Nişan Yaza nısanlanacak kızlar buraya hazıran temmuz agustos eylul :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Ayyyyyyyyyyyyy benim topiğim kızlar sözlüm askerden agustosta gelcek eylül gibi düşünüyoruz bakalım belkide ekim olur
Çok heyecanlandım bu topiği görünce

7.yılımıza girdiğimiz vakit evlenebileceğiz inşallah
Senelerdir nişanımızın hayalini kuruyoruz ..

Bu arada çeyiz hazırlıkları son sürat devam ediyor

biz daha isteme merasimi bile olmadan başladık çeyiz hazırlıklarına. sevgilim ve ben yani. Takılar ve düğünü ailesi yapacak, eşyalar, bohça vs. sevgilim kendisi yapacak. O yüzden şunu alalm, bunu alalım derken bir sürü şeyimiz oldu şimdiden :)

kızlar setımle tektasımı bılezıklerımı aldık cok mutluymmmm:2: ıyıce heeyecan basıo benı

kızçeler hepünüze öpücükler....bana fikir verin...sevgilimmmm mayıs gibi aileler tanşrz yüzük takarız eylülede evlenrz diyor aradaki süre çok kısa değilmi yahuuuu düşünmesi beni çok geriyor hernedenseee

neden gerılıosun canım ne guzel ıste Allah mutlu etsın ıns

hayırlı olsun canım bız tuttuk salon bence sızde cabuk davranın cunku hıcbıyerde yer yok ramazandan önce ve sonra bızde anca h içi ne bulabıldık

Bizimde mayısta söz olucaktı aileler uzak şehirlerde olduğu için temmuzda nişan yapmaya karar verildi. Evde aile arası akrabalarlaia isteme ve nişan olucak hadi hayırlısıı hepimiz için :)

ben de geldiiiim. babamı ikna edersek kpssden sonra ramazandan önce olmazsa ramazan bayramından sonra söz düşünüyoruz nişan da ondan birkaç hafta sonra olur herhalde. İnşallah hayırlısıyla

ben de geldmmm :) biz eylülde sözlendik sözlüm şimdi askerde önümüzdeki ay gelecek kısmetse 1 2 aya nişan düşünüyoduk ama ramazan giriyo araya ya önce ya sonra olacak bizim nişanımız sene sonuna doğru da düğün düşünüyoruz ama net bi tarih belli değil malesef

hosgeldın canım benım ee kızlar hazırlıklar nasıl gıdıor

benim hiç bi hazırlığım yok ne ne olcak belli değil isteme +söz +nişan bi arada olabilir olmayadabilir ramazan giriyo araya ramazanda olabilir mi ki iftara alırız ardından isteme fln fln :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…