Kesinlikle ağda derim.kuaföre gitmek neden günah onu bilmiyorum ama bende arkadaşıma yaptırıyorum kendim alamıyorum genital bölgeyi.ama jilet bildiğin odun gibi çıkartıyo
evet ya onlarida düsündükce zaten yerin dibine giresim geliyo utancimdan :))))Birde bekarken kuaföre gitmiyoruz utanıyoruz diye ama evlenince hiç öyle olmuyor hamile olunca doğum yapınca görmedik doktor kalmıyo zaten:)
alirimda neyle alayimki evde makineyle mi yoksa agdayla mi bide o sicak agdaylami alayim?Madem günah oturup mecburen kendin alacaksın!
Bence hiç uğraşma evde kendin yapamazsın çok acıyacak ilk Alman.jiletle alıyomuşsun.bi iki kere kuaföre git sonra evde kendin alırsın tüylerin incelmiş olur.evet ya onlarida düsündükce zaten yerin dibine giresim geliyo utancimdan :))))
heel ilk gece of cok feci yaa
bilmem bakalim ya tüylerim zaten ince de iste yani ic taraflari nasil alcam bilmiyorum peki canim azaliyomu tüylerin gercekten agdayla alinca??Bence hiç uğraşma evde kendin yapamazsın çok acıyacak ilk Alman.jiletle alıyomuşsun.bi iki kere kuaföre git sonra evde kendin alırsın tüylerin incelmiş olur.
Utancak bişey yok herkes yapıyor
Jiletin üçte biri kaldı ben agdayla alınca bide epey inceledi.hiç bekleme bence kendin rahat ederdinbilmem bakalim ya tüylerim zaten ince de iste yani ic taraflari nasil alcam bilmiyorum peki canim azaliyomu tüylerin gercekten agdayla alinca??
tmm tskler :) denicem galiba bakalimJiletin üçte biri kaldı ben agdayla alınca bide epey inceledi.hiç bekleme bence kendin rahat ederdin
evde var yaptim yaptim biktim agzi yani ön tarafi kücük makinenin kac kere yapman gerekiyo diye üseniyorum biraktim bedne.. cidden iyi mi ya baslasammi yine yaza kadarPhılıps Lumea 2007 al ve nasıl kurtuluyosun gör kıllarından.
Bak o çok iyi ama 1000 ₺Phılıps Lumea 2007 al ve nasıl kurtuluyosun gör kıllarından.
Çok tuhaf yaklaşımınız. Kücük ama atış alanı yaygın. Güzellik merkezlerindede ucları kücükkievde var yaptim yaptim biktim agzi yani ön tarafi kücük makinenin kac kere yapman gerekiyo diye üseniyorum biraktim bedne.. cidden iyi mi ya baslasammi yine yaza kadar
Çeyiz magazalarından acık hesapla taksitle alın derim.Bak o çok iyi ama 1000 ₺ben alamam mesela pahalı benim için
Bunu hiç düşünmemiştim.Ben daha önce jiletle alıyordum ama agdayla alınca daha bi temiz ve pürüzsüz olunca memnun kaldım.Çok tuhaf yaklaşımınız. Kücük ama atış alanı yaygın. Güzellik merkezlerindede ucları kücükki
İlk bir kaç kez sık kullanırsan zaten tüyler azaldıkca. kullanmanda azalıcak.
Bence boşuna makineyi evde işe yaramıyormuş gibi bir köşede bırakma.
Çeyiz magazalarından acık hesapla taksitle alın derim.
Ağda kesin cözüm değildir hiçbir zaman.
Bence üst kisimlari dayanabildiginiz kadariyla alin her seferinde biraz daha fazla alin. Böylece alismis olursunuz. Ben kendim jilet kullaniyorum sadece üst kisimlari agdayla aliyorum ve dogumdan sonrada cikmadi ordakiler. Ilk gece tabiki herkes utaniyor ama emin olun sonra cok sacma geliyor, neden utandim ki bu kadar diyorsun.