Sevgili kkbd var okuyucuları.Öncelikle bu çok büyük bir dert değil belki ama kafama taktım sizinde yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar benim eşim sürekli komşulara göndermez çok nadirdir gidip kahve içtiğim o da eşim evde yokken gündüz çocukta bunaltıyor beni,bir sohbet iyi geliyor.
Eşim akşamları spora gider haftada 3 defa filan bende samimi olduğum iki komşumu çağırır eşim gelene kadar otururduk tabi onların eşleri izin veriyor eşim evde olmadığı için.Benim oğlum çok yaramaz diye daha çok ben çağırıyorum ben arada gidiyorum.
Dün eşim spora gidecekti komşumun eşide maça ama komşumla çok samimi olduğumuzu zannediyordum.Neyse telefon ettim "müsait misin? sana inecektim,yarım saat" dedim. O da "tabi gel,eşim şimdi çıkıyor hatta diğer komşuyuda çağır" dedi.Bende canım,sen ara kont yok dedim.
Benim eşimde asla izin vermez akşam nasıl olduysa izin verdi.Biz oğlumla hazırlandık tam ineceğiz komşu zile bastı oğluyla gelmiş.Buyur dedim içeri girdi "Hayırdır bu saatte gelmezdin bir şey mi var?diye sormaya geldim."dedi.Ben şok oldum. Oturmaya gelecektim dedim anlamamış!Anlamayan insan nasıl diğer komşuyada haber ver der?Sinir oldum ben sürekli çağırıyorken iyi iki günde bir bendeler.
Sorun gidip oturmak değil ben çok bozuldum şahsen benim yüzüm tutmazdı müsait değilsen değilim de.Sizce nasıl davranmalıyım? Bir kaç beni kıran konu daha oldu.