canım bohça nişandan sonra verilmicek erkek tarafı gelirken bohçayı getirir bizde. yani bir kaç gün önce.. neyse işte sizinkide güzel olmuş :) eksikte kalmamış gibi.. fotoğrafçı ayarlarsın bi, bide kuaförünü.
ben de dün elbisemin siparişini verdim. 1 ağustosta geliyoo
rengi pudra-somon arası bişey.. yüzük kurdelemizde o renk olacak.. tepsimi de gayet soft renklerde yaptırıyorum..
böyle işte :)
benim nişanlığım kabarık. neyin modası geçti anlamadım? 2012 model kendisi :))bende ağustos da nişanlanıcam arkadaşlar.. boyum uzun ve balık tarzında elbise bakıyorum kendime.. sakın kabarık model denemeyin derim çünkü modası geçti artık.. ben balık tarzında denedim ve çokkk güzel oldu.. inşallah ağustosta resimleri paylaşıcam :)
eveeettttben de 25 agustosta nişanlanıyoruuuuuummmm
kızlar bişe danısacam sizlere...birseye karar veremedim henuz..saclarım konusunda ben topuz istemiyorum..nişanlım da azcık bi yerlerden sarksın dio annem ve teyzem de aynı fikirde.zaten saclarım uzun oldugundan topuz da da zorlanıyor kuaforler(saclar nerdeyse belden asagı indi) bende soyle bir model gordum sizce nasıl
Eki Görüntüle 464257
kızlar bişe danısacam sizlere...birseye karar veremedim henuz..saclarım konusunda ben topuz istemiyorum..nişanlım da azcık bi yerlerden sarksın dio annem ve teyzem de aynı fikirde.zaten saclarım uzun oldugundan topuz da da zorlanıyor kuaforler(saclar nerdeyse belden asagı indi) bende soyle bir model gordum sizce nasıl
Eki Görüntüle 464257
benim nişanlığım kabarık. neyin modası geçti anlamadım? 2012 model kendisi :))
Eki Görüntüle 464195
balık modeli ben mezuniyet törenimde giymiştim, geçen sene tam modasıydı onun da :)
eveeetttt
model çok hoş tatlım benimde birazcıkcıkcıkkk daha kabarık
ve dağınık topuz aralara da küçük taşlar olacak. elbise taşları takı taşları ve toka taşları takım bende kare ve küçük taşlar. hazır kullanılmayacak tek tek elle işlenecek.
fıstııık gibi olcaksınn seeen
ben de topuz yaptırıcam ama kararsızım nasıl olcak diye
yok yok sen beni geçersin güzellik
yüzün kare oval yuvarlak ya da uzun ne olursa olsun ama ben derim ki şeker dağınık topuzdan vazgeçme çatır sıcakta olacak nişanlarımız dağılırız valla açık saçla
elbisen taşlı ise saçlarına 7-8 taş kattır çiçekliyse elbise kumaşından küçük çiçekler yaptır tatlım. hatta küpe dışında takı kullanmazsan bileğine birde cicekten bileklik. tabi bunlar olurken sakın ha sakın nazar boncuklarınızı takmayı unutma
elbisem yukarıdaki fotoğrafın aynısı canım.
saçımı dümdüz topuz düşündüm aslında. dağınık falan sıcakta götürmez gibi geldi :)
takı hiçbişey kullanmıcam ben. sadece elbisenin o boyun detayını kullanabilirim o da çok fazla sıcakta bunaltmazsa beni. bir de yüzüğüm var, tektaş. başka aksesuarım olmayacak.
nazarlıklarımız şimdiden gelsin
ama ben bu saç modelini çoook beğendiiim yağmuuurrrr
hemen arşivime alıyorum canım. bence taçla da çok güzel olmuş
bu pazar yani 15 nisanda Allah kısmet ederse benim de nişanım varbugün alyanslarımızı almaya gittik alışveriş felan yapıldı çok zevkliydi yaa çok mutluyum Allahım sana şükürler olsun
herşey gönlünce olsun canııım. güzelce atlat sonra da gel bize anlat :)Kızlar yarın nişanım var şans dileyin bana çok heycanlıyım istanbuldan izmire geldiler ev tutdular , uyuyor şimdi herşeyim
yağmurcum düşünebilirim aslındacanım benim..kıyafetinin arkası acık oldugundan sana da cok gidecektir eminim...zaten buna da ya arkası v yaka ya da straplez bişey olması gerekiyor..ben de taktım bu sacı:)) hadi beraber yaptıralım hihihihiih:))kıyafetin de cok hosmus bu arada canım
bu pazar yani 15 nisanda Allah kısmet ederse benim de nişanım varbugün alyanslarımızı almaya gittik alışveriş felan yapıldı çok zevkliydi yaa çok mutluyum Allahım sana şükürler olsun
cnm sen bılırısn ama arkadasım öle bı kıyafet gıydı :) sonra nısnalsısı kuyruguna bastı oynarken
kız yere yapıştı rezıl olduuu ya ... kötu oldu ama yınede sen bılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?