Açıklayıcı yorum için teşekkür ederim.Sarımsaklıyı öneren çok olmuş ama bence Türkiyedeki en kötü beldelerden biri. Plajda kumdan çok izmarit var yoğun aylarda. Şezlonglar dip dibe dizili, gerinseniz yandakine değiyorsunuz. Kuma yüzüstü uzanıp kız kesen tuhaf yaratıklar cabası. Deniz de eh işte, mükemmel denecek bi deniz değil bence. Ayvalık ve cunda da öyle. Bütün yazı vıcık vıcık insan kalabalığında geçirmek istiyorsanız şahane beldeler.
Dikiliyi ben sevmem ama sarımsaklıya göre daha sakindir. Denizi de fena sayılmaz yine eh işte. Genelde bolca yazlık olduğu için günübirlikçisi çok olmaz, yazlıkçılar takılır. Bademli tarafını daha çok seviyorum ben.
Balıkesir tarafı hakkında pek bilgim yok. Ayvalıktan aşağı doğru sideye kadar aklınızda olan bir yerler varsa yardımcı olabilirim. Kuzeyi pek bilmiyorum.
İstanbul'da olduğum için çok uzak olmasın diye o tarafları seçtik. Birde Akdeniz güney ege maddi olarak bizi aşar.. ama yine de önerileri alayım araştırma yaparım..belki bütçeye uygun bulurum.