kuzum aldıklarınızın hepsini güle güle kullanın.. yalnız herkes farklı bi yol izliyor nişanda, kimisi evde aile arasında yapıyor yani hazırlıklar uyuşmayabilir..
senin listenden kese, taşlı toka, takma kirpik, davetiye dışındakiler bizde de olacak.
merhaba hoşgeldin.. benim de 1 temmuzdaydı isteme+söz
benim nişanım 25 ağustosta, nişan bohçasına da bayramdan hemen sonraki gün başlayacağız. biz sözlümle farklı şehirlerdeyiz. o bayramda gelecek o zaman çıkabilicez alışverişe..hiç sıkma kendini daha 1 ay var alınır herşey
kızlar kaba taslak aldıklarımızı yaptıklarımızı yazsak birimizin eksiği olursa fikir verip tamamlarız ne dersiniz?bohça hariç ama.
öncelikle ben başlayayim:
-nişan elbisesi
-2 ayakkabı platform ve sonra geğişeceğim için rahat ayakkabı
-kese
-takı
-taşlı tokalar
-iç çamaşırı
-takma kirpik
-çorap (ne olur ne olmaz ayakkabı içine giymek için vurursa diye)
-alyans
-saat
-davetiye
-fotoğrafçı
aklıma gelen bunlar şekerler
kuzum aldıklarınızın hepsini güle güle kullanın.. yalnız herkes farklı bi yol izliyor nişanda, kimisi evde aile arasında yapıyor yani hazırlıklar uyuşmayabilir..
senin listenden kese, taşlı toka, takma kirpik, davetiye dışındakiler bizde de olacak.
merhaba hoşgeldin.. benim de 1 temmuzdaydı isteme+söz
benim nişanım 25 ağustosta, nişan bohçasına da bayramdan hemen sonraki gün başlayacağız. biz sözlümle farklı şehirlerdeyiz. o bayramda gelecek o zaman çıkabilicez alışverişe..hiç sıkma kendini daha 1 ay var alınır herşey
Merhaba benim sözümde 07.07 de oldu nişanımı da eylülün ilk haftası olucak büyük ihtimal daha nişan için hiç bi hazırlığımız yok gerçi sözlümün ailesi ve kendi ailem olucak toplam 7 kişi olucaz =) güzel bi yere yemeğe giderek kutluyıcaz =)
telomer;
tatlım nasıl gidiyor? elbsen içine sinmiş çoooookk sevindim. kaldı bir ay Allah'ım yüzümüzün akıyla bu günü de atlatmamızı nasip eylesin aminnnnnnn
nazar da değmesin kuzum bize. sakın unutma bak nazar boncuğu
bu arada takı kurdelası falanda aldık yüzük tepsisi makası falanda.
hiç unutur muyum nazar boncuğumuuu
canım işte dediğim gibi bizim tüm alışveriş yüzükte dahil bayramdan hemen sonra yapılacak.
biz sadece mekanı ayarladık, ikramlıkları belirledik, elbisemi sipariş verdik, yüzük tepsisini aldık. bide hediye olarak magnet yapılıyo.
ben de aile arasında bi yemekle kutlamayı tercih ederdim. hep annemin işleri işte yok o da olsun bu da olsun derken baktık 100 kişi olmuşuzhayırlısı
telomer'in de dediği gibi herkes farklı yol izlediğinden listeler de farklı oluyor:) belki yapmayacaksınız ama pasta,çikolata vb bir şey olabilir sanırım listede:) bir de salonda yapanlar, kalabalık geleni olanlar anı olarak bir şeyler yaptırıyor o güne özel ama tabii tercih meselesi, sadece fikir olsun diye yazıyorum. kk dan okuduklarımı yani:)
2 ayakkabı kesinlikle doğru tercih bence de
herkesin istediği şekilde olur, stressiz, gönlüne göre nişan yaşar herkes umarım.
bir an ben yazdım sandım mesajı, tarih hariç her şey aynı gibi de:) biz de sadece ailelerle yemekli kutlayacağız. minimum stres ve rahatlık, hoş anı olması açısından:)
hayırlı olsun tatlım
hey güzel allahım derdi de dermanı da sen verirsin .. sözlümü işten çıkardılarbunu yapanda şefi yükselmesini sindiremedi bi türlü ramazan mübarek gün ne yapttı ne etti işten attırdı beddua etmem ama yüce rabbim hiç bişeyi yanına bırakmaz.. nişan öncesi çoook kötü oldu bu zaten üstümüzde çok büyük nazar var biliyorum sözümüzden öncede bi kaç aksilik olmuştu kötü düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor malesef
bir an ben yazdım sandım mesajı, tarih hariç her şey aynı gibi de:) biz de sadece ailelerle yemekli kutlayacağız. minimum stres ve rahatlık, hoş anı olması açısından:)
hey güzel allahım derdi de dermanı da sen verirsin .. sözlümü işten çıkardılarbunu yapanda şefi yükselmesini sindiremedi bi türlü ramazan mübarek gün ne yapttı ne etti işten attırdı beddua etmem ama yüce rabbim hiç bişeyi yanına bırakmaz.. nişan öncesi çoook kötü oldu bu zaten üstümüzde çok büyük nazar var biliyorum sözümüzden öncede bi kaç aksilik olmuştu kötü düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor malesef
canmsın yaaa çok üzüldüm inanki
derdi veren Allah dermanı da verir diyorum canımcım üzülmein nolur. bizimde günü kararlaştırdığımız gün hatta 3 dk sonrasında iş haberi geldi. takma canım hayırlısı vardır bir keramet
herkese merhaba;
eylülde nişanım var ama çok şatafatlı birşey olsun istemiyorum; evde aileler ve eş dost arasında olacak ama o günü daha da güzelleştirecek orjinal fikirleriniz var mı? yardımcı olursanız çoook sevinirim; herkese mutluluklar ve teşekkürler şimdiden.
Masa süslemesi
Kapı süsü
Bol bol fotograf :)
öyle tabi herşeyin hayırlısı canım...
hepsi hayatın bir parçası, tamam aksilik ama insan evlenince de yaşayabilir böyle şeyler, değil mi? asıl şimdi sizin destek olmanız lazım birbirinize, sağlık olsun, gerisi geliyor nasıl olsa.
morali çok bozuk haliyle .. geçen gün bana dediki :nişanı eylülde yapamassak ekimde yaparsak ailen bişi dermi dedi..kuzucuğumm geç olsun güç olmasın dedim tabiii çook ta geç değil
Benim de 25 Ağustosta nişanım var inşallah. Kendimce yavaş yavaş hazırlıklar yapıyorum. Fotoğrafçı, kuaför ayarladım. Nişan yastığım, gelin damat kadehim, saç tacım falan hazır :) İnsan düşünüyor ya bu sadece bir nişan diye ama heyecanlanmadan, hazırlık yapmadan duramıyor insan şimdiden. Allahım inşallah herkesin nişanı hayırlı ve güzel bir şekilde geçer, olmayanlara da nasip eder.
nişanımız aynı gün :)
hayırlı olsun sizin de şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?