Yazlık arsa için "YER" kararsızlığı!!

Ya şimdilik çalışıyorum..ilerde gidersem istediğim kadar kalırım..okul zamanı gelirim..
işte biraz da beklentilerime göre yaşanılası bi yer olmalı.

Balikesir tarafinda mevsim kisa. Deniz buz gibi. Daha guneyi tercih edin bence. Fethiye, dalyan gibi yerler olabilir. Datca ve focayi sevmistim ben. Denizi nasildir bilmiyorum ama.

Dikiliye bundan 5, 6 sene once gitmistik en son, yazlari sakindir, nispeten huzurludur. Emekli sayfiye yeri gibi dusunun. Bir merkezi var, yazlik sitelere de yakin, merkezinde her ihtiyacinizi alabilirsiniz. Devlet hastanesi vs yakin. Denizi dalgasiz ve temizdir genelde, suyu basta soguk gelebilir ama sonradan alisiyor insan, candarlinin soguktur mesela.

sarımsaklı, assos, urla, seferihisar falan güzel yerler..

Ayvalıgın denizi soguk ya.deniz daha kısa süreli.eskiden olsa seferihisar falan derdim ama oralarda cok kalabalık.datca biraz uzak kaldıgı için bana en sakin gelen yerlerden birisi denizi de cok güzel .dikilinin denizi güzel ama son yıllarda cok kalabalık oldu iyice

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-02-12-09-59.png
    429,6 KB · Görüntüleme: 124
Bu yorum kafamı karıştırdı mesela
En son 5 sene olmustur ben gideli. Hic boyle biseyle karsilasmadim. Bizim girdigimiz kisim nasil tarif edeyim adini da bilmiyorum tam, bir kamping yeri vardi daimi,ordan giriyorduk. Anayolu karsiya gecinde de yazlik siteler vardi. Hic yosun gormedim onca zaman. Belki yillar icinde mi kirlendi yine de kendiniz bi orada gezmeniz hatta imkan varsa yazin bikac gun otelde ya da pansiyonda kalmaniz cok faydali olacaktir.

Cevap için teşekkürler.
Bu kış arsa alıp evi yaptırmayı planlıyordum..
Tabi ki öncelikle gidip görmek, günü birlik haftasonu gideceğiz de işte nerelere bakalım bilemedik zaman yetmez. Pandemiden dolayı da kalamayız..

Bu yorum kafamı karıştırdı mesela

Halamın yazlığı var

20 yıl önce giderdik

Bakir bir köy bir tarafı çam ormanı

Deniz içi dışı kum hatta bayağı sığ böyle kol altında vs

Annemler geçen yıl gittiler her yer yosun dediler

Halam 10 yıldır çok değişti diyor

Tüm doğa değişiyor

Bu dediğiniz yer neresi?

Kesinlikle dikili bademli diyorum..Balikesir insani ile dikili yerlilerini karşılaştırmak bile sacma..Yunanistanda oldugumu hissediyorum ben dikilide..Denizi de fena degil..

Bu dediğiniz yer neresi?
Dikili için dediniz anladım

Ben Balıkesir deyince çok fazla birşey diyemeyeceğim. Ama senelerdir uğrak yerim olduğu için Dikili'yi tavsiye ederim. Bademli tarafına doğru bir arsa bulursanız süper olur. Denizi yalnız soğuk. Antalya gibi değil. Dikili'de birçok imkan elinizin altında. Çünkü yaz kış yaşayan bir ilçe. Yalnız bildiğim kadarı ile yerli halk su kesintilerinden çok şikayetçi. Altyapıda da şikayetler var. Bunun haricinde dediğim gibi Dikili çok güzel. Uzun sahilleri bakımından da çok büyük avantaj. İmkanım olsa da yerleşebilsem keşke. İnşallah gönlünüzce göre olur. Hayırlı uğurlu olsun.

Güzel yorum ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Ya mutlaka olumsuz tarafları da olacaktır..ama işte bunları bilip karar vermek önemli.
Peki sizce denizi nasıl?

Nerdesiniz bilmiyorum ama Edirne keşan erikli ege denizi saroz körfesi dünyada kendini temizleyen üç denizden biri yosun taş yok dalga yok çarşaf gibi derin değil balıklar ile yüzersiniz merkezide bir yer bim A101 Migros var kaçartane zaren tatil siteleri var sayısızca İstanbul a baya yakın günübirlik gidilir Allah bana o şansı verirse kesinlikle erikli

Çok severim. Belki bende düşünüyorum ama çok soğuk temmuz ortası ağustos ayı ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…