- 25 Eylül 2011
- 7.416
- 11.122
-
- Konu Sahibi huzurlu_evim
Cunku etrafinizda dertlesecek kafanizi dagitacak tek sey komsular.Bu yuzden hep iyi gormek istiyorsunuz.Bir defa gündüz gittip kayınvalidesi sonradan geldi pat diye hava soğuk siye konuştuk pazara gitmeyecekti kayınvalidesine çocuğu bıraktı ben gideceğim dedi sadece gezmek için gidecektik hava soğuk diye ertelemiştik kvalide gelince pazara gidesi tuttu bendw eve çıktım ama ben kabullenemedim iyi dedim hep
Sizi Hiç mi evine davet etmiyor. Yani gündüzleri komşuya gidebiliyorum demişsiniz ya. O komşuların içinde değilmi kendisi. Eğer öyle ise evet misafir istemiyor demektir. Belki o akşam dağınıktır evi yada başka bişey vardır.Canım çok titiz benden daha toplu hatta benim oğlumun oyuncaklarını ben bir saat toplayamam ama onun evi hep temiz ama sadece bu olmadı ki.Bir gün gittim hava soğuk olmasaydı pazara gidecektik sadece gezmek için ama soğuk diye erteledik.Pat diye kvalidesi geldi hemen çocuğu kayın v bıraktı ben pazara gidiyorum diye bende oğlumu alıp çıktım.Kaldı ki ben çok nasir gitmeme rağmen böyle ama ben konduramadım
Aynen önceden sosyaldim böyle sorunlarım yoktu çocuk olunca sağolsun eşim sürekli ilgilenip gezdirsede çocukla fazla çıkılmıyor geçen bir eğlenceye gittik müzik bitti diye terasa çıkmış oğlum 2,5yaşında garson getirdi :) Aslında bende gelip toplanmaları sorun değil zaten eşim yemek için bunaltmaz rahatım her konuda ama insan kullanılıyormuş gibi hissediyor.Cunku etrafinizda dertlesecek kafanizi dagitacak tek sey komsular.Bu yuzden hep iyi gormek istiyorsunuz.
Biraz kendinizi geri cekin derim.olayin akisina birakin.
Evet canım aynen öyle oldu hatta çocuklar hasta olur diye konuştuk ve kvalidesi pat diye geldi ansızın o gelmeseydi oturacaktıkSizi Hiç mi evine davet etmiyor. Yani gündüzleri komşuya gidebiliyorum demişsiniz ya. O komşuların içinde değilmi kendisi. Eğer öyle ise evet misafir istemiyor demektir. Belki o akşam dağınıktır evi yada başka bişey vardır.
Diğer olayı anlamadım. Yani anladığım şu siz pazara gezmeye gidecektiniz soğuk diye vazheçtiniz kv si geldi komşunuzun çocuğu kv si ile evde bırakıp pazara gideceğim mi dedi . Yani kv gelmese pazar ertelendiği için komşuda oturacaktınız da kv gelince sizi eve almamak için pazaramı çıktı son anda
Peki sizi evine hiçmi davet etmiyor. Yani anlattığınız 2 olayı yaşasam bidaha ne evime davet eder nede giderim bidahaEvet canım aynen öyle oldu hatta çocuklar hasta olur diye konuştuk ve kvalidesi pat diye geldi ansızın o gelmeseydi oturacaktık
Burası pek iyi bir yer değil her yer arsa yeni yapılanma bir yer.Geçen kapıyı çöp koymak için açtım genç bir erkek 20 li yaşlarda yan komşumun kapısında silahın ucuna mermi verip tekrar boşaltıyordu ve telefondada gerekirse kullanırım diyordu.Sonra yan komşuya geçti ben çok korktum.Komşularda aparmanda bodrumda biri saklanırken görmüş o yüzden beraber çıkıyoruz hatta onlar gelsin der hep onlarda alıştı tabi hep bendeBen izin mevzusundan çıkamadığım için yorum yapamayacağım ama bunu da yazmadan edemedim.
