bı doktora gorun stersen canım hepsını cıkarman normal değilmrb benim bir sorum olacaktı biz 2 aydır bebek çalışmalarına başladık burasını zor yazıyorum kusura bakmayın ama eşim boşaldığında meni hep dışarı akıyor ayağa kalktıgımda falan herkeste böyle midir yoksa bnde mi bir enteresanlık var korkuyorum bu yüzden bebeğim olmaz mı diye umarım çok cahilce bir soru olmamıştır
1 ya da 2 damla mi.cok sasirdim:)gulmee .!.:bı doktora gorun stersen canım hepsını cıkarman normal değil
bende cıkarırım da 1 damla bılemedın 2 damla
bu arada onceden korunmak ıcın iğne vurundun mu su 3 aylık iğnelerden
yok korunmak için iğnede kullanmadım doğum kontrol hapıda doktora muayene oldum rahmin temiz bi sıkıntı yok dedi ama çok akıyor dışarı günlük ped takıyorum o bile bildiğin ıslanıyorbı doktora gorun stersen canım hepsını cıkarman normal değil
bende cıkarırım da 1 damla bılemedın 2 damla
bu arada onceden korunmak ıcın iğne vurundun mu su 3 aylık iğnelerden
10-15 dk yatıyorum ama biraz daha uzun yatmayı deneyeyim bi de tesekkur ederimmerhaba evet genellikle ayaga kalktiginda herkeste aynisi olur eger cocuk istiyorsan bence ayaga jkalkma yarim saat yada bir saat sirtustu yat hemen kalkarsan disari akar
ne kadar suruyor akmasi peki bu derece olmasi icinyok korunmak için iğnede kullanmadım doğum kontrol hapıda doktora muayene oldum rahmin temiz bi sıkıntı yok dedi ama çok akıyor dışarı günlük ped takıyorum o bile bildiğin ıslanıyor
mrb benim bir sorum olacaktı biz 2 aydır bebek çalışmalarına başladık burasını zor yazıyorum kusura bakmayın ama eşim boşaldığında meni hep dışarı akıyor ayağa kalktıgımda falan herkeste böyle midir yoksa bnde mi bir enteresanlık var korkuyorum bu yüzden bebeğim olmaz mı diye umarım çok cahilce bir soru olmamıştır
ilişkıden sonra ayaklarını kaldır duvara daha baya dur oyle canım banyonuda sabah yap kalkma ogun yataktanyok korunmak için iğnede kullanmadım doğum kontrol hapıda doktora muayene oldum rahmin temiz bi sıkıntı yok dedi ama çok akıyor dışarı günlük ped takıyorum o bile bildiğin ıslanıyor
Yerçekimi kuralı gereği ayağa kalkınca dışarı akmazsa garip olurdu zaten.mrb benim bir sorum olacaktı biz 2 aydır bebek çalışmalarına başladık burasını zor yazıyorum kusura bakmayın ama eşim boşaldığında meni hep dışarı akıyor ayağa kalktıgımda falan herkeste böyle midir yoksa bnde mi bir enteresanlık var korkuyorum bu yüzden bebeğim olmaz mı diye umarım çok cahilce bir soru olmamıştır
işte o düşünceeyi aklımdan çıkarmak çok zor bişey isteyince hemen olsun istiyorum olana kadar da kurcalıyorum ama dediğiniz gibi herkes düşünceden uzaklasınca en ummadık anda olduğunu söylüyor hayırlısı artıkYerçekimi kuralı gereği ayağa kalkınca dışarı akmazsa garip olurdu zaten.
Akmasın diye saatlerce yatmana da gerek yok. Tutacaksa tutar o. Meryem Uzerli geri çekilme yöntemi ile korunduğunu sanırken hamile kalmış, ordan pay biç artık :)
15 dakika yatsan yeter, hiç yatmasan da olur. İçerde kalanda bile milyonlarca sperm var.
Ama öncelikle yapman gereken hamile kalabilecekmiyim acaba düşüncesini aklından çıkarmak.
cnm bu herkeste aynı kendine boş yere sıkıntı yapmamrb benim bir sorum olacaktı biz 2 aydır bebek çalışmalarına başladık burasını zor yazıyorum kusura bakmayın ama eşim boşaldığında meni hep dışarı akıyor ayağa kalktıgımda falan herkeste böyle midir yoksa bnde mi bir enteresanlık var korkuyorum bu yüzden bebeğim olmaz mı diye umarım çok cahilce bir soru olmamıştır
Gereksiz bu yapılanlar. Amuda kalksan da olmayacaksa olmaz. Hamilelik için sürekli uğraşmaktan aklından hiç çıkmayınca zaten hamile kalınamıyor.ilişkıden sonra ayaklarını kaldır duvara daha baya dur oyle canım banyonuda sabah yap kalkma ogun yataktan
bırde oyle dene canım
rabbım senınde ısteyen herkesınde kucagını doldursun umarım en kısa zamanda
amin arkadasim bende cok istiyorum denemelere basladik bu yontemleri deniyoruz:) seninde bebisin var allah bagislasin saglikla insallah.ilişkıden sonra ayaklarını kaldır duvara daha baya dur oyle canım banyonuda sabah yap kalkma ogun yataktan
bırde oyle dene canım
rabbım senınde ısteyen herkesınde kucagını doldursun umarım en kısa zamanda
cnm merak etme o herkesde olur ztn rahimden içeri giren sperm hepsi değil kafana takma ama hemen kalkma ilşkiden snra bir 15 dkka yat hatta ayaklarını kaldır bir 5 dkka stres etme hepsi ztn içimize gitmiyor :)mrb benim bir sorum olacaktı biz 2 aydır bebek çalışmalarına başladık burasını zor yazıyorum kusura bakmayın ama eşim boşaldığında meni hep dışarı akıyor ayağa kalktıgımda falan herkeste böyle midir yoksa bnde mi bir enteresanlık var korkuyorum bu yüzden bebeğim olmaz mı diye umarım çok cahilce bir soru olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?