada bir şey demeye hakkım yok farkındayım o yüzden bisey demiyorum komşulara bizzat ev onun diye ama gelmediğim zamanda kendisi çağırıyor beni benim gelmemden annemin rahatsız olduğunu düşünmüyorum aslında tam tersi gitmediğim zamanlar neden gelmiyorsun hadi gel yemek yaptım şunu yaptım bunu yaptım seni bekliyorum diyor burada takıl tek kalma diyor öyle diyince de geliyorum

İşte öyle belli bir yaş üstü hala online çalışmayı idrak edemediği için yaşanıyor böyle sorunlar.

Tebrik ediyorum gerçekten sizi. Çok doğru davranmışsınız.

İşte öyle belli bir yaş üstü hala online çalışmayı idrak edemediği için yaşanıyor böyle sorunlar.
Evet tam anlamıyla öyle asla anlamıyorlar iş gibi gelmiyor e bırak ne olacak azıcık sohbet edelim diyorlar o sıra müşteriye laf yetiştirmekle de uğraşıyor oluyorum

Komşuların yaptığı ayıp ama sende ayıp etmişsin annene. Verdiğin parayı konuşma bir daha.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…