Tam aksine canım kendi evimde sallamam ama komşuda yada bir başka yerde çok dikkat ederimEşlerin yada sevgililerinin çoğu şeye izin vermediği kadınlar sonradan izin koparınca arkadaşlarda bir şok etkisi yaratmıyor değil ne yalan söyliyimama belkide sadece çocuğunuz çok yaramazsa onun içinde istememiş olabilir.Bide hazır eşiniz evden gitmişken iki lafın belini kırayım diyip çocuğuda sallamıyorsanız daha bi normal tabi bu durum.Kabul edelim var öyle anneler,sizi bilememde.Siz kendinize pay biçin artık duruma göre.
Kullanıldığını hissediyorsan biraz mesafe koy arana ama tabi eminsen benim arkadaşlarımda hep gelirler ben hep giderim kimin eşi yoksa onda toplanırdık iyice tart ama kafanda yakın arkadaşınsaSevgili kkbd var okuyucuları.Öncelikle bu çok büyük bir dert değil belki ama kafama taktım sizinde yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar benim eşim sürekli komşulara göndermez çok nadirdir gidip kahve içtiğim o da eşim evde yokken gündüz çocukta bunaltıyor beni,bir sohbet iyi geliyor.
Eşim akşamları spora gider haftada 3 defa filan bende samimi olduğum iki komşumu çağırır eşim gelene kadar otururduk tabi onların eşleri izin veriyor eşim evde olmadığı için.Benim oğlum çok yaramaz diye daha çok ben çağırıyorum ben arada gidiyorum.
Dün eşim spora gidecekti komşumun eşide maça ama komşumla çok samimi olduğumuzu zannediyordum.Neyse telefon ettim "müsait misin? sana inecektim,yarım saat" dedim. O da "tabi gel,eşim şimdi çıkıyor hatta diğer komşuyuda çağır" dedi.Bende canım,sen ara kont yok dedim.
Benim eşimde asla izin vermez akşam nasıl olduysa izin verdi.Biz oğlumla hazırlandık tam ineceğiz komşu zile bastı oğluyla gelmiş.Buyur dedim içeri girdi "Hayırdır bu saatte gelmezdin bir şey mi var?diye sormaya geldim."dedi.Ben şok oldum. Oturmaya gelecektim dedim anlamamış!Anlamayan insan nasıl diğer komşuyada haber ver der?Sinir oldum ben sürekli çağırıyorken iyi iki günde bir bendeler.
Sorun gidip oturmak değil ben çok bozuldum şahsen benim yüzüm tutmazdı müsait değilsen değilim de.Sizce nasıl davranmalıyım? Bir kaç beni kıran konu daha oldu.
Bizde öyle yok canım diğer arkadaşıda yanına alır gelir sürekli ben gittiğimdede ya temizlik yapası tutar ya pazara gider yada anlamamazlıktan gelir yani canım bir çok şey oldu ama kendimi kandırıyordum gerçekleri görmemek için ama artık yeter ne giderim nede gelsinler benim yüzüm tutmuyor diye bu kadar olmamalıKullanıldığını hissediyorsan biraz mesafe koy arana ama tabi eminsen benim arkadaşlarımda hep gelirler ben hep giderim kimin eşi yoksa onda toplanırdık iyice tart ama kafanda yakın arkadaşınsa
Ne söylediğini anlamayan insan,diğer komşuyada haber ver demez,bal gibi anlamış ne olduğunu ama evine almak istememiş,eğer anlamadıysa telefonunu kapatmadan sorabilirdi x hanım hayırdır bir sorun mu var diye,ne dediğimi anlamadıysan neden gel dedin ve diğer komşuyu da çağır dedin diye sorardım ben sizin yerinizde olsam ve bundan sonra mesafeli olurdum.Sevgili kkbd var okuyucuları.Öncelikle bu çok büyük bir dert değil belki ama kafama taktım sizinde yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar benim eşim sürekli komşulara göndermez çok nadirdir gidip kahve içtiğim o da eşim evde yokken gündüz çocukta bunaltıyor beni,bir sohbet iyi geliyor.
Eşim akşamları spora gider haftada 3 defa filan bende samimi olduğum iki komşumu çağırır eşim gelene kadar otururduk tabi onların eşleri izin veriyor eşim evde olmadığı için.Benim oğlum çok yaramaz diye daha çok ben çağırıyorum ben arada gidiyorum.
Dün eşim spora gidecekti komşumun eşide maça ama komşumla çok samimi olduğumuzu zannediyordum.Neyse telefon ettim "müsait misin? sana inecektim,yarım saat" dedim. O da "tabi gel,eşim şimdi çıkıyor hatta diğer komşuyuda çağır" dedi.Bende canım,sen ara kont yok dedim.
Benim eşimde asla izin vermez akşam nasıl olduysa izin verdi.Biz oğlumla hazırlandık tam ineceğiz komşu zile bastı oğluyla gelmiş.Buyur dedim içeri girdi "Hayırdır bu saatte gelmezdin bir şey mi var?diye sormaya geldim."dedi.Ben şok oldum. Oturmaya gelecektim dedim anlamamış!Anlamayan insan nasıl diğer komşuyada haber ver der?Sinir oldum ben sürekli çağırıyorken iyi iki günde bir bendeler.
Sorun gidip oturmak değil ben çok bozuldum şahsen benim yüzüm tutmazdı müsait değilsen değilim de.Sizce nasıl davranmalıyım? Bir kaç beni kıran konu daha oldu.
Soramadım şok oldum ama yüzüm tutmadı yine hiç bir şey olmamış gibi oturduk birdaha seviye koyacağım zaten oğlumla oynarım evde.Zaten eşimle sürekli çıkıyoruz onlar düşünsün.Ne söylediğini anlamayan insan,diğer komşuyada haber ver demez,bal gibi anlamış ne olduğunu ama evine almak istememiş,eğer anlamadıysa telefonunu kapatmadan sorabilirdi x hanım hayırdır bir sorun mu var diye,ne dediğimi anlamadıysan neden gel dedin ve diğer komşuyu da çağır dedin diye sorardım ben sizin yerinizde olsam ve bundan sonra mesafeli olurdum.
İnsan hisseder zaten o zaman birden değilde zamanla uzaklaş ama mesafeyi hemen koymaya çalış anlamıyorum böyle insanları OH ne rahat ben gezim kimse gelmesinBizde öyle yok canım diğer arkadaşıda yanına alır gelir sürekli ben gittiğimdede ya temizlik yapası tutar ya pazara gider yada anlamamazlıktan gelir yani canım bir çok şey oldu ama kendimi kandırıyordum gerçekleri görmemek için ama artık yeter ne giderim nede gelsinler benim yüzüm tutmuyor diye bu kadar olmamalı
Hahahah.cok guldumm.kiyamammm.cnmm.esine cok kizdim.neden bu baskicilik yaaa.niyeboyleyapiyor.benceilk bunu coz.arkadasinada nasil davraniyim demektense net ve anlayacagi sekilde konus.benasla ima etmem.net guzel bir dillesoylerim.laf sokmak gibiasla degil.ay kiyamam.kitlrk yilda biresin izin verdi olacagi bumuydu yaaaaaaaaaSevgili kkbd var okuyucuları.Öncelikle bu çok büyük bir dert değil belki ama kafama taktım sizinde yorumlarınızı bekliyorum.
Canım eşim baskıcı değil oturduğum yer çok ıssız tarla bahçe yeni yapılanma.Ay
Hahahah.cok guldumm.kiyamammm.cnmm.esine cok kizdim.neden bu baskicilik yaaa.niyeboyleyapiyor.benceilk bunu coz.arkadasinada nasil davraniyim demektense net ve anlayacagi sekilde konus.benasla ima etmem.net guzel bir dillesoylerim.laf sokmak gibiasla degil.ay kiyamam.kitlrk yilda biresin izin verdi olacagi bumuydu yaaaaaaaaa