Yazdigim konular nereye gitti:(

Ara sıra sitede tadilat sebebiyle eski mesajlar gözükmüyor. Sonra geri geliyor. Son zamanlarda sık sık oluyor. Yine gelirler. Yalnız millet eski cringe konularını silmeye, yok etmeye çalışır, ceren gs gittiler diye üzülüyor. Ne kadar cringe oldukları umrunda bile değil. Kendisiyle barışık bir Kraliçe 👑

Ay prens konusunu tam okuyamamıştım ama asıl Diyarbakırlı bir konu vardı. Ben daha ona yorum yapacaktım gerçek hayattan kanıtlı, sayın yönetim lütfen 😅

Ay prens konusunu tam okuyamamıştım ama asıl Diyarbakırlı bir konu vardı. Ben daha ona yorum yapacaktım gerçek hayattan kanıtlı, sayın yönetim lütfen 😅
O kim yahu, ben neyi kacirdim?

C ceren_gs senin prens seyh kapattirdi buralari ifsa olmamak icin, güvenlik ekibi uyarmis adami, basimiz derde girer sayin seyhim deyip once ayaklarının altini opmusler, sonra burayi kapattirmislar. Soylemedi mi sana?

O kim yahu, ben neyi kacirdim?

C ceren_gs senin prens seyh kapattirdi buralari ifsa olmamak icin, güvenlik ekibi uyarmis adami, basimiz derde girer sayin seyhim deyip once ayaklarının altini opmusler, sonra burayi kapattirmislar. Soylemedi mi sana?
Birisi vardı İzmirliymiş ama babası Diyarbakırlı damat istemediği için ev alsın altın alsın demiş. Kız da illa İzmir'den Diyarbakır'a taşınıcam diye tutturmuştu. Tam o esnada site çöktü. 😅

Birisi vardı İzmirliymiş ama babası Diyarbakırlı damat istemediği için ev alsın altın alsın demiş. Kız da illa İzmir'den Diyarbakır'a taşınıcam diye tutturmuştu. Tam o esnada site çöktü.
ben de o konudaydım. cok sinirlerim bozulmuștu
tam saydıracaktım site çöktü :KK53:

ceren senin prems çökertti siteyi diyolla yazık adamla bi görüntülü konusmadın. bsșımıza gelmeyen kalmadı.

Back