Yazdigim kisi

Kimse teklif etmiyor ilgisiz kaldim iste
Hiç ilgi alanın yok bence, seni çok heyecanladıran bir ülkeyi araştır oraya gitme hayali kur ne bileyim sevdiğin tarz kitapları oku vs vs ama bazı insanların sahiden hiçbir şeyle bağlantısı olmuyor
Yanlış anlama ama sen böylesin demiyorum seni tanımam etmem ben böyle bir erkeği istemezdim ve ya erkek olsam kadını, düşünsene karşı cinsten ilgi beklemek dışında bir aktivitesi yok

Suan olmaz. Ben isteyemem oyle birsey
e niye? yasin daha da buyumeden soylesene
sonucta 6 yildir burada erkeksizlikten konu açıyorsun. belli ki kendin bulamiyorsun yani. ayip degil gunah degil, salak salak netten yazisan adamlara güvenmekten jyidir görücü usulu

e niye? yasin daha da buyumeden soylesene
sonucta 6 yildir burada erkeksizlikten konu açıyorsun. belli ki kendin bulamiyorsun yani. ayip degil gunah degil, salak salak netten yazisan adamlara güvenmekten jyidir görücü usulu
Onlarda istemez bende bu sans varken

Kizlar mesaj attigm cocukla bir iki konustuk sonra goruldu atti. Bugunde fotosuna guzel manzara dedim hicbir sey yazmadi. Kismetim kapali galiba benim neden boyle :KK43:
Ahh rainyyy ah. Bence bu kadar üzerine gittiğin kafana taktığın için ilişkin olmuyor. Sal kendini relax ol. Gez toz eğlen. O zaman emin ol kendiliğinden birşeyler olacaktır. Ayrıca dışardan bakınca erkek erkek diye deliren biri gibi görünüyorsun. Yazdığın insanlarda bunu fark ediyorsa o yüzden uzaklaşıyor olabilirler.

Kizlar mesaj attigm cocukla bir iki konustuk sonra goruldu atti. Bugunde fotosuna guzel manzara dedim hicbir sey yazmadi. Kismetim kapali galiba benim neden boyle :KK43:
Kısmetten degil de belkı yaklasımınız sıkıyordur

Avına çok yaklaşıp korkutuyorsun. Onlar da ya hiç yaklaşmıyor yaklaşan da geri kaçıyor. Bi sabır be gülüm, biraz salsan belki o sana gelecek…

Kız rainy ileride kısmetini bulursan ve bizi düğününe çağırmazsan büyük ayıp edersin he

Back