Nişan Yaza nısanlanacak kızlar buraya hazıran temmuz agustos eylul :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

çok sevindim canım en önemlisi elbise ikimizde aynı zamanlarda halletmişiz
kuaförümü 1 ay önceden ayarladım zaten. sadece fotocu da hazır sadece randevu alacaz ve davetiyeler eksik ki zaten bi saatlik iş onlarda. davetiye en geç 10 günde teslim o yüzden pek acele etmiyoruz ama bu ay içinde yaparız.

benim nişanlığım kabarık. neyin modası geçti anlamadım? 2012 model kendisi :))

balık modeli ben mezuniyet törenimde giymiştim, geçen sene tam modasıydı onun da :)

ben de 25 agustosta nişanlanıyoruuuuuummmm
eveeetttt

kızlar bişe danısacam sizlere...birseye karar veremedim henuz..saclarım konusunda ben topuz istemiyorum..nişanlım da azcık bi yerlerden sarksın dio annem ve teyzem de aynı fikirde.zaten saclarım uzun oldugundan topuz da da zorlanıyor kuaforler(saclar nerdeyse belden asagı indi) bende soyle bir model gordum sizce nasıl
Eki Görüntüle 464257

tabii ki o tacı takmıyacagımonun yerine kucuk taslı tokalar renklendirir daha sade olur die dusundum..ayy ne yapacam ben yaa daha hiçbişey ayarlayamadım:18:

ama ben bu saç modelini çoook beğendiiim yağmuuurrrr
hemen arşivime alıyorum canım. bence taçla da çok güzel olmuş

ben çok beğendim tatlım modeli kuaförüne sor yüzüne giderse neden olmasın

model çok hoş tatlım benimde birazcıkcıkcıkkk daha kabarık
ve dağınık topuz aralara da küçük taşlar olacak. elbise taşları takı taşları ve toka taşları takım bende kare ve küçük taşlar. hazır kullanılmayacak tek tek elle işlenecek.

fıstııık gibi olcaksınn seeen
ben de topuz yaptırıcam ama kararsızım nasıl olcak diye

fıstııık gibi olcaksınn seeen
ben de topuz yaptırıcam ama kararsızım nasıl olcak diye

yok yok sen beni geçersin güzellik
yüzün kare oval yuvarlak ya da uzun ne olursa olsun ama ben derim ki şeker dağınık topuzdan vazgeçme çatır sıcakta olacak nişanlarımız dağılırız valla açık saçla
elbisen taşlı ise saçlarına 7-8 taş kattır çiçekliyse elbise kumaşından küçük çiçekler yaptır tatlım. hatta küpe dışında takı kullanmazsan bileğine birde cicekten bileklik. tabi bunlar olurken sakın ha sakın nazar boncuklarınızı takmayı unutma

elbisem yukarıdaki fotoğrafın aynısı canım.
saçımı dümdüz topuz düşündüm aslında. dağınık falan sıcakta götürmez gibi geldi :)
takı hiçbişey kullanmıcam ben. sadece elbisenin o boyun detayını kullanabilirim o da çok fazla sıcakta bunaltmazsa beni. bir de yüzüğüm var, tektaş. başka aksesuarım olmayacak.
nazarlıklarımız şimdiden gelsin

eminim muhteşem olacaksın güzellük yakışır sana

bu pazar yani 15 nisanda Allah kısmet ederse benim de nişanım var bugün alyanslarımızı almaya gittik alışveriş felan yapıldı çok zevkliydi yaa çok mutluyum Allahım sana şükürler olsun

Kızlar yarın nişanım var şans dileyin bana çok heycanlıyım istanbuldan izmire geldiler ev tutdular , uyuyor şimdi herşeyim

ama ben bu saç modelini çoook beğendiiim yağmuuurrrr
hemen arşivime alıyorum canım. bence taçla da çok güzel olmuş

canım benim..kıyafetinin arkası acık oldugundan sana da cok gidecektir eminim...zaten buna da ya arkası v yaka ya da straplez bişey olması gerekiyor..ben de taktım bu sacı:)) hadi beraber yaptıralım hihihihiih:))kıyafetin de cok hosmus bu arada canım

bu pazar yani 15 nisanda Allah kısmet ederse benim de nişanım var bugün alyanslarımızı almaya gittik alışveriş felan yapıldı çok zevkliydi yaa çok mutluyum Allahım sana şükürler olsun

canım heyecndan tarihi bile karıstırmıssın sanırım temmuzdayız biz allah mesut etsin canım hep boyle mutlu ol

Kızlar yarın nişanım var şans dileyin bana çok heycanlıyım istanbuldan izmire geldiler ev tutdular , uyuyor şimdi herşeyim
herşey gönlünce olsun canııım. güzelce atlat sonra da gel bize anlat :)

yağmurcum düşünebilirim aslında
düz topuz var şimdilik aklımda ama kuaförle bi konuşayım da o ne uygun görecek bakalım

cnm sen bılırısn ama arkadasım öle bı kıyafet gıydı :) sonra nısnalsısı kuyruguna bastı oynarken
kız yere yapıştı rezıl olduuu ya ... kötu oldu ama yınede sen bılırsın

canım ben uzun zamandır giremedim sanal alemden koptum sanırım :) nasılsın iyisindir umarım: nişanda benimde kuyruğuma bastılar elbise kat kattı arkasında bir parca baya bi söküldü allahtan düşmedim hani

Kızlar bnm nişanım 23 ağustosta şubatta sözlendm büyük nişanım olcak seneye allah kısmet ederse düğünüm geçen aşışverişe çıktyık birsürü şey aldık herşey şükür güzel geçiyo ama zor bişi nşanlı olmak her iki tarafı idare etmek aynı zamanda sinirlerini sağlam tutmak lazım hiç onun adeti bnm adetim olcak die strese girmeyn nasıl istiyolarsa bırakın öle olsun bnm dediğim olcak die uğraşmayn yakın zamanlarda böle bişi yaşadım boşver dedm onların dediği olsun nişanlım bni tebrik etti sağolsun çok iyidir ailesini boşvern iyi olup olmaması önemli değil önemli olan sizi seven sağlam bi eş arkanızda ducak sizi savuncak ailesi iyi olmazsa üzülmeyn sağlam bi eşiniz varsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…