• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazık ediyorum kendime,diyet yapamıyorum

Ben buzdolabının kapağına okula başlama tarihimi ve bir tane manken fotoğrafı astım (mankende istediğim bikini var ) ne zaman buzdolabına yönelsem hemen vazgeçiyorum :27:

Tavsiye ederim :61:

Ben buzdolabının kapağına okula başlama tarihimi ve bir tane manken fotoğrafı astım (mankende istediğim bikini var ) ne zaman buzdolabına yönelsem hemen vazgeçiyorum :27:

Tavsiye ederim :61:

e süpermiş :) Bu fikri ben de uygulamaya koyacağım hemennnn :)

Kitabı yaklaşık 3. okuyuşum ve 90. sayfadayım yine iyice özümsemek istiyorum. Bildiğim şu ki yağ alımı olmadan yağ yakılamayacağı. Ancak bu yağlar ısı ile bozulmayan yağlar olmalı bunlarda hayvansal yağlar ve zeytin yağı. Hayvansal yağ yiyemeyen ben kendimi alıştırmak zorundayım. Hayata bakış açım değişti Karatay beni hayata döndürecek hissediyorum :52:

Kitabı yaklaşık 3. okuyuşum ve 90. sayfadayım yine iyice özümsemek istiyorum. Bildiğim şu ki yağ alımı olmadan yağ yakılamayacağı. Ancak bu yağlar ısı ile bozulmayan yağlar olmalı bunlarda hayvansal yağlar ve zeytin yağı. Hayvansal yağ yiyemeyen ben kendimi alıştırmak zorundayım. Hayata bakış açım değişti Karatay beni hayata döndürecek hissediyorum :52:

Bunu bilmiyordum...

canım ben ısrarla dukan dıyetı diyorum benim boyum 1.76 ıdı ve bende 72-73 arası oynuyordum üniversite yıllarımda bu boyla 51 kıloydum ölcülerim neredeyse bır mankenle aynıydı ne zaman nişanlımla tanıştım oalylar değişti onunla bırlıkte yemek düzenimi değiştirdim fast food tarzı cok yedım hemde yedıkce yedım yemek benım için hayatta kalmak ıcın değil zevk için yapılan bır kavram halıne geldı daha sonralarda nişanlım etrafımdakıler ailem dalga gecmeye başladı sonra bır gun ayna karsına gectım kendıme baktım baktım baktım ....yuzlerce kıyafet gıydım iğrençtim bir ablam bana bu dıyetı onerdı kendı yapmış 10 kılo vermiş valla meltemcım ben senın gıbı genc olsam böle yağ içinde yüzmezdim dedi kı haklıydı kıtabı aldım harfı harfıne okudum uuyguladım ve bozmadım su anda tamı tamına 14 kıloma ulaştım istediğimdende fazlasını verdim diyette olan 3. yani güçlendirme evresindeyım istediğime ulaştım kilomu sabıtlıyorum ve görenler benım yapamıyacagımı düşünenelere ınat istediğimi giyiyorum kımse ınanamıyor benı görünce gecelerı daha rahat uyuyorum ben yaptıysam herkes yaparr...sende emin ol yaparsın kendıne neden yazık edesin inşallah yardımcı olabıldım.........:)

canım ben ısrarla dukan dıyetı diyorum benim boyum 1.76 ıdı ve bende 72-73 arası oynuyordum üniversite yıllarımda bu boyla 51 kıloydum ölcülerim neredeyse bır mankenle aynıydı ne zaman nişanlımla tanıştım oalylar değişti onunla bırlıkte yemek düzenimi değiştirdim fast food tarzı cok yedım hemde yedıkce yedım yemek benım için hayatta kalmak ıcın değil zevk için yapılan bır kavram halıne geldı daha sonralarda nişanlım etrafımdakıler ailem dalga gecmeye başladı sonra bır gun ayna karsına gectım kendıme baktım baktım baktım ....yuzlerce kıyafet gıydım iğrençtim bir ablam bana bu dıyetı onerdı kendı yapmış 10 kılo vermiş valla meltemcım ben senın gıbı genc olsam böle yağ içinde yüzmezdim dedi kı haklıydı kıtabı aldım harfı harfıne okudum uuyguladım ve bozmadım su anda tamı tamına 14 kıloma ulaştım istediğimdende fazlasını verdim diyette olan 3. yani güçlendirme evresindeyım istediğime ulaştım kilomu sabıtlıyorum ve görenler benım yapamıyacagımı düşünenelere ınat istediğimi giyiyorum kımse ınanamıyor benı görünce gecelerı daha rahat uyuyorum ben yaptıysam herkes yaparr...sende emin ol yaparsın kendıne neden yazık edesin inşallah yardımcı olabıldım.........:)

