yine milas ören. Akbüke göre daha kalabalık, daha çok bilinen, biraz daha pahalı bir yer ama denizi yine çok çok iyidir. Şehir dışına doğru kayarsasız uygun fiyatlı arsalar bulunur.
Ya şimdilik çalışıyorum..ilerde gidersem istediğim kadar kalırım..okul zamanı gelirim..kiminle gidecek
yan, açıkçası ben home ofis yaşama alıştım gidelim zaten okul bile yok modundayız ama yine de zor geliyor aylarca yaşamak
hani emekliler vs Mayıs başı gidip Ekim sonu geliyor da çalışma hayatında zor
geçen eşim diyor birisi ile görüşmüş Altınoluk tarafında yazlıkalrı var kimse şehre gitmedi diyormuş
sarımsaklı, assos, urla, seferihisar falan güzel yerler..Merhaba arkadaşlar..
Hemen konuya giriyorum, arsa alıp istediğim gibi yazlık yaptırmak istiyorum..Balıkesir ve dikili arasında çok kararsız kaldımolumlu ve olumsuz yorumlar var.
Bir kez alıp yaptıracağım için pişman olmak istemiyorum..
Beklentilerim çok yüksek değil aslında..
1.deniz dalgasız ve temiz olsun.
2. Doğası havası temiz olsun.
İlle denize çok yakın olması şart değil..en azından alışveriş yapabileceğim bi 15 20 dakika araç mesafesinde merkezi olursa iyi olur..
Çok rica ediyorum.. oralar hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim..
Gerçekten işin içinden çıkamadım
Dikiliye bundan 5, 6 sene once gitmistik en son, yazlari sakindir, nispeten huzurludur. Emekli sayfiye yeri gibi dusunun. Bir merkezi var, yazlik sitelere de yakin, merkezinde her ihtiyacinizi alabilirsiniz. Devlet hastanesi vs yakin. Denizi dalgasiz ve temizdir genelde, suyu basta soguk gelebilir ama sonradan alisiyor insan, candarlinin soguktur mesela.
En son 5 sene olmustur ben gideli. Hic boyle biseyle karsilasmadim. Bizim girdigimiz kisim nasil tarif edeyim adini da bilmiyorum tam, bir kamping yeri vardi daimi,ordan giriyorduk. Anayolu karsiya gecinde de yazlik siteler vardi. Hic yosun gormedim onca zaman. Belki yillar icinde mi kirlendiBu yorum kafamı karıştırdı mesela
Cevap için teşekkürler.En son 5 sene olmustur ben gideli. Hic boyle biseyle karsilasmadim. Bizim girdigimiz kisim nasil tarif edeyim adini da bilmiyorum tam, bir kamping yeri vardi daimi,ordan giriyorduk. Anayolu karsiya gecinde de yazlik siteler vardi. Hic yosun gormedim onca zaman. Belki yillar icinde mi kirlendiyine de kendiniz bi orada gezmeniz hatta imkan varsa yazin bikac gun otelde ya da pansiyonda kalmaniz cok faydali olacaktir.
Bu yorum kafamı karıştırdı mesela
Benim çok yakın bir akrabam yaptırdı arsa alıp ev balikesirde. Denize 200 metre anca. Çok da uyguna geldi bence onun için ama onlar 6 ay kalıyorlar en az. Yani mantıklı ama 2 ay için bilemiyorum çok para harcamaya gerek var mı? DDenize çok yakın olmasına gerek yok derseniz muğla ilçelerinden de bakabilirsiniz uyguna bulabilirsiniz. Bir arkadaş da Marmaristen almıştı. O da uygundu o içine hazır ve koydurdu. 50metrekarelik. 85bine geldi toplam arsa ve ev mesela. Kısa süreler için yeterli bence. Tabii dediğim 2 sene önce. Tam 2 sebe de olmadi.
Bu dediğiniz yer neresi?Halamın yazlığı var
20 yıl önce giderdik
Bakir bir köy bir tarafı çam ormanı
Deniz içi dışı kum hatta bayağı sığ böyle kol altında vs
Annemler geçen yıl gittiler her yer yosun dediler
Halam 10 yıldır çok değişti diyor
Tüm doğa değişiyor
Bu dediğiniz yer neresi?
Dikili için dediniz anladımHalamın yazlığı var
20 yıl önce giderdik
Bakir bir köy bir tarafı çam ormanı
Deniz içi dışı kum hatta bayağı sığ böyle kol altında vs
Annemler geçen yıl gittiler her yer yosun dediler
Halam 10 yıldır çok değişti diyor
Tüm doğa değişiyor
Bu dediğiniz yer neresi?
Dikili için dediniz anladım
Güzel yorum ve dilekleriniz için çok teşekkür ederimBen Balıkesir deyince çok fazla birşey diyemeyeceğim. Ama senelerdir uğrak yerim olduğu için Dikili'yi tavsiye ederim. Bademli tarafına doğru bir arsa bulursanız süper olur. Denizi yalnız soğuk. Antalya gibi değil. Dikili'de birçok imkan elinizin altında. Çünkü yaz kış yaşayan bir ilçe. Yalnız bildiğim kadarı ile yerli halk su kesintilerinden çok şikayetçi. Altyapıda da şikayetler var. Bunun haricinde dediğim gibi Dikili çok güzel. Uzun sahilleri bakımından da çok büyük avantaj. İmkanım olsa da yerleşebilsem keşke. İnşallah gönlünüzce göre olur. Hayırlı uğurlu olsun.
Çok severim. Belki bende düşünüyorum ama çok soğuk temmuz ortası ağustos ayı ancakNerdesiniz bilmiyorum ama Edirne keşan erikli ege denizi saroz körfesi dünyada kendini temizleyen üç denizden biri yosun taş yok dalga yok çarşaf gibi derin değil balıklar ile yüzersiniz merkezide bir yer bim A101 Migros var kaçartane zaren tatil siteleri var sayısızca İstanbul a baya yakın günübirlik gidilir Allah bana o şansı verirse kesinlikle erikli