Yazdigim kisi

Mesaj attığın çocuk kim sosyal medya aşkı mı?

Hayir onceden konusmuslugum yoktu ama goruyordum instasina denk geldim begemdim simdi. Oyle ekleyip yazdim
Ben bu cesarete şakasız hayranım, belki de o yüzden evde kaldım kimseye adım atmıyorum sadece adım atmasını istediğim biri olursa yüz veriyorum diyelim😂

bi tanesini tuttur, aşkım ya. hepimiz bi rahat edelim.

Buyugum biraz okuyorum suan
Bu aşk meşk işleri benim gördüğüm kadarıyla şans kısmet, kendine odaklansan daha iyi edersin, ben bu sıra cilt bakımına ve old money style giyim tarzına sardım, sağlıklı beslenme spor, kemik suyu içmeler mi dersin, gerçekten etrafımda olmak isteyen kadın sayısı da arttı erkek de, aciz muhtaç bir görüntü sergileme, onların peşinde koşacağı biri ol, buna içten de inanmalısın, yalnızlığında da mutlu olabilmelisin

Bişey sorucam çalışmayı neden düşünmüyorsun? Daha gerçek ve organik bir çevren olur, instada olta atmaya ihtiyacın kalmaz.

Bu aşk meşk işleri benim gördüğüm kadarıyla şans kısmet, kendine odaklansan daha iyi edersin, ben bu sıra cilt bakımına ve old money style giyim tarzına sardım, sağlıklı beslenme spor, kemik suyu içmeler mi dersin, gerçekten etrafımda olmak isteyen kadın sayısı da arttı erkek de, aciz muhtaç bir görüntü sergileme, onların peşinde koşacağı biri ol, buna içten de inanmalısın, yalnızlığında da mutlu olabilmelisin
Bilmem mutlu olamiyorum taktim bu konuya

Rainy neden görücü düşünmüyorsun. soyle annene soylesin komsuya teyzeye halaya evlenme niyetin oldugunu.
bu da bir yol yanj bu kadar istiyorsan

Rainy neden görücü düşünmüyorsun. soyle annene soylesin komsuya teyzeye halaya evlenme niyetin oldugunu.
bu da bir yol yanj bu kadar istiyorsan
Suan olmaz. Ben isteyemem oyle birsey

Back