Anket Yazın banyo yaparken ?

Yazın banyo yaparken ?

• Sıcak sudan şaşmam, soğuk suyla paklanır mı hiç insan !

OY: 42 15,4%
  • Bu sıcakta ne sıcak suyu yahu tabii ki de soğuk suyla, oohh buz gibi.

OY: 27 9,9%
  • Sıcağa katlanamam, soğuk suya dayanamam, orta şeker olsun lütfen.

OY: 204 74,7%

• Ankete Katılan
    273
orta şeker tabiki :) yazın da kışın da.sımsıcak suda banyo yapılır mı sarkar insan

ben saçımı sıcak suyla yıkarım yazın ama çokda sıcak değil vücuduma geçince ılığa geçerim.

ılık suyla kir mi çıkar yahu..kabaramazsın ki.. hadi yazın günde 2 kere yıkanıyor insan ama kışın sıcak su olmazsa olmaz pis çıkıyormuşum gibi geliyor sonra

ben kissin kaynarcasina sicak su asiri usuyorumm yaaa o yuzden ama yazin ilk su hatta bazen soguya yakin yaparim tabi alistira alistira

ılık suyla yaz kış beden sağlığı için iyidir. ama yazın biraz daha soğuğa yakın ılık suyla banyodan çıkınca hemen terlememek için :))

Son düzenleme:
orta şeker... duşun banyonun sonunda şöyle bir iki dakika da buz gibi suyun altında beklersin.. canlılık dirilik verir.. yaz kış uygulamalı..

Son düzenleme:
yaz da olsa kış ta olsa sıcak suya hayır....hem zararlı bedene hemde mayıştırıyo insanı kışın ılık suyla yazında soğuk suyla yıkanırım....

normal de kendimi haşlarcasına sıcak suda yıkanan bir insan
yazın da pek soğuk tercih etmez sanırım

Soğuk suyla banyo yapamıyorum nefesim kesiliyor sıcak suyla banyo yapmadan temizlendiğimi hissetmiyorum.

Kışın sıcak su tabiikide yazın da nerdeyse soğuk denecek kadar ılık su.

Yazın soğuk tabi ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…