Yazlık arsa için "YER" kararsızlığı!!

Şarköy bence çok güzel deniz mükemmel Boğaz havası var yesili doğası mükemmel İstanbulada yakın

Çok severim. Belki bende düşünüyorum ama çok soğuk temmuz ortası ağustos ayı ancak
Haziranda gittik bu yaz girdik soğğuk ama giriliyor du öğlen saatleri yakıyor du eylül başındada girtik iyiydi gene birde çok k sahil var yakınında enezde var uzunkum var italyan koyu var yayylaköy mecidiye var hayırlısı olsun inşallah hakkınızda

Haziranda gittik bu yaz girdik soğğuk ama giriliyor du öğlen saatleri yakıyor du eylül başındada girtik iyiydi gene birde çok k sahil var yakınında enezde var uzunkum var italyan koyu var yayylaköy mecidiye var hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
Denizi harika gerçekten. Hafta içi çok güzel oluyordu. En son 2012 yazı gitmiştim. İlk gidişimde Sahildeki korkunç otel de kaldım, korkunçtu:)) 2. De pehlivan oteldeydim gayet iyiydi.(denize uzak ama çok daha temiz) 3 ve 4 de pansiyona kalablık gitmiştik. Edirne ye geçtikçe de günü birlik gitmişliğim çok olmuştu. İnşallah orada müstakil bir yazlığım olur denize yakın.

Edremitten Altınoluğa giderKen avcılar köyü var, denizi çook güzel, çocuklar için tehlikesiz hemen derinleşmiyor, havası güzel Pazar kuruluyor, bakkalı manavı var, minübüs yoluna yakın, bence çok güzel bi bakın derim

Yazlık yapacak konu sahibi ve beklentileri yüksek değil
Burası bdv arkadaşım
Bu dert bdv ye lüx gibi duruyor
Buradan bakınca

Merhaba eğer istanbuldaysaniz Edirne Enez e baktınız mı hiç..muhteşem bir saroz Körfez ilçesi..tertemiz sular..dünyanın en temzi denizi diyebilirim

Merhaba arkadaşlar..
Hemen konuya giriyorum, arsa alıp istediğim gibi yazlık yaptırmak istiyorum..Balıkesir ve dikili arasında çok kararsız kaldım 😔 olumlu ve olumsuz yorumlar var.
Bir kez alıp yaptıracağım için pişman olmak istemiyorum..
Beklentilerim çok yüksek değil aslında..
1.deniz dalgasız ve temiz olsun.
2. Doğası havası temiz olsun.
İlle denize çok yakın olması şart değil..en azından alışveriş yapabileceğim bi 15 20 dakika araç mesafesinde merkezi olursa iyi olur..
Çok rica ediyorum.. oralar hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim..
Gerçekten işin içinden çıkamadım 😔😔
dikiliden biraz daha aşağı gelirseniz çandarlıyı öneririm. her yer yürüme mesafesinde minik şirin sakin .

Canakkaleden Antalya'ya kadar olan tüm kıyı seridini gezmiş biri olarak bence deniz suyu sıcaklığı olmazsa olmazinizmi ona karar verin.cunku bu parametre yer konusunda çok belirleyici olur.deniz suyu Seferihisar a kadar serin.ondan sonra aşağı indikçe ısınmaya başlıyor.benimde yaşadığım Kuşadası maalesef çok pahalı.hem ev arsa konusunda hemde yaşam olarak.ama adadan sonra Didim yazın güzel oluyor.daha sakın derseniz Muğla'nın köyleri.selimiye Bozburun gibi daha bakır yerler.ama oralarda fiyatlar nasıl çok bilmiyorum.butcenizi bilmiyorum ama Kuşadası'nda apartman dairesinde bakabilirsiniz.hem yazlık hem yatırımlık olur.kisa vadede bile çok kar edersiniz.malum ev fiyatları hiç yerinde durmuyor.

Dert yarışması mı yapılıyor bu forumda? Şiddet, aldatma, eş ailesi vs. konuları dışındakiler dert sayılmıyor mu? :işsiz:

Denizi harika gerçekten. Hafta içi çok güzel oluyordu. En son 2012 yazı gitmiştim. İlk gidişimde Sahildeki korkunç otel de kaldım, korkunçtu:)) 2. De pehlivan oteldeydim gayet iyiydi.(denize uzak ama çok daha temiz) 3 ve 4 de pansiyona kalablık gitmiştik. Edirne ye geçtikçe de günü birlik gitmişliğim çok olmuştu. İnşallah orada müstakil bir yazlığım olur denize yakın.
inşallah biz ev tutuyoruz gidince herşeyi var eviniz gibi oluyor baya rahat sitelerde havuzlu evler.Rabbim inşallah gönlünüze göre versin bizde çok istiyoruz 🤲🏻

Foça’yı ben de çok beğeniyorum. Eski Foça hem hareketli, hem denizi temiz, sakin, çok hoş bir yer. Ama denizi soğuk. Ben soğukluğunu da seviyorum ama eşim yüzemiyor soğuk suda, kızım da ayağını sokunca “mont giycem” diye bağırtıyı basmıştı bir keresinde:d
Deniz suyu konusunda bu bakımdan ailenin bütün üyeleri düşünülmeli :KK37:

Dikili nin bir çok koyuna gittim ...arsa için neresi iyidir bilmiyorum ama sakın bir yer istiyorsan Denizköy harika birde Çandarlı ....Balıkesir hakkında bir fikrim yok malesef ...

Bademli civarı da güzel 😍

Dalyanda olumsuz ne bulmuşlar acaba 😂 Yaşlanınca dalyana yerleşmek gibi hayallerim var da benim 😂

O zaman foça köyleri size uygun olur bence. İzmire çok yakın, trenle bile ulaşım var, arabayla 15-20 dakikada denize ulaşırsınız. Issız olmaz korkmazsınız 😂 ama su soğuk maalesef.
Hemen düzeltme yapıyorum Dalyan değil benim dediğim Dalamandı 🙈
Ah keşke Dalyan Datça olsa 🤗

Dikili nin bir çok koyuna gittim ...arsa için neresi iyidir bilmiyorum ama sakın bir yer istiyorsan Denizköy harika birde Çandarlı ....Balıkesir hakkında bir fikrim yok malesef ...

Bademli civarı da güzel 😍
Ya gerçekten mi..peki önerir misiniz?
Denizi yosunlu diyorlar 🤔 Çandarlının da denizi aşırı soğukmuş.. bu kış almayı planlıyorum o yüzden yer araştırması yapıyorum..lütfen vaktiniz varsa bilgi verirmisiniz 😊

X