• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazdiklarinizi anlayamiyorum

sahsenem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
416
557
158
Arkadaslar selam...
bir suredir bdv konularini okuyorum. Ama inanin ki cogu zaman anlayamiyorum. O kadar devrik cumleler, yarim anlatislar var ki... sorununuzun verdigi sıkıntı ile mi boyle yaziyorsunuz, bilemiyorum. Lutfen Turkcemize sahip cikin. Belki hicbirimiz imla kurallarina tamamen uyamiyoruz, noktalama isaretlerini yerinde kullanamiyoruz. Ama yazdiklarinizi gondermeden once bir kez okuyun. Ne anlattiginizi da anlamiyoruz, derdinizin ne oldugunu da.

Valla bu konu hakkında 1000 kez konu açılsa da fayda etmez..
Ben öyle saçma sapan yazanlara cevap bile yazmıyorum..
Çünkü ben yazsam da o anlamaz..

ben bu şekilde yazıyorum.
çünkü ben sizin gibi türkçeyi temiz bilmiyorm
ben buralara sonradan geldim o kadarda olsun. bazen elli kere yazıyorum yani elimden gelen bu konuşmamda devrik. inadına dogru yaz anlamadık anlamadık e ebenin nalı yani

ben bu şekilde yazıyorum.
çünkü ben sizin gibi türkçeyi temiz bilmiyorm
ben buralara sonradan geldim o kadarda olsun. bazen elli kere yazıyorum yani elimden gelen bu konuşmamda devrik. inadına dogru yaz anlamadık anlamadık e ebenin nalı yani
kitap oku o zaman bol bol arkadaşım
bu mazeret olamaz..

yazayım, kaçayım.
şimdi ,bu sitede ilkokul mezunuda var.
üniversitede.
azerisi de var. rus asıllısı da.
bu nedenle bunların olması normal.

konu sahibi şimdi anladın mı yazdığım yorumun nedenini:)
kategorize etmek sanırım karakteriniz hanımefendi.
alay eder gibi ay kitap oku o zaman diyemez kimse arkadaşım benim sizinle dilim dinim ırkım aynı olmak zorundamı da, bu şekilde deşifre ediyorsunuz.

ayrıca yazdığınız yoruma baktım , konu sahibi devrik cümle anlamı bozulan eklerden bahsediyor.
halbuki sen saçma sapan yazanlardan bahsetmişsin.
yani

Back