Yazdığım senaryonu nasıl değerlendirebilirim?

beztebya

Canım kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
492
262
358
34
..
Kızlar merhaba sizlere bişey danişmaq istiyorum umarım aranızda bana yardımcı olan bulunacak. 2011 yılandan bu yana bir senaryo yazmağa başladım ve uzun zaman oldu ama bitirdim .Senaryoyu (beğendiği takdirde) filme çevirmesi için kimlerle konuşabilirim? Ne yapmalıyım bir bilen varsa beni bilgilendirebilir mi? En büyük hayalim bu benim ve hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olun.

Bu biraz şans meselesi.

Elinden tutan biri olsaydı biriyle bir yerde görüntülenmen bile yeterdi ayaklı ansiklopedi olmaya gerek yok Türkiye’de.

Şu ülkede Nihat Doğan bile kitap satışı yapabildiyse senin de elinden tutan olsaydı yani az şöhret olsaydı kesin değerlendirilirdi.

Tabi insanları da heveslerini kırmamak lazım diye düşünüyorum.

Ünlü bir babası olsaydı keşke.. Buse Terim kadar beni irrite eden bir şahıs yok şu TV dünyasında. Babasının adını kullanmadığı yer yok.

Valla bilmiyorum siz bir unlu bulun onla konusun o belki yaedimci olur konun ne artik tv programlarinda bilindik senaristlerin filmi dizisi yayinlan8yor
Konunuzun cok degisik ilgi cekmedi gerek ins birini bulursunuz

bence yapımcı isimleri listeleyin önce.tek tek ulaşmaya çalışın sosyal ağlardan senaryonuz olduğunu söyleyin ama hemen okutmayın gerçekten bi araya gelmeden.ve öncesinde telif hakkını sizde olsun.okuyup olmamış deyip sonradan bi dizide görmeyin hikayenizi

twitter dan düşündüğün yapımcılarla iletişime geç ama önce telif hakkını al senaryonun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…