• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazarken utanıyorum ama merak ediyorum

bayan34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.050
972
73
34
mrb benim bir sorum olacaktı biz 2 aydır bebek çalışmalarına başladık burasını zor yazıyorum kusura bakmayın ama eşim boşaldığında meni hep dışarı akıyor ayağa kalktıgımda falan herkeste böyle midir yoksa bnde mi bir enteresanlık var korkuyorum bu yüzden bebeğim olmaz mı diye umarım çok cahilce bir soru olmamıştır

merhaba evet genellikle ayaga kalktiginda herkeste aynisi olur eger cocuk istiyorsan bence ayaga jkalkma yarim saat yada bir saat sirtustu yat hemen kalkarsan disari akar

mrb benim bir sorum olacaktı biz 2 aydır bebek çalışmalarına başladık burasını zor yazıyorum kusura bakmayın ama eşim boşaldığında meni hep dışarı akıyor ayağa kalktıgımda falan herkeste böyle midir yoksa bnde mi bir enteresanlık var korkuyorum bu yüzden bebeğim olmaz mı diye umarım çok cahilce bir soru olmamıştır
bı doktora gorun stersen canım hepsını cıkarman normal değil
bende cıkarırım da 1 damla bılemedın 2 damla
bu arada onceden korunmak ıcın iğne vurundun mu su 3 aylık iğnelerden

Canim o sivi her halükarda akar. Hamilelik içinaarkadasin dediği gibi bi süre uuzanman gerekli

gulmee .!.:
1 ya da 2 damla mi.cok sasirdim:)

yok korunmak için iğnede kullanmadım doğum kontrol hapıda doktora muayene oldum rahmin temiz bi sıkıntı yok dedi ama çok akıyor dışarı günlük ped takıyorum o bile bildiğin ıslanıyor:(

merhaba evet genellikle ayaga kalktiginda herkeste aynisi olur eger cocuk istiyorsan bence ayaga jkalkma yarim saat yada bir saat sirtustu yat hemen kalkarsan disari akar
10-15 dk yatıyorum ama biraz daha uzun yatmayı deneyeyim bi de tesekkur ederim

merak etme bi problem yok, eşin boşaldıktan sonra zaten bir kısmı çıkıcaktır, tek bir damla da bile milyonlarca sperm var,hepsi gidiceği yeri biliyor tek bi damlası bile yeter. Sen ayağa kalkmadan beline bi yastık yok vajinada kalmasını sağla.

sende bir enteresanlık yok normalde akar bnmde akıyo bebek istiyorum ilişkiden snra kıpırdamayıp 30 dk-45 dk yatman ve kalkmaman gerekli. Yattığın halde bir süre sonra kalktığında da ilk kalktığın kadar olmasa da akabilir normal bu durum.

yani benim ve etrafimdaki arkadaslariminda ilk yarim saat ayakta olursan akiyo disari ayrica rica ederim arkadasim ne demek bilmediklerimizi birbirimize aktarmak icin buradayiz:)

tesekkür ederim cevaplayanlara yani olagan bi durum sadece biraz daha uzanmam gerek sıkılıp kalkıyodum hemen ben de sabredecem artık :)

yok korunmak için iğnede kullanmadım doğum kontrol hapıda doktora muayene oldum rahmin temiz bi sıkıntı yok dedi ama çok akıyor dışarı günlük ped takıyorum o bile bildiğin ıslanıyor:KK43:
ilişkıden sonra ayaklarını kaldır duvara daha baya dur oyle canım banyonuda sabah yap kalkma ogun yataktan
bırde oyle dene canım
rabbım senınde ısteyen herkesınde kucagını doldursun umarım en kısa zamanda

Yerçekimi kuralı gereği ayağa kalkınca dışarı akmazsa garip olurdu zaten.
Akmasın diye saatlerce yatmana da gerek yok. Tutacaksa tutar o. Meryem Uzerli geri çekilme yöntemi ile korunduğunu sanırken hamile kalmış, ordan pay biç artık :)
15 dakika yatsan yeter, hiç yatmasan da olur. İçerde kalanda bile milyonlarca sperm var.
Ama öncelikle yapman gereken hamile kalabilecekmiyim acaba düşüncesini aklından çıkarmak.

Yerçekimi kuralı gereği ayağa kalkınca dışarı akmazsa garip olurdu zaten.
Akmasın diye saatlerce yatmana da gerek yok. Tutacaksa tutar o. Meryem Uzerli geri çekilme yöntemi ile korunduğunu sanırken hamile kalmış, ordan pay biç artık :)
15 dakika yatsan yeter, hiç yatmasan da olur. İçerde kalanda bile milyonlarca sperm var.
Ama öncelikle yapman gereken hamile kalabilecekmiyim acaba düşüncesini aklından çıkarmak.
işte o düşünceeyi aklımdan çıkarmak çok zor bişey isteyince hemen olsun istiyorum olana kadar da kurcalıyorum ama dediğiniz gibi herkes düşünceden uzaklasınca en ummadık anda olduğunu söylüyor hayırlısı artık

cnm bu herkeste aynı kendine boş yere sıkıntı yapma

ilişkıden sonra ayaklarını kaldır duvara daha baya dur oyle canım banyonuda sabah yap kalkma ogun yataktan
bırde oyle dene canım
Gereksiz bu yapılanlar. Amuda kalksan da olmayacaksa olmaz. Hamilelik için sürekli uğraşmaktan aklından hiç çıkmayınca zaten hamile kalınamıyor.
Ben o kadar uğraştım denemediğim taktik kalmadı. Ee yeter dedim en sonunda Allah verecek zaten zamanı gelince. Hiiiiç uğraşmadan hamile kaldım sonra. Sadece dua ettim ve yumurtlama günümü testle belirledim. Çünkü o önemli. Millet onu bile yapmıyor. Aaaaaa hiç farkında değilim oluvermiş diyorlar :)
Arkadaşım da tek yumurtalık ile hiç dikkat etmeden hamile kaldı. Ve kocası eve haftada bir geliyordu.
İstemediği halde hamile kalanları söylemiyorum artık.
Daha ne diyim :))

bırde oyle dene canım
amin arkadasim bende cok istiyorum denemelere basladik bu yontemleri deniyoruz:) seninde bebisin var allah bagislasin saglikla insallah.

cnm merak etme o herkesde olur ztn rahimden içeri giren sperm hepsi değil kafana takma ama hemen kalkma ilşkiden snra bir 15 dkka yat hatta ayaklarını kaldır bir 5 dkka stres etme hepsi ztn içimize gitmiyor :)

Back