Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haziranda gittik bu yaz girdik soğğuk ama giriliyor du öğlen saatleri yakıyor du eylül başındada girtik iyiydi gene birde çok k sahil var yakınında enezde var uzunkum var italyan koyu var yayylaköy mecidiye var hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaÇok severim. Belki bende düşünüyorum ama çok soğuk temmuz ortası ağustos ayı ancak
Denizi harika gerçekten. Hafta içi çok güzel oluyordu. En son 2012 yazı gitmiştim. İlk gidişimde Sahildeki korkunç otel de kaldım, korkunçtu:)) 2. De pehlivan oteldeydim gayet iyiydi.(denize uzak ama çok daha temiz) 3 ve 4 de pansiyona kalablık gitmiştik. Edirne ye geçtikçe de günü birlik gitmişliğim çok olmuştu. İnşallah orada müstakil bir yazlığım olur denize yakın.Haziranda gittik bu yaz girdik soğğuk ama giriliyor du öğlen saatleri yakıyor du eylül başındada girtik iyiydi gene birde çok k sahil var yakınında enezde var uzunkum var italyan koyu var yayylaköy mecidiye var hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
dikiliden biraz daha aşağı gelirseniz çandarlıyı öneririm. her yer yürüme mesafesinde minik şirin sakin .Merhaba arkadaşlar..
Hemen konuya giriyorum, arsa alıp istediğim gibi yazlık yaptırmak istiyorum..Balıkesir ve dikili arasında çok kararsız kaldım olumlu ve olumsuz yorumlar var.
Bir kez alıp yaptıracağım için pişman olmak istemiyorum..
Beklentilerim çok yüksek değil aslında..
1.deniz dalgasız ve temiz olsun.
2. Doğası havası temiz olsun.
İlle denize çok yakın olması şart değil..en azından alışveriş yapabileceğim bi 15 20 dakika araç mesafesinde merkezi olursa iyi olur..
Çok rica ediyorum.. oralar hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim..
Gerçekten işin içinden çıkamadım
inşallah biz ev tutuyoruz gidince herşeyi var eviniz gibi oluyor baya rahat sitelerde havuzlu evler.Rabbim inşallah gönlünüze göre versin bizde çok istiyoruzDenizi harika gerçekten. Hafta içi çok güzel oluyordu. En son 2012 yazı gitmiştim. İlk gidişimde Sahildeki korkunç otel de kaldım, korkunçtu:)) 2. De pehlivan oteldeydim gayet iyiydi.(denize uzak ama çok daha temiz) 3 ve 4 de pansiyona kalablık gitmiştik. Edirne ye geçtikçe de günü birlik gitmişliğim çok olmuştu. İnşallah orada müstakil bir yazlığım olur denize yakın.
Yok hayır betonarme düşünüyorum..prefabrik de düşündüm ama pişman olanlar var o yüzden vazgeçtimPrefabrik ev yapmayı mı düşünüyorsunuz
Hemen düzeltme yapıyorum Dalyan değil benim dediğim DalamandıDalyanda olumsuz ne bulmuşlar acaba Yaşlanınca dalyana yerleşmek gibi hayallerim var da benim
O zaman foça köyleri size uygun olur bence. İzmire çok yakın, trenle bile ulaşım var, arabayla 15-20 dakikada denize ulaşırsınız. Issız olmaz korkmazsınız ama su soğuk maalesef.
Ya gerçekten mi..peki önerir misiniz?Dikili nin bir çok koyuna gittim ...arsa için neresi iyidir bilmiyorum ama sakın bir yer istiyorsan Denizköy harika birde Çandarlı ....Balıkesir hakkında bir fikrim yok malesef ...
Bademli civarı da güzel