Nişan Yaza nısanlanacak kızlar buraya hazıran temmuz agustos eylul :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
slm kızlar benim tanışma nisanda iki gün sonrası isteme oldu 30 kişilik iki gün sonrası da söz tatlı oldu 100 kişiden fazlaydık. kardeşim asker 20 sinde geliyor. 25 ağustostada nişanımız var salonda tahmini 700- 800 kişi arası olacaz. yarın kpss var hayırlısıyla bi atlatsam daha iyi olacak hiç bi hazırlık yapamadık daha zaten çok kararsızım sadece kıyafet rengimi seçtim.
kızlarrr bu azalan nişan tarihi falan nasıl yapılıyor çok hoş bana da söyler misiniz

maşallah pek kalabalıksınız canım :)
benimde cumartesi tanışma pazar günü isteme oldu.. bayramdan sonra diye konuşuldu nişan ve 25 ağustosa karar verildi..
elbise rengin ne olacak? diktirecek misin?
bizde evde yapmıcaz nişanı ama 100 kişi falan olucaz.
kpss ye yarın ben de giricem, iki oturuma.
çalıştıysan allah emeklerini boşa çıkarmasın, hayırlısı olsun senin için.

ticker eklemek içinde daisypath.com dan yapabilirsin.

hayırlı olsun canım şimdiden tebrik ederim
hazırlıklar nasıl gidiyo. bizim daha başlamadı..
aramızda fazlaca mesafe olduğu için de son hafta gelecekler o zaman yapılacak alışveriş.

çok sağol tatlım hepimize hayırlı olsun daha hazırlık yapamadık önümüzdeki 2 günlük sınavı atlatayım başlayacaz inşallah. müstakbel sözlüm izne ayrıldı rahat rahat yaparız alışverişi. bohçalar süpriz olsun istiyoruz benim bohçamı ben önceden görmicem onun bohçası da süpriz öyle olsun istedik daha heycanlı şükürler olsun her şeyde zevklerimiz bir ama bayramlık alınacağı zaman bende görecem ama kendi beğensin çıtımı çıkarmam

tatlım çok sevindim inanki çok sağol iyi dileklerin için.
çalışmaya çalıştım bi takım aksilikler oldu.
elbisem dikim olacak üzerime ama kira alsam ne yapacam sadece 2 saatlik. h.içi siparişi verecem inşallah 2 model arasında kaldım üst bölümü çapraz drape olacak normal kilodayım ama daha zarif gösteriyor çapraz drape. renk olarak yeşilin tonu yabancı bir ismi var ama tam olarak bilmiyorum ördek başına benziyor. yaz ayları olduğu için bronz teni hesaba katmak lazım
ne iince ne kalın askı kayık yaka olacak biraz taşlı süsleme falan. tül kullanmicam sevmiyorum abartısız ama zarif ve ben burdayım demeli gelinlerin kıyafeti
henüz takıya ve makyaja karar veremedim ve tabi pasta müziğine de : küçük bi de süpriz hazırlicaz konuklara

ben elbiseme karar veremedim. hazır olacak sanırım bakmaya başladım bir kaç yere.
hediyelik ne dağıtacaksınız? biz de magnet siparişi verdik. gelince fotografını çeker eklerim :)
takı hiç kullanmıcam ben. :)

orta kalınlıkta askılı kayık yaka yaptırıcam takı da kararsızım saç dağınık topuz ama sallantılı mı yoksa küçük taşlı küpe mi bilemedim.
magnet bende düşündüm çok da güzel olur aslında ama 800 kişi hadi çoluk çocuk çıkar aradan 500-600 kişiye nasıl yaptırim canım
davetiye bakıyoruz bizde bide komik söz yazdırcaz klasik bekleriz falan istemiyorum ben. sadece nişan olduğu için çok abartıya kaçmak istemiyorm abartıları düğünde yapacaz inşallah
ben hala makyaj takı pasta müziğine karar veremedim. bide straplez alıcam abiye içine giymeye anlarsın ya ama abiye yesil ve ne renk alsam bilemedim.
bu arada kpss ye giren arkadaşlar gözümüz aydın stresimiz azaldı ve hayırlısı olsun diyorum

canım abiye içine giymek için çamaşırdan mı bahsediyosun?
tabiki ten rengi al..
bizim nişanımız 100 kişilik olacak 50 adet magnet yapılıyo. her aileye birer adet.. kalabalık olsaydık bizde yaptıramazdık çünkü tanesi 3 tl ye yapılıyo
davetiye bastırmayı düşünmüyoruz. sadece birinci derece akrabalar konu komşu arkadaşlar olacak, hepsine de ziyaret ettikçe söylüyoruz ve telefonla arayacağız tekrar.
önce elbiseni yaptır canım takını makyajını sonra belirlersin.
düğün ne zaman olacak sizin?

bizde 500 kişilik falan davetiye yaptıracaz geri kalanda tlf la falan aranacak. magnet çok hoş bir fikir yaparlarsa 10 tane yeter yakınlar için ama malesef az miktarda spariş alınmıyor.
yarın elbise için moda evine gidecez dikime başlanacak. aklımda bi model var onu gösterecem straplez ama dediğim gbi kayık yaka olacak. elbise modelim olduğu takı makyaja geçtim
daha pasta müziği bulamadım ben. sanırım makyaj da gri tonlarında olacak başka renk uymuyor yeşil de yaptıramam zaten elbisem yeşil olacak iyice çayır çimene benzemeyim
takıda kararsızım ama sanırım sallantılı model olacak küpem.. yarın alışverişe çıkacaz elbise çamaşır ayakkabı çanta falan.
haaa tatlım unutmadan el çiçeği yaptıracak mısın ben çok kararsızım salonda olacak ya kimisi yaptır diyor. kese zaten yapılacak çünkü takı merasimi olacak nişanda. düğün seneye tatlım inşallah. yeni mezunum iş güç falan olması lazım hiç çeyizim yok. nişanlımda 2. üniv yi okuyo hemde çalışıyor. o da bitirmiş olur seneye. sizin ne zaman kısmetse

