Yazıp rahatlamak istiyorum.Sinir oldum

Ay ne o oyle texas mi burasi?anladim cnm.ins.tasinirsin.

ben olsam eşiniz sporagiderken giderim çocuğumla buradaki spor salonunda cafe var çocuklar boyama yapıp taze meyve suyu içip izleyip ailesini vakit geçirebliyor.ben geliş gidişi pek seven biri değilim.ama komşularınızın sizin çocuğunuz gibi küçük çocuğu yoksa çocuğunuzda fazla hareketliyse ondanda onlar sie gelmeyi istiyorolabilir.birde bir çok insan genelde ağırlamayı değil kendini ağırlatmayı sever.ablamda bu şekilde komşusu var sürekli onda torunları gelir onlarla gelri ablama ama ablam gidecek oldumu bhane yada bir kere torunları varken siz gelin demez.ama her insanda olduğu gibi komşularımızıda görüşmeyi seviyorsak idare edip bazı şeyleri gözmezden gelebilirsinzi diye düşünüyorum.

sürekli komşulara göndermeyen kocanız haklı bence .
Bir süre sonra dedikodular ve kırgınlıklar başlar.
Mis gibi rahat rahat oturun evinizde .
Çok daralırsanız gidersiniz arada .

Bence aklina kotu birsey getirme ilk basta anlamamis o yizden obur komsuyu da cagir demis ama sonradan dusunmustur acaba birsey mi olsu cunku rutin olan bir durum degil sadece bu durum anlayisla karsilanabilir ama diger durumlari anlatirsan kasit var mi anlayabiliriz diger yorumlari okumadim yazdiysan

Ay ne o oyle texas mi burasi?anladim cnm.ins.tasinirsin.
Daha bu ne ki canım bir çok olay karşı binays giren 5. hırsız.Arabalar gece hep park edili içinde bir sürü şeyler oluyormuş.Bu yüzden eşim korkuyor bize bişey olacak diye polis bile bıktı artık gelmiyor

Yazdım canım okursan hak vereceksin mutlaka

Eşim söyledi canım çocuğu hergün seni haftada 2 gün göturebilirim diye.Sözleşme öyleymiş hava soğuk diye gitmiyordum artik öyle yapacağım galiba

gelip sizde oturmak işlerine geliyor demekki. eve misafir gelmesini sevmiyor belliki.
çok da içli dışlı olmayın derim ben. hepsini yaşadım denedim gördüm her zaman biraz mesafe en iyisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…