Anket Yazın banyo yaparken ?

Yazın banyo yaparken ?

• Sıcak sudan şaşmam, soğuk suyla paklanır mı hiç insan !

OY: 42 15,4%
  • Bu sıcakta ne sıcak suyu yahu tabii ki de soğuk suyla, oohh buz gibi.

OY: 27 9,9%
  • Sıcağa katlanamam, soğuk suya dayanamam, orta şeker olsun lütfen.

OY: 204 74,7%

• Ankete Katılan
    273

Doro

Tantrumm!
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
9.310
3
156
Ankara
Evet hanımlar yazın banyo yaparken sıcak suyla mı soğuk suyla mı banyo yaparsınız / duş alırsınız, yoksa ılık mı kullanırsınız ? zemuszemus

bazen soğuk suyla bazen ılık.çok bunaldıysam hiç düşünmeden soğuk suyla yapıorum.ilk önce zor oluo ama alışınca süper oluyo yerimseniben

sıcak su zaten vücuda zararlı sabunlanma işim bittikten sonra dayanabileceğim soğuğa kadar ayarlarım ve kendimi canlanmış hissederim
sıcak suyla çıkınca ölü gibi hissediyorum kendimi

yandan çarklı kaydirigubbakcemile3 orta şeker yani :lepi:
sıcak suyla yine yıkanırımda soğuk suyla asla :1no2:

aşırı terleme şikayeti oan biri oarak,bu yaz günlerinde fazlasıyla bunalıyorum. ılık suyla başlar sonra buz gibi suyu açarım.beni ferahlatan ve kendime getiren tek şey bu oluyo:2:

Kışın sıcağa daha yakın yazın soğuğa daha yakın ılık sayılabiliecek suyla yıkanırım. Çok sıcak ve çok soğuğa dayanamıyorum.:sm_confused:

Soğuğa yakın bir su.Kışında öyleyim ben,Alyayı da alıştırdık doğduğundan beri.O da sıcak sudan hoşlanmıyor sayemde.Babası kızıyor çocuk buz gibi suda yıkanıyor diye ama diri olduğunu düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…