• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacim var

Facebookum yok neyseki yoksa ben de şüpheci bir insanım, en iyisi hiç bakmamak gibi hissediyorum ben. Bilmiyorum ya nerden çıktı bu facebook filan hiç olmasaydı keşke. çok gereksiz bir olay
Kapatti zaten profilini tamamen silindi. Bari kapamasaydi caktirmadan takip ederdim :))

Canım kaç yıl oldu sız evlenelı?Flörtle birlikte kac yıl oldu esının onla ayrılması??
Benım salak eskı kocamı da askerde boynuzlayan eskı sevgılısıyle kankalıgı vardı..Bazı ınsanlar ınanılmaz genıs ve ıgrenc olabılıyor...Hanı bı laf var ya s.... yaranır ıste oyle..Erkegı terk eden,aldatan kadının degerı herşeyden fazla oluyor...Sildirebılırsın ve engelleyebılırsın kızı..

Sizin facebook sayfasını görmenizden ne kadar süre sonra kapattı hesabını?

Size şüpheli gelmedi mi bu durum?
Ben sayfayi gordukten 1 ay gibi bir sure sonra kapadi sayfayi. Aslinda simdi dusundum de gelmesi gerekirdi. Mesaj atar gorursun canin sikilir diye kapamisti sayfayi. Hani evlenmissin, hayirli olsun dese bile sorun olur demisti. Hakli da olurdu yani.
Bu sure icinde mesaj gormedim kapatana kadar yani. Gerci fb kullanmadim bilmiyorum konusmus olsalar silinebiliyor sonucta degil mi? Ozel mesajlasma kismi yani. Icim rahat degil niye bilmiyorum ama degil.

Ben sayfayi gordukten 1 ay gibi bir sure sonra kapadi sayfayi. Aslinda simdi dusundum de gelmesi gerekirdi. Mesaj atar gorursun canin sikilir diye kapamisti sayfayi. Hani evlenmissin, hayirli olsun dese bile sorun olur demisti. Hakli da olurdu yani.
Bu sure icinde mesaj gormedim kapatana kadar yani. Gerci fb kullanmadim bilmiyorum konusmus olsalar silinebiliyor sonucta degil mi? Ozel mesajlasma kismi yani. Icim rahat degil niye bilmiyorum ama degil.

En önemli sorun içinizin rahat olmaması zaten.

Eşinizin beden dilini, normal halini, normal olmayan halini bilen ve gözlemleyebilen tek kişi sizsiniz. Buradaki yorumlar tahminlerden oluşuyor sadece.

Konuşsalar silebilirdi evet ama garip olan o insanı silmek yerine hesabını kapamayı tercih etmesi. Yani kadın neden sildin dediğinde ''Evliyim ve seninle konuşmak istemiyorum'' demesi gerektiği için kapattıysa eğer, yüzleşmeden kaçıyor demektir.

Peki yüzleşmeden neden kaçıyor? Bu sizin toplu değerlendirmenizle ortaya çıkabilecek bir durum. Çünkü olay konuşup konuşmamaları değil, sizi gerçekten sevip sevmediği anladığım kadarıyla.

Umarım kafanızdaki soruları cevaplarsınız kısa sürede.

Canım kaç yıl oldu sız evlenelı?Flörtle birlikte kac yıl oldu esının onla ayrılması??
Benım salak eskı kocamı da askerde boynuzlayan eskı sevgılısıyle kankalıgı vardı..Bazı ınsanlar ınanılmaz genıs ve ıgrenc olabılıyor...Hanı bı laf var ya s.... yaranır ıste oyle..Erkegı terk eden,aldatan kadının degerı herşeyden fazla oluyor...Sildirebılırsın ve engelleyebılırsın kızı..
Flort nisanlilik toplam 7 yil, ayrilmalari 3 yil sanirim tam tarih alamadim bir turlu. Ben 6 aylik evliyim, tanistik ettik hepsi toplam 1,5 yili gibi bir zaman. Tam tanismamizi hatirlamiyorum acikcasi hic onemsememistim ;))
Iste kaba tabiriyle kendinj boynuzlayan eski nisanlisiyla kanka muhabbeti yapmasi.. gerci o boyle soyluyor gormedim konusmalarini.

Terk edilmiş olsa ne olur? Bir sebeple bitmiş.
Adam sizi sevmiş ki evlenmiş sizinle.
Geçmişte kimi sevmiş, kim için olurmuş? Size ne Ki?
Aslında yediği kazığı sindiremese, kızı hala umursuyor olsa hiç irtibata gecmezdi.
Herhangi bir eski sevgili olmuş.
Hastalıklı, takıntılı insanlar gibi kaptırmayin kendinizi paranoid düşüncelere.

En önemli sorun içinizin rahat olmaması zaten.

Eşinizin beden dilini, normal halini, normal olmayan halini bilen ve gözlemleyebilen tek kişi sizsiniz. Buradaki yorumlar tahminlerden oluşuyor sadece.

Konuşsalar silebilirdi evet ama garip olan o insanı silmek yerine hesabını kapamayı tercih etmesi. Yani kadın neden sildin dediğinde ''Evliyim ve seninle konuşmak istemiyorum'' demesi gerektiği için kapattıysa eğer, yüzleşmeden kaçıyor demektir.

Peki yüzleşmeden neden kaçıyor? Bu sizin toplu değerlendirmenizle ortaya çıkabilecek bir durum. Çünkü olay konuşup konuşmamaları değil, sizi gerçekten sevip sevmediği anladığım kadarıyla.

Umarım kafanızdaki soruları cevaplarsınız kısa sürede.
Cok ama cok dogru yazmissiniz tesekkur ederim. Cidden hesabi kapatti o kisiyi sileyim o zaman bile deme zahmetinde bulunmadi.
Dusunemedigim seyleri gormek cok iyi geliyor. Bunu ayrilacagim, aldatildim diye dusundugum icin yazmiyorum. Resme genis acidan bakabiliyorum sayenizde.

Terk edilmiş olsa ne olur? Bir sebeple bitmiş.
Adam sizi sevmiş ki evlenmiş sizinle.
Geçmişte kimi sevmiş, kim için olurmuş? Size ne Ki?
Aslında yediği kazığı sindiremese, kızı hala umursuyor olsa hiç irtibata gecmezdi.
Herhangi bir eski sevgili olmuş.
Hastalıklı, takıntılı insanlar gibi kaptırmayin kendinizi paranoid düşüncelere.
Tesekkur ederim, hakli olabilirsiniz . Cok kastim kendimi ona yansitmasam bile icimde buyuyor.

Git eşinin koynuna gir, uyu güzelce.
Elalemin kızı için, mazide kalmış bir ilişki için dertlenmeye degmez.
sen eşinin bugünü ve gelecegisin.
Geçmişinde kalanlar dertlensin (illa da biri dert sahibi olacaksa yani).

Back