Son düzenleme:

el çiçeğim olmayacak canım, bizim nişanda takı töreni de olmayacak yani kese de olmayacak elimde :) sadece kayınvalidemler ve annemler takacak takılarını.
müzik; canlı müzik olacak nişan öncesi çalacak grupla görüşüp kararlaştırıcam çıkış şarkısını, pasta şarkısını vs.
bizim nişan alışverişimiz (bohça için hani senin yarın alacakların) nişandan 3-4 gün önce olacak bayramdan hemen sonraki gün falan. çünkü şehir dışından gelecekler.
biz de geçen sene mezun olduk, ben de çalışmıyorum şu an. sevgili sözlümün bir işi var allaha şükür askerliğini de yaptı.
düğünümüz bizim de seneye. 2013 gelinisin demek sende.. topiğimize gelsenee http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...gelincikleri-hadi-buraya-gel-gel-cekinme.html

yarın alışverişin var seninnnn çok heyecanlııııı

tatlım yaptık alışveriş bohca yapmicaz nişan sonrası düğün için hepsini yaparız dedik.
moda evini ayarladık hatta bugün modacıyla çıkıp kumaş taş falan alacaz. iç çamaşırı, çorap, ayakkabı, takı, toka, 2 kot, 2 çanta, falan aldık bana.
nişanlıma da iç çamaşırı,gömlek kemer cüzdan çorap aldık. takım elbise istemedi sözde yani aldım masrafa gerek yok dedi düşüncelim benim
kıyafet falan zaten normal günlerdede alıyor şu an tek eksik fotodan randevu ve davetiyeler.
oda bi saatlik iş. nişanlığımı temmuz 25 de teslim edecek oruç ve sıcakta zor olur gelip gitmem dedim erken alacam o yüzden.

güle güle kullanın canım aldıklarınızı
işte bu saydıklarını alıcaz bizde, ek olarak makyaj malzemeleri, ayakkabı, saatte olacak ve adı bohça olacak
elbiseni erken almakla iyi edeceksin, dediğin gibi ramazan giriyo araya ve çok zor olurdu.
biz de annemle bakıcaz bugün elbise. bide nişan tepsisini alıp boyamaya vericez(ahşap boyama olacak)

telomer, tatlım yazmayı unutmuşum bir bana bir de nişanlıma aldık saat makyaj seti de almıştı zaten doğum günümde 5-6 katlılardan ondan çok istiyordum ama kullanmicam düğünden sonrası için saklıyorum. biz bi değişiklik yapalım dedik nişan sonrası verecek olsak ben ne giycem nişanımda di mi
düğün bohçası yani nişandan sonra ne gerekiyorsa yaparız dedik o zaman gelin damat kaynana kayınbaba kadeşlere falan da yapılıyor ya. yedek ayakkabı bile aldımnişan elbisesi için diğeri platform saatlerce giyemem diye. çantası şusu busu aşta sadece bohcaya katmadık da poşete kattık
nişan tepsimizi kuyumcu ayarladı aldım bile ben kırmızı renklı süslü modelli falan aynı renk de kurdela ayarladık yüzük için bi de küçük makas aldım yüzüğün kurdelasından makasa saracam süslicem yani
bilmem ki eksik ne kaldı sanırım bugün çarşıya çıkıp anneme kıyafet bakacaz o arada küçük taşlı tokalarımı da alırım. ahh ahh telaş ama tatlı telaş bunlar canım

canım bohça nişandan sonra verilmicek erkek tarafı gelirken bohçayı getirir bizde. yani bir kaç gün önce.. neyse işte sizinkide güzel olmuş :) eksikte kalmamış gibi.. fotoğrafçı ayarlarsın bi, bide kuaförünü.
ben de dün elbisemin siparişini verdim. 1 ağustosta geliyoo
rengi pudra-somon arası bişey.. yüzük kurdelemizde o renk olacak.. tepsimi de gayet soft renklerde yaptırıyorum..
böyle işte :)

bende ağustos da nişanlanıcam arkadaşlar.. boyum uzun ve balık tarzında elbise bakıyorum kendime.. sakın kabarık model denemeyin derim çünkü modası geçti artık.. ben balık tarzında denedim ve çokkk güzel oldu.. inşallah ağustosta resimleri paylaşıcam :)

Allah tamamına erdirsin resimleri bekliyoruz o halde

kızlar kalan alışverişimi de yaptım bi kaç eksik kaldı. takma kirpik ki sadece aralara serpiştircem. birde yedek dolgu topuk bi ayakkabı alacam.
dün modacımla çıktık elbisemin kumaşlarını aldık taşlarını aldık. modeli ve süslemeleri kendim tasarladım biraz yatkınımdır abiye çizimi ve tasarımına. ekstradan aynı kumaştan kravat ve mendil de dikecek. bi kaç güne provaya çağırır. takı aldım saç tokası aldım küçük taşlardan 7 adet dağınık topuz olacağı için aralara serpiştirilecek.sıcakta çok zor gezmek :44:

güle güle kullan canım ama denemeyin deme bence çünkü herkese olmaz ben tatlımda giydim o model ama nişanımda giyemem az kabarık bi model çizdim ve çok güzel oldu boyumda baya uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…