Yazıp rahatlamak istiyorum.Sinir oldum

Cunku etrafinizda dertlesecek kafanizi dagitacak tek sey komsular.Bu yuzden hep iyi gormek istiyorsunuz.
Biraz kendinizi geri cekin derim.olayin akisina birakin.

Sizi Hiç mi evine davet etmiyor. Yani gündüzleri komşuya gidebiliyorum demişsiniz ya. O komşuların içinde değilmi kendisi. Eğer öyle ise evet misafir istemiyor demektir. Belki o akşam dağınıktır evi yada başka bişey vardır.

Diğer olayı anlamadım. Yani anladığım şu siz pazara gezmeye gidecektiniz soğuk diye vazheçtiniz kv si geldi komşunuzun çocuğu kv si ile evde bırakıp pazara gideceğim mi dedi . Yani kv gelmese pazar ertelendiği için komşuda oturacaktınız da kv gelince sizi eve almamak için pazaramı çıktı son anda

Cunku etrafinizda dertlesecek kafanizi dagitacak tek sey komsular.Bu yuzden hep iyi gormek istiyorsunuz.
Biraz kendinizi geri cekin derim.olayin akisina birakin.
Aynen önceden sosyaldim böyle sorunlarım yoktu çocuk olunca sağolsun eşim sürekli ilgilenip gezdirsede çocukla fazla çıkılmıyor geçen bir eğlenceye gittik müzik bitti diye terasa çıkmış oğlum 2,5yaşında garson getirdi :) Aslında bende gelip toplanmaları sorun değil zaten eşim yemek için bunaltmaz rahatım her konuda ama insan kullanılıyormuş gibi hissediyor.

Evet canım aynen öyle oldu hatta çocuklar hasta olur diye konuştuk ve kvalidesi pat diye geldi ansızın o gelmeseydi oturacaktık

Evde sıkılıyorsan eğer gormemezlige gel derim ben. Çünkü mesafe koyucaksan aranıza alternatif yapabilecegin birşey var mi. Gelen çayın kahvenin başına gelir. Sonradan yanlız kalıp iyice bunalma da. Münasebetsiz çok yani düşünüp de kendini yorma.

Sanirim o komsun misafir agirlamayi sevmiuor. Sizin onu agirlamaniz onun icin sorun degil ama o misafire evinde hizmet etmek istemiyor. Bir de evi hep derli toplu ise evinin hep oyle kalmasini, dagilmamasini istiyordur. Bu dostluk degil bence bencillik. Sizi kullaniyor bence. Mesafe koyun biraz.

bence titiz olduğu için..evi dağılacak diye istemiyordur..çocuğunda var..tam durmayan ve karıştıran yaşta..bundan dolayı istemeye bilir..bende mesela küçük çocuklu misafir kabul etmiyorum..kimse sahip çıkmıyor çocuğuna..

Eşlerin yada sevgililerinin çoğu şeye izin vermediği kadınlar sonradan izin koparınca arkadaşlarda bir şok etkisi yaratmıyor değil ne yalan söyliyim ama belkide sadece çocuğunuz çok yaramazsa onun içinde istememiş olabilir.Bide hazır eşiniz evden gitmişken iki lafın belini kırayım diyip çocuğuda sallamıyorsanız daha bi normal tabi bu durum.Kabul edelim var öyle anneler,sizi bilememde.Siz kendinize pay biçin artık duruma göre.

Ben izin mevzusundan çıkamadığım için yorum yapamayacağım ama bunu da yazmadan edemedim.
Burası pek iyi bir yer değil her yer arsa yeni yapılanma bir yer.Geçen kapıyı çöp koymak için açtım genç bir erkek 20 li yaşlarda yan komşumun kapısında silahın ucuna mermi verip tekrar boşaltıyordu ve telefondada gerekirse kullanırım diyordu.Sonra yan komşuya geçti ben çok korktum.Komşularda aparmanda bodrumda biri saklanırken görmüş o yüzden beraber çıkıyoruz hatta onlar gelsin der hep onlarda alıştı tabi hep bende

Tam aksine canım kendi evimde sallamam ama komşuda yada bir başka yerde çok dikkat ederim

Kullanıldığını hissediyorsan biraz mesafe koy arana ama tabi eminsen benim arkadaşlarımda hep gelirler ben hep giderim kimin eşi yoksa onda toplanırdık iyice tart ama kafanda yakın arkadaşınsa

Kullanıldığını hissediyorsan biraz mesafe koy arana ama tabi eminsen benim arkadaşlarımda hep gelirler ben hep giderim kimin eşi yoksa onda toplanırdık iyice tart ama kafanda yakın arkadaşınsa
Bizde öyle yok canım diğer arkadaşıda yanına alır gelir sürekli ben gittiğimdede ya temizlik yapası tutar ya pazara gider yada anlamamazlıktan gelir yani canım bir çok şey oldu ama kendimi kandırıyordum gerçekleri görmemek için ama artık yeter ne giderim nede gelsinler benim yüzüm tutmuyor diye bu kadar olmamalı

Ne söylediğini anlamayan insan,diğer komşuyada haber ver demez,bal gibi anlamış ne olduğunu ama evine almak istememiş,eğer anlamadıysa telefonunu kapatmadan sorabilirdi x hanım hayırdır bir sorun mu var diye,ne dediğimi anlamadıysan neden gel dedin ve diğer komşuyu da çağır dedin diye sorardım ben sizin yerinizde olsam ve bundan sonra mesafeli olurdum.

Soramadım şok oldum ama yüzüm tutmadı yine hiç bir şey olmamış gibi oturduk birdaha seviye koyacağım zaten oğlumla oynarım evde.Zaten eşimle sürekli çıkıyoruz onlar düşünsün.

İnsan hisseder zaten o zaman birden değilde zamanla uzaklaş ama mesafeyi hemen koymaya çalış anlamıyorum böyle insanları OH ne rahat ben gezim kimse gelmesin

Ay
Hahahah.cok guldumm.kiyamammm.cnmm.esine cok kizdim.neden bu baskicilik yaaa.niyeboyleyapiyor.benceilk bunu coz.arkadasinada nasil davraniyim demektense net ve anlayacagi sekilde konus.benasla ima etmem.net guzel bir dillesoylerim.laf sokmak gibiasla degil.ay kiyamam.kitlrk yilda biresin izin verdi olacagi bumuydu yaaaaaaaaa

Canım eşim baskıcı değil oturduğum yer çok ıssız tarla bahçe yeni yapılanma.

Yukarıda yazdım kapıda bir genç vardı elinde silah mermiyi ucuna veriyor telefondada grekirse kullanırım diyordu ve yan komşuya girdi.Komşular apartmanda bodrumda birini görmüşler saklanırken apartman toplantısında uyarmışlar bayanlar dikkat etsin diye o yüzden sürekli eşimle çıkıyoruz bu apartmanda böyle onlar gelsin sen apart gezme diyor.İnşallah yaza taşınacağız evimiz satılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…