Nişan Yaza nısanlanacak kızlar buraya hazıran temmuz agustos eylul :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ilk ben yazayım o zaman canım.
sevgilimle haziranda isteme-söz-nişan hep birlikte olsun istiyoruz ama erkek arkadaşımın annesi erken diyor
anneciğini ikna edebilirsek haziranda olacak inşallah

bu konuyu acman ıyı olmus canım bende hazıranın ılk haftası nısanlanıcam heyecan stres bı arada :) sizin hazırlıklar nasıl gıdıyor?

evet canım bızımde memurluk sınavından sonra yapıcaz hemen yanı temmuzun 2haftası gıbı dusundukçe heyecanlanıorum degısık bı duygu ama cok guzel sewglımle suanda arastrma yapıorz fıyat kıyafet fln fılan bohcaymış:) ama guzel seyler hep böle gıder ıns hepmızınkıde:)

ne güzel canım yaaa ben bu heyacanı hep kendim yaşıyorum her şeyi tek başıma araştırıyorum

Canım aslında söyle bısey war bız erkeklerden daha da heyecanlıyız herseye özenıoruz guzel olsun ıstıoruz onlar bıze göre daha sönuk kalıyor bızdede uzaklık wardı artık ynmda oldugu ıcın bende hep kendım bakıodum.. E neler yapıosun anlat baklaım: )

benim nişanım temmuzun 2. haftası çok heyecanlıyım ve hala nasıl birşey giyeceğime dair net birşey yok aklımda:18:

kızlar bende 9 haziranda nişanlanıyorum kıyafetim kabarık olsun istiyorum ama hiç güzel bir model yok hepsi kıro kıro ((

kızlar bende 9 haziranda nişanlanıyorum kıyafetim kabarık olsun istiyorum ama hiç güzel bir model yok hepsi kıro kıro ((

katılıorum dıdemcım walla bende baktım öyle hıc guzel seyler yok ama ben kabarıkta ıstemıorum sonuçta bıkere gıyılecek daha sık bıseyler olabalır onun yerıne of cok heyecanlı yaaaaaa:)

nımetcım aynı hafta olacak sanırım:) ne guzel ya sende durumlar nasıl :)

ayın 8.de pazar günü olacak :) bu aralar çalışmaktan biribirimizin yüzümüzü zor görüyoruz desem yeri var mervecim ama olsun ne demişler sabreden derviş muradına ermiş sabırsızlıkla bekliyoruz o günü

cnm bızım de işte o hafta sınavımız war o sınavı bı atlatrsak hersey tamam dr sonraaa alıswerıs heemn snra o mutlu gun evdemı yapacaksnız nm pekı

cnm bızım de işte o hafta sınavımız war o sınavı bı atlatrsak hersey tamam dr