Süpersiniz darısı başımızaBende 10 haziranda ameliyat oldum tatildeyim şu an memiklerime kumda yer açıp yüz üstü yatıyorumçok özlemiştim yüz üstü yatmayı yüzmeyi denedim fakat kasılma oldu bolbol yatıyorum kızlar bi gazla yaptırın herşeye deyiyor desteksiz bikini sütyensiz dolaşmak paha biçilmez gerçekten
Şekil 3 ayda oturuyormuş burada edindiğim bilgilere göre 375 cc ye rağmen doğal duruyor diyor yakın çevrem,1ay kontrolüme gidemedim henüz sorucam gittiğimde ama benim dümdüz hiç yoktu şu an bile çok güzel geliyor gözümeSüpersiniz darısı başımızaşekli filan oturdu mu henüz 1 ay olmuş tatile bile gitmişsiniz çok cesaret verdi bunları yazmanız teşekkürler
Ne kadar güzel bende 4 gün önce muayene oldum doktorum 1 ay sonraya gün verdi çünkü kesinlikle sigarayı birakmalisin dedi çok mutsuzum nasıl dayanicam 2 paket içiyorum yaklaşık şimdi günde 5 adete düşürdüm hala tamamen bırakamadım bir taraftan sigara burnumda tütüyor bir taraftan korkuyorumBende yıllardır erteliyordum birden karar verdim 10 haziranda ameliyat oldum çok şükür korkulacak birşey yokmuş bilsem asla beklemezdim bu zamana kadar ben uşakta yaşıyorum 3 doktor var zaten hepsiyle görüştüm içime sinen doktorla devam ettim özel hastanede 25 bin liraya oldum fiyatlar neredeyse her ay artıyor kararlıysanız bir an önce yaptırın derim benim acı eşiğimde çok düşüktür ama ameliyattan çıktım 4 saat sonra sigara içmeye gittim,yemeğimi kendim yedim sizde inşallah bir an önce hayalinize kavuşursunuz sıkıntısız şekilde
Bu arada fiyatlar çok uçuk 35000 dedi pazarlikla 32000 e düştüNe kadar güzel bende 4 gün önce muayene oldum doktorum 1 ay sonraya gün verdi çünkü kesinlikle sigarayı birakmalisin dedi çok mutsuzum nasıl dayanicam 2 paket içiyorum yaklaşık şimdi günde 5 adete düşürdüm hala tamamen bırakamadım bir taraftan sigara burnumda tütüyor bir taraftan korkuyorum
Merhabalar, meme ameliyatları ve protez markaları ile ilgili tüm kaynakları hatmetmiş biri olarak size bir soru sormak istiyorum :) ben zayıf biriyim ve okuduğum bilgilere göre zayıf kişilerde daha çabuk yumuşayan nagor ve arion markayı tercih eden doktorlar var. Sizde ne marka kullanıldı acaba? çünkü anladığım kadarıyla arion'u tercih eden bir tek sizin doktorunuz :) ve yumuşaklık durumu nasıl?Evet isteğe bağlı mentor'da kullanıyor isterseniz bir görüşün doktorla, ilk muayenesi ücretsiz. Muayenehanesi Ataşehir'de
Evet bende çok sigara içiyorum ama doktorum bırak falan demedi hepsi farklı tabiki sigara zararlı bunu hepimiz çok iyi biliyoruz ama azaltmışsın ne güzelNe kadar güzel bende 4 gün önce muayene oldum doktorum 1 ay sonraya gün verdi çünkü kesinlikle sigarayı birakmalisin dedi çok mutsuzum nasıl dayanicam 2 paket içiyorum yaklaşık şimdi günde 5 adete düşürdüm hala tamamen bırakamadım bir taraftan sigara burnumda tütüyor bir taraftan korkuyorum
Çok teşekkür ediyorum gerçekten çok güzel moral oldu banaEvet bende çok sigara içiyorum ama doktorum bırak falan demedi hepsi farklı tabiki sigara zararlı bunu hepimiz çok iyi biliyoruz ama azaltmışsın ne güzelameliyat korkuna gelirsek gerçekten abartılacak kadar olmadı dediğim gibi ben acayip nazlıyım ama bumuydu dedim o sedyeye ne kadar güçlü yatarsanız o kadar iyi ben yıllarca boşuna ertelemişim diyorum düşünün sonu %100 mutluluk inşallah sizinde çok güzel bir şekilde geçer süreciniz
Ben gerçekten zayıfım, ve implant beklediğimin çok üstünde performans gösterdi. 42 gün oldu kendi göğsüm gibi, ilk günden beri hem şekli hem de yeri tam olması gerektiği yerde. Açıkçası ben ilk zamanlar için daha kötü bir performans bekliyordum ama çok iyi görünüyorMerhabalar, meme ameliyatları ve protez markaları ile ilgili tüm kaynakları hatmetmiş biri olarak size bir soru sormak istiyorum :) ben zayıf biriyim ve okuduğum bilgilere göre zayıf kişilerde daha çabuk yumuşayan nagor ve arion markayı tercih eden doktorlar var. Sizde ne marka kullanıldı acaba? çünkü anladığım kadarıyla arion'u tercih eden bir tek sizin doktorunuz :) ve yumuşaklık durumu nasıl?
Arkadaşım sakın yaz ayında yaptırma çok pişman olursun kışı bekle derim 25 temmuzda amilyat oldum başıma gelmeyen kalmadı isilik döktüm sıcaktanMerhaba arkadaşlar uzun zamandır meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Son zamanlarda iyice kafama takmaya başladım. Ameliyat olmak istiyorum ama hangi doktora karar versem bir sıkıntı çıkıyor. En son sedat tatarla ilgili okuduğum yorumlar çok içime sinmişti ama onun fiyatı da çok uçukmuş daha da çok artmasından korktuğum için sonbahara bırakmasam mı diyorum yazın çok zorlar mı ameliyat sonrası, deneyimi olanlar ve doktor-fiyat önerisi olan varsa yorum yapabilir mi?
Kas altı oldum kuzum.meme yapısına göre söylüyor zaten doktor .bu işte doktoru ve markayı iyi seçmek gerekiyorBurada yazmışsınız zaten teşekkür ederim kas altı mı kas üstü mü oldunuz
Ben de temmuzda oldum benim korseli daha ince verdiler kış ve yaz sezonlarında farklı incelikte veriyorlarmış ben çok rahat süreç geçirdim açıkçasoArkadaşım sakın yaz ayında yaptırma çok pişman olursun kışı bekle derim 25 temmuzda amilyat oldum başıma gelmeyen kalmadı isilik döktüm sıcaktan
Merhaba, ben de eylülde ameliyat olacağım Motiva, Arion ve Nagor arasındayım; fiyat olarak Motiva 13 bin, Arion kampanyadaymış 15 bin ve Nagor 17 bin tl dediler. Yumuşak ama diri bir götüntü istiyorum yani dik ve dolgun olsun ama meme dokusundan sert de olmasın. Yüzey, yumuşaklık ve %100 doluluk olarak Arion dediler ama emin olamadım. Beklentilerimi karşılar mı sizce? Yorumlarınız ne şekilde :) Çok yumuşak olup ileride sarksın da istemem :))Ben gerçekten zayıfım, ve implant beklediğimin çok üstünde performans gösterdi. 42 gün oldu kendi göğsüm gibi, ilk günden beri hem şekli hem de yeri tam olması gerektiği yerde. Açıkçası ben ilk zamanlar için daha kötü bir performans bekliyordum ama çok iyi görünüyor
merhabalar, hangi doktor ile görüştünüz ve bu fiyatları aldınız acaba? ben de ameliyat olmak istiyorum ve çok araştırıyorum :)Merhaba, ben de eylülde ameliyat olacağım Motiva, Arion ve Nagor arasındayım; fiyat olarak Motiva 13 bin, Arion kampanyadaymış 15 bin ve Nagor 17 bin tl dediler. Yumuşak ama diri bir götüntü istiyorum yani dik ve dolgun olsun ama meme dokusundan sert de olmasın. Yüzey, yumuşaklık ve %100 doluluk olarak Arion dediler ama emin olamadım. Beklentilerimi karşılar mı sizce? Yorumlarınız ne şekilde :) Çok yumuşak olup ileride sarksın da istemem :))
Merhaba ben de utku hocaya yakın zamanda meme büyütme ameliyatı olacağım , ve beni forumda okuduklarımdan dolayı aşırı korku ve heyecan sardıUşak öztan hastanesi Utku Nacak doktorum 50 kiloyum kas altı mentor marka high profile sol 350cc sağ 375cc benim hiç dokum kalmamış solda çok azdı şu an eşitlerçok fazla şişlikte olmadı ve korse 1 hafta kullandım şu an sporcu sütyeni kullanıyorum.size tavsiyem ben iyileştim diye çok fazla yüklendim kendime hiç dikkat etmedim dün çok ağrı çektim 1ay gerçekten ağır kaldırmayın
Evet aynen dedikleri gbiymış ilk günler mahvoldum diyodum acı fena 6. Günüm cok daha iyiyimMerhaba ben de utku hocaya yakın zamanda meme büyütme ameliyatı olacağım , ve beni forumda okuduklarımdan dolayı aşırı korku ve heyecan sardıdoktorumun adını duyunca yakın zamanda yaptırmış biri olarak sizden deneyimlerinizi öğrenmeyi çok isterim gerçekten ilk günler ağrınız çok oldumu bir de bazıları nefes almakta zorluk çok çekiyorum baskı hissi falan çok fazla demişler nasıl geçti süreciniz şu an ne durumdasınız memnun musunuz göğüslerinizden ?
Hayırlı olsun ameliyatınız. Peki doktorunuza ne dediniz mentor yerine başka marka takmış dolandırıcılık bu resmenEvet aynen dedikleri gbiymış ilk günler mahvoldum diyodum acı fena 6. Günüm cok daha iyiyim
Majezik agrı kesici olmasa bittim yani
Bu arada 375 cc motiva takıldı
Mentor die bildğim ameliyat sonrası kartı görünce anladığım da her şey cok geçti
Neyseki kadınlar klubü var da burda olumsuz yorum görmedim içime su serpildi
Evet az önce konuştum önce Mentor taktınız dedim sandı aa iyi yapmışz o daha üst kalite dedi sonradan kıvırdı motiva da iyi sorun olmaz hatırlamıyorm size Mentor takarız dediğimi dediHayırlı olsun ameliyatınız. Peki doktorunuza ne dediniz mentor yerine başka marka takmış dolandırıcılık bu resmen