Bebek Beslenmesi yazın kendi yaptığımız üzüm suyu bebeğe verilirmi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
981
80
kızlar yazın annem kendi bahçesinden siyah üzümleri kaynatıp suyunu şişelere koyuyor, sıcakken ağzını kapatıp saklıyor. bu şekilde yapılan üzüm suyunu bebeğime verebilirmiyim? 5,5 aylık. kendi yaptığımız için katkı maddesi yok, tamamen doğal ama konserve gibimi oluyor acaba?? sonuçta taze sıkılmış meyve suyu da değil..???

doğal olması elbette çok güzel ama sonuçta beklemiş konserve gibi saklanmış.özellikle meyve her zaman taze olmalı.doktorum bana meyve suyu vereceksen sıkar sıkmaz ver beklerse vitamini ölür demişti.seninki hava almadan beklediği için verilebilir mi bilmiyorum fakat ben çok vermen taraftarı değilim. taze mevsim meyvelerin sularından vermek varken ama sen yine de bence bir doktoruna danış.

kasık mamalarının hepsi konserve onlardan da sağlıksız değil ya ben kızımın yemeklerine konserve domates suyu koyuyorum

X