Bende kitabı almaya karar verdim.Diyet zor mu ? 14 Kiloyu ne kadar zamanda verdiniz acaba ?

Bende kitabı almaya karar verdim.Diyet zor mu ? 14 Kiloyu ne kadar zamanda verdiniz acaba ?
aslında kişiden kişiye değişir benım kendı kendıme yaptığım bi takım bilinçsiz diyetler sonrası acayıp kolay gelmişti başlarda şöyleki diyet 4 evreden oluşuyor atak, seyir, güçlendirme ve koruma atak evresi biraz zor 3 gun boyunca sadece protein yiyorsun hemde gün içinde sınırsızca ben bu evrede sabahları light peynır ve şekersiz çay içtim öğlen 1 kase dolusu light yoğurt ve tavuk göğüs ızgara akşamda aynı şekilde öğlen ne yediysem tabı bu sizin için değişir siz kırmızı et seviyorsanız onu yersınız ben sevmediğim için yemedım kıtapta neleri yiyip neleri yemecegınız yazıyor unutmadan gunde en az 2,5 lıtre su. içtiginiz light içicekler ve cay kahve gibi şeyler bu 2.5 litreye dahıl oluyor yanı kendınızı zorlamanıza gerek yok ben atak evresının sonunda tamıtamına 3 kılo vermiştim ama suyumu attım tabı daha sonra ıkıncı evre olan seyir evresıne gectim burdada 1 gun protein ve sebze yedim diğer gunde tekrar protein yaptım ve bu böyle gıttı sebzeleri ızgarada yaptım yedim bugulama usulu yedim su anda 3 evredeyım bir cok sey daha ekledı yıyecegım şeylere meyve yıyorum ekmek yıyorum haftada bır ogun istediğim herşeyi yiyorum kızartamada dahil böyle bir diyet cok kolay gundede 30 dakıka spor yaptım bazen akasattığım oldu tabı sporu istersenız yardımcı olabılırım aklınıza birşey takılırsa.....

Canım çok güzel sonuç getirmiş gerçekten... acaba ben şu nesfiti şöyle sabah mı yesem çünkü ben tüm gün nesfit yiyemem ki :(((( Sütü sevemedim çünkü meyve suyundaki şekerde çok zararlı :(((( Keşke yiyebilsem ama çok zor sütün kokusunu aldığım an istifra ediyor gibi oluyorum maaleseffff:59:ama bugün şeye başladım akşam 8den sonra su, çay kahve dışında bir şey koymayacağım ağzıma... Umarım bunu yapabilirim .)))))
yoğurt ıle ye veya sade olarkta tüketeblrsn amaç vitamn almak

burdakiler bendende bahsediyor galiba.Merhaba arkadaslar bende 5 ay once dogum yaptım 60 kiloyla hamile kalıp 71 kiloyla dogurdum ve suan itibariyle 73 kiloyum.Bende zayıflamak istiyorum ama üşeniyorum yaa kocam bile benden suan zayıf cıldırmak elde değil.2 hafta sonra işede baslıcam bebegime bakmaya annem gelicek oda bizi cok besliyo dahada şişmekten korkuyorummmmm :53:

Canım çok güzel sonuç getirmiş gerçekten... acaba ben şu nesfiti şöyle sabah mı yesem çünkü ben tüm gün nesfit yiyemem ki :(((( Sütü sevemedim çünkü meyve suyundaki şekerde çok zararlı :(((( Keşke yiyebilsem ama çok zor sütün kokusunu aldığım an istifra ediyor gibi oluyorum maaleseffff:59:ama bugün şeye başladım akşam 8den sonra su, çay kahve dışında bir şey koymayacağım ağzıma... Umarım bunu yapabilirim .)))))

nestfit çikolatadan bile daha kalorili. adı da güya "fit" bence uzak durun

nestfit çikolatadan bile daha kalorili. adı da güya "fit" bence uzak durun

Katılıyorum gecen meyveli nesfit aldım 1-2 kac dk sütte beklettim yumusak yemek daha zevkli oluyo diye sekerli sütten farkı kalmadı hatta sütü oyle sekerli yaptı ki icim bi hal oldu.. Onun yerine k-fleks yiyorum o daha hafif ve meyvesi fazla değil.Nesfitte doldurmuslar sütün şekerden farkı kalmamıstı ki artık cikolatalıyı düsünemiyorum yiyorsanız sade yiyin..

Katılıyorum gecen meyveli nesfit aldım 1-2 kac dk sütte beklettim yumusak yemek daha zevkli oluyo diye sekerli sütten farkı kalmadı hatta sütü oyle sekerli yaptı ki icim bi hal oldu.. Onun yerine k-fleks yiyorum o daha hafif ve meyvesi fazla değil.Nesfitte doldurmuslar sütün şekerden farkı kalmamıstı ki artık cikolatalıyı düsünemiyorum yiyorsanız sade yiyin..

bencede cnm cikolatili cok kalorili yani bosuna alinan bisey bencede para tuzagi

:35:
ya inanmayin arkadaslar paraniza yazik valla :40:

ben çok rahat kilo verdim, pek kesmeden aç kalmadan, tek sorun akşam yemeğinden yatana kadar acıkıyorum:) çikolata seviyorum kısmadım hiç. ekmeği azalttım. iki günde bir dilim normalde her gün bir dilim yerdim akşam yemeğinde
sabah çikolatalı nesfit, normal yağlı süt
öğlen bir elma ve bir kase yoğurt
akşam yemekte ne varsa :D ama az ye, masadan kalktığında tıka basa doyma
sonra bir şey yok. istersen elma ye ben acıkırsam öyle yapıyorum
1 ayda 4 kilo verdim, spor da her gün düzenli değil ama haftada toplam 5 km yürüyorum, pek bir şey değil ama iyi oluyor. bir de şişkinlik için liptonun bergamotlu yeşil çayından iç, ya da kiraz sapı kaynat. gayet rahat bir program bence
öğlen başka yemek yediğim de oluyor o zaman akşamı hafif tutuyorum salata çorba yoğurt gibi

Sana bir diyet listesi hazırlayamam ama öğrendiğim bilgilerle yönlendirebilirim belki.
Gazlı içecekler yarine kuru kayısı ve ya kayısı kompostosu içmelisin bence tatlım. Çünkü önemli olan ilk şey metabolizmanın hızlanması diye düşünüyorum. Metabolizma hızlanıyor gerçekten. Papatya çayı içiyorum ben mesela tadını beğeniyorum 1 şekerle içtiğim halde. Ama şeker göğüsleri büyütür problem o. Tavuk deriside. Bunları azalt bence -eğer göğsün büyükse- Zaten zayıfladıgında onlarda gider.7-8'den sonra gerçekten bir şey yeme. Tatlı isteğini karşılamak için yoğurdun içine tarçın koyuyorlar diye biliyorum denedim berbat bir tad. Çikolata delisiyim ben normalde zaten durduramıyorum. Diyete bir süre başlığında her yediğin fazla geliyor hemen tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorsun önemli olan bağırsaklarının iyi çalışması. Hareket edebildiğin kadar etmelisin bence, hareket gerçekten önemli. Ekmeği azaltabilceğini düşünüyorum azar azar istek azalır. Eğer gerçekten hamur işlerinden vazgeçemiyorum diyorsan az al bence. Bir anda kesmek zor olur bence. Benim söylebilceklerim bu kadar sana kolay gelsiiin :) benim gibi. 4-5 kilo fazlalığım var ama acaip kafaya takmış durumdayım bu durum beni deli ediyor.. (:

oğlum dukan diyetiyle 16 kilo verdi o verdiyse herks verir nasıl motive oldu bilmiyorum ama gerçekten işe yaradı...102 kilo çocuk çok ta zorlanmadan başardı ve kilosunu muhafaza etmek içinde çok uğraşmıor aslında....

Back
X