• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Yaza nısanlanacak kızlar buraya hazıran temmuz agustos eylul :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
benim hiç bi hazırlığım yok ne ne olcak belli değil :52: isteme +söz +nişan bi arada olabilir olmayadabilir ramazan giriyo araya ramazanda olabilir mi ki iftara alırız ardından isteme fln fln :26:

hayırlısı tatlım bu işler nasip kısmet işi o yüzden zamanında oluyor.zamanı ne zamansa zaten hemen herşey olup bitiyor
:32:

selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım sayılır. kısmetse 1 eylülde nişanımız var. ve bu tarihe bir kaç gün önce karar verildi.aileler uzak şehirerde yaşıyor, dolayısıyla işler biraz ağır ilerliyor. inanın arada ben mahvoluyorum. henüz hiç bir hazırlığımız yok. erkek arkadaşımın annesi ilk adımı attı alışverişe çıkalım diye ama annem burada olmayacak ve ben tek başıma da karar vermek istemiyorum. napıcam nasıl hazırlanıcam çok tedirginim. :14: İnşallah hepimizn istediği gibi olur her şey. öpüyorum siziii :3:

benim bayramdan sonraya kaldı o haftasonu olcak bayramdan sonra hemen haftaiçi isteme haftasonusu nişan normalde evde yapcktık isteme söz nişan bir arada ama o kırılmasn bu kırılmasın derken 100 kişi oluyoz nerdeyse ondan istemede sadece büyükler olck babamı ikna edersem teknede istiyorum ama emin değilim cumartesi günüde bu elbiseye bakacağım kadıköyde bi yerin sitesinde gördüm bulursam tabiki fiyatı uygunsa almayı düşünüyorum
$Adsızfafa.jpg
:16:

kızlarrr foto beklıoruz nısanlananlardan evet merakla beklıoruz bızımde davtıyeler basıldı dagıtmaya basladık

cumartesi alışveriş yaptık kızlar kaynanamla bohça için. bir sürü şey aldık. fotoları yüklerim bu gece ama bir şey soracağım. makyaj malzemeleri 250 tl tuttu ve onlara çok geldi sizce de öyle mi sizlerinki ne kadar tuttu.:26:

cumartesi alışveriş yaptık kızlar kaynanamla bohça için. bir sürü şey aldık. fotoları yüklerim bu gece ama bir şey soracağım. makyaj malzemeleri 250 tl tuttu ve onlara çok geldi sizce de öyle mi sizlerinki ne kadar tuttu.:26:

250 tl lik ne aldınki tatlım

tuntili,250 tl makyaj malzemesi için pahalı bir alışveriş değil düzgün bir marka için günlük hayatta kullanacağın fondoten pudra rimel ruj bi de temizleyici aldımmı aynı tutuyor ki bi de nişan alışverişi çok normal merak etme

Benimde 8 temmuzda ama o kadar stresli hemde güzel heycanlar ki,biz geçen haftasonu elbisemizi,ayakkabımızı aldık benim bohçam için alışveriş yaptık sadece pastam müzik şeçimlerim içeçekler ayarlanıcak şaçımı makyajımıda yaptırcağım kişiyi ayarladım...

Bizde pazar günü yaptık ben max factor mascara aldım,maybelinden fon.flormardan pudra maybilenden bir ruj bir parlatıcı aldım far paleti aldım aynalı loreal den göz altı kapatıcısı essence den eyelıner maybelinden 2 tane göz kalemi aldım 220 tuttu indirmle beraber 180 ödedik gratisden kayınvalidem gayet iyi almışssınız dedi elbisemi 270 aldık ayakkabım 60 3 lü gecelik takımı aldık 150 2 tane iç çamaşırı takımı 80 pierre cardin gayet iyi bence daha anneside bir sürü şey oluyor

Bizde pazar günü yaptık ben max factor mascara aldım,maybelinden fon.flormardan pudra maybilenden bir ruj bir parlatıcı aldım far paleti aldım aynalı loreal den göz altı kapatıcısı essence den eyelıner maybelinden 2 tane göz kalemi aldım 220 tuttu indirmle beraber 180 ödedik gratisden kayınvalidem gayet iyi almışssınız dedi elbisemi 270 aldık ayakkabım 60 3 lü gecelik takımı aldık 150 2 tane iç çamaşırı takımı 80 pierre cardin gayet iyi bence daha anneside bir sürü şey oluyor

Back