Aminn inşallah..gönlünüzce olsun herşeyAllah'ım bana da böyle kararsızlık yaşat en kısa zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah..gönlünüzce olsun herşeyAllah'ım bana da böyle kararsızlık yaşat en kısa zamanda
Öneri için teşekkür ederim hiç o taraflara gitmedim..güzel yerlerdir mutlakaNerdesiniz bilmiyorum ama Edirne keşan erikli ege denizi saroz körfesi dünyada kendini temizleyen üç denizden biri yosun taş yok dalga yok çarşaf gibi derin değil balıklar ile yüzersiniz merkezide bir yer bim A101 Migros var kaçartane zaren tatil siteleri var sayısızca İstanbul a baya yakın günübirlik gidilir Allah bana o şansı verirse kesinlikle erikli
Bi kere gitmiştik yıllar önce..ayağımıza deniz kestanesi batmıştı çok fena şuan nasıl bilmiyorum..Altınoluk diyorum.
Ya gerçekten miDikili kesinlikle cennet balıkesir büyük köy bilginize
Hayırlı olsun. Sağlıkla huzurla oturun inşallahMerhaba, Balıkesir ya da dikili değil ama biz Urla’nın zeytineli köyünden Bi arsa alıp yaptırdık. Denize 2,5-4 km arası. Aldığınız yere bağlı. Denizi çok güzel. Tertemiz ve sığ. Çeşme ılıcaya, Urla’ya yakın.
Marmaris çok güzel ama aşırı elit ve pahalı.Marmaris , Didim gibi yerler varken ayvalık ve dikili bence seçeneğiniz olmasin
Ben Marmaris'ten almayı düşünüyorum inşallah evet pahalı ama almışken değsin 60-70 bin fazla olsun Marmaris olsunMarmaris çok güzel ama aşırı elit ve pahalı.
Ciddi bir meblağ ödenmeden 1 metre yer bile alınmaz.
Ben de çok sevmiştim. Ama nasıl bir fakirsem aklıma bile gelmedi. Gelemedi
Köyden iyidir yosunlu deniz emin olun balıkesir merkezde bildiğiniz dar kotu giyin laf yersiniz gerçekten büyük köy gibi bir yerYa gerçekten mi
denizi yosunlu diyorlar ama
Amin.. Rabbim size de gönlünüzden ne geçiyorsa en hayırlısını versin.. samimiyetiniz öyle güzel geçti ki banaRabbim başka dert vermesin insallah. Dilerim gönlünüze göre olsun herşey.
Sadece iyi dilek dilemek için yazdımAmin.. Rabbim size de gönlünüzden ne geçiyorsa en hayırlısını versin.. samimiyetiniz öyle güzel geçti ki bana
bu konuyu gerçekten keyfi açmadım öyle bir çıkmaza girdim ki..şartları zorlayarak yaptıracağım bi yazlıkta pişman olmak istemiyorum..
hiiiiiiiç pişman olmayacağınız biyer.
Türkiyenin heryerini gezmiş biri olarak , deniz suyu ısısına kadar tarafımdan onaylanmış( ne bunaltıcı sıcak bir su nede buz gibi dondurucu) , gümüldür özdere diyorum.yalnız özdere deyince 3-4tane koy var.benim bahsettiğim paloma pasha otelin dibindeki plaj.denizine aşık olacaksınız.özdere gelişmiş sayılmaz ancak kuşadasına araba ile 15dk.
:) özdereye dolandırıcı dolu diyorsanız bence bodrum çeşme foça vs gibi yerlere hiç gitmeyin.ayrıca dolandırıcı olmayan bir yerler ya da sektör kaldıysa söyleyin bizde oraya yerleşelim.Evet Özdere güzel yer
Ürkmez i bilir misiniz
yıllar önce bir seferinde oralardan kıyıdan kıyıdan gidip kalacak bir yer buluruz belki dedik
neyse Ürkmez de yemek yedik
hesap bir geldi anormal bir baktık içinde garip garip şeyler itiraz ettik
neyse dönüşte bu sefer yolun karşısında bir yere girdik yine yedik
yine hesap geldi bu sefer de bakayım dedim beyin, ciğer vs bir şeyler eklenmiş biz pide yedik altı üstü
bu durum üzerine o civarların yol üstü dolandırıcılık mekanları olduğu kanaati oluştu bizde Özdere tatilleri de hayal oldu
:) özdereye dolandırıcı dolu diyorsanız bence bodrum çeşme foça vs gibi yerlere hiç gitmeyin.ayrıca dolandırıcı olmayan bir yerler ya da sektör kaldıysa söyleyin bizde oraya yerleşelim.
Yoğunluktan cevap yazamadım..zeytineli köyünde imarlı arsa yok.Merhaba, Balıkesir ya da dikili değil ama biz Urla’nın zeytineli köyünden Bi arsa alıp yaptırdık. Denize 2,5-4 km arası. Aldığınız yere bağlı. Denizi çok güzel. Tertemiz ve sığ. Çeşme ılıcaya, Urla’ya yakın.
Sanırım 1. Seçeneğim Dikili olacak..orayla ilgili bilgi verebilir misiniz rica etsem..Çandarlı/dikili oneririm.bademli vs de yakın candarliya...
Köyceğiz çok güzelAcaba denizi sıcak şöyle 5 ay denize girilecek zamanı olan Muğla da neler vardır ya. Ben yazlık için değil de temelli yerleşmek için düşünüyorum 1 sene içinde. Aslında kaş çok hoşuma gidiyor ama temelli yaşamak içindir nasıl bilemedim.
Ayvalık'ta öyle. Kafalar eski biraz. Hepsi öyle değil tabi ki, modern insanlar da var ama çok karışıyolar insanlara.Köyden iyidir yosunlu deniz emin olun balıkesir merkezde bildiğiniz dar kotu giyin laf yersiniz gerçekten büyük köy gibi bir yer