Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir onceden konusmuslugum yoktu ama goruyordum instasina denk geldim begemdim simdi. Oyle ekleyip yazdimMesaj attığın çocuk kim sosyal medya aşkı mı?
İlgisi yokmuş demek ki sen adım atmışsın başka yapacak bir şey yok maalesefHayir onceden konusmuslugum yoktu ama goruyordum instasina denk geldim begemdim simdi. Oyle ekleyip yazdim
Ben bu cesarete şakasız hayranım, belki de o yüzden evde kaldım kimseye adım atmıyorum sadece adım atmasını istediğim biri olursa yüz veriyorum diyelimHayir onceden konusmuslugum yoktu ama goruyordum instasina denk geldim begemdim simdi. Oyle ekleyip yazdim
Kimse teklif etmiyor yazanvlarda abaza oluyorAbi bu kadar Abazan olma. Süslen kendini güzelleştir onlar sana teklif etsin. Ağır dur azıcık.
Kaç yaşındasın iş güç okul var mıKimse teklif etmiyor yazanvlarda abaza oluyor
Bende evde kaldim.Ben bu cesarete şakasız hayranım, belki de o yüzden evde kaldım kimseye adım atmıyorum sadece adım atmasını istediğim biri olursa yüz veriyorum diyelim
Buyugum biraz okuyorum suanKaç yaşındasın iş güç okul var mı
Yok olmuyor yabi tanesini tuttur, aşkım ya. hepimiz bi rahat edelim.
Sen de o yazan abazanlardan birisin ama bebeğim. Cinsiyetinin dişi olması farklı kılmıyor durumu.Kimse teklif etmiyor yazanvlarda abaza oluyor
Bu aşk meşk işleri benim gördüğüm kadarıyla şans kısmet, kendine odaklansan daha iyi edersin, ben bu sıra cilt bakımına ve old money style giyim tarzına sardım, sağlıklı beslenme spor, kemik suyu içmeler mi dersin, gerçekten etrafımda olmak isteyen kadın sayısı da arttı erkek de, aciz muhtaç bir görüntü sergileme, onların peşinde koşacağı biri ol, buna içten de inanmalısın, yalnızlığında da mutlu olabilmelisinBuyugum biraz okuyorum suan
Yok olmuyor ya
Bilmem mutlu olamiyorum taktim bu konuyaBu aşk meşk işleri benim gördüğüm kadarıyla şans kısmet, kendine odaklansan daha iyi edersin, ben bu sıra cilt bakımına ve old money style giyim tarzına sardım, sağlıklı beslenme spor, kemik suyu içmeler mi dersin, gerçekten etrafımda olmak isteyen kadın sayısı da arttı erkek de, aciz muhtaç bir görüntü sergileme, onların peşinde koşacağı biri ol, buna içten de inanmalısın, yalnızlığında da mutlu olabilmelisin
Suan olmaz. Ben isteyemem oyle birseyRainy neden görücü düşünmüyorsun. soyle annene soylesin komsuya teyzeye halaya evlenme niyetin oldugunu.
bu da bir yol yanj bu kadar istiyorsan
Kimse teklif etmiyor ilgisiz kaldim isteAbi bu kadar Abazan olma. Süslen kendini güzelleştir onlar sana teklif etsin. Ağır dur azıcık.