- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
ayol hamilelerin , sokakta gezmesini ayıplamamışmıydık , geçtiğimiz aylarda...
Herşeyin boyu tamam , şimdi bebeklerin boyunda sıra
nedir bu uzunluk tartışmamız annamıyorum![]()
Birşey derdim de susuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayol hamilelerin , sokakta gezmesini ayıplamamışmıydık , geçtiğimiz aylarda...
Ben aralık kızıyım kızım ağustos bebesi. Çok zayıf doğdu ama bünyesi kuvvetli. Zamanlamam müthiş olmuş o zaman rahatladım bende :)
Bende hep zayıftım ki doğum yapıp sezaryen gübeciği kalana dek. Çok çabuk kilo veririm. Doğum kilosunu üç ayda pırtlattımBen de aralık kızıyım:) prematüre doğmuşum hep zayıftım. Deli gibi yerim yine de kilo almam. Bu seneye kadar über sağlıklıydım bu sene cortladım![]()
Adeta bir pislüksün.ayol hamilelerin , sokakta gezmesini ayıplamamışmıydık , geçtiğimiz aylarda...
ağzını topla benımle düzgün konuş , taamammı !Adeta bir pislüksün.
Haklısın özür dilerim, pislük dememem gerekirdi. Pislik demem lazımdı, düzgün yazmamışımağzını topla benımle düzgün konuş , taamammı !
vericem zaten.. pis hadisiz..Haklısın özür dilerim, pislük dememem gerekirdi. Pislik demem lazımdı, düzgün yazmamışım
Git mahkemeye ver![]()
Allah bağışlasın kızını şimdi kaç yaşında hala hasta oluyor mu benim oğlum 17 aylık mayıs doğumlu sürekli hasta oluyor çocukken hasta olanlar büyüdükten sonra hasta olmaz derler de ondan şeettimİlkbahar çocuğuyum ve kısayım, ben yırttım sanırım, kızımda Yaz çocuğu benden uzun ama çiroz doğdu, bebekken sürekli hasta oldu, ki ben doğar doğmaz Güneş'e çıkardım.
İstatistikler yanıltıcıdır ve çoğunlukla geneli baz almaz
Milleti ruhen çökertiyor araştırmacılar, hasta olmayacağı varsa da hasta ediyor, aaa rengin sararmış, yoksa hasta mısın, dudaklarında beyazlamaya başladı dediğinizde bile insanların tansiyonu oynuyor![]()
Bende hep zayıftım ki doğum yapıp sezaryen gübeciği kalana dek. Çok çabuk kilo veririm. Doğum kilosunu üç ayda pırtlattımaman dikkat pinkpin kendine:)♡♡
Oğlakım :)Ahaha biz aralıklıların ortak bir özelliği heralde çabuk kilo vermek:) öhöhm yay mısın?
Hadisiz ne ya... Hakaret edeceksen bari doğru düzgün et arkadaşım bu ne böylevericem zaten.. pis hadisiz..
EDİT: Hadsiz :)
ılk msjımda etıketleyım deıdm.. sonra neyse o koklaya koklaya gelır dedım .. nıtekım öylede olduAdeta bir pislüksün.
şekersiz shotHadisiz ne ya... Hakaret edeceksen bari doğru düzgün et arkadaşım bu ne böyleMahkemeye versem ciddiye almazlar, "hadisiz demiş" diye. Sırf onun için yapıyorsun değil mi, şekersiz seni.
Adeta bir ayıyım değil mi yirmiyedimsıfırbirim
ılk msjımda etıketleyım deıdm.. sonra neyse o koklaya koklaya gelır dedım .. nıtekım öylede oldu
şekersiz shot![]()
Oğlakım :)
hayır hakaret ettıgın yetmezmiş gibi , birde benım agzımdan laflar üretiyorsun. kendıne gel bağyen.. benden sana ekmek yok.. baska kapıya hade...Adeta bir ayıyım değil mi yirmiyedimsıfırbirim![]()
Keramet aralıkta o zaman dombikim.
ARALIK( İSME BAK :/ )
Amin cümlemizinkini inşallahAllah bağışlasın kızını şimdi kaç yaşında hala hasta oluyor mu benim oğlum 17 aylık mayıs doğumlu sürekli hasta oluyor çocukken hasta olanlar büyüdükten sonra hasta olmaz derler de ondan şeettim![]()
7 yaş mıAmin cümlemizinkini inşallah
Kızım 20 yaşında7 yaşına kadar hastalıktan kafayı kaldıramadık biz, abartısız her hafta acile gittik, boğaz enfeksiyonu oluyordu devamlı, iyi bir doktora denk geldik, 7 yaşını tamamlayınca Bağışıklık sistemi yenilenecek, siz yeter ki sağlıklı ve dengeli beslenmesine dikkat edin demişti, kızım yemek konusunda mızmızdı çok, bademciklerini aldırmamızı da istemedi, onlar koruyucu, kalsınlar dedi ve dediği gibi kızım ilkokul 1. sınıftan sonra senede bir sefer grip salgını vb olursa hasta olurdu o kadar.
Şimdi artık maşallahı var, sizde Endişe etmeyin, büyüdükçe bağışıklık sistemi güçleşecektir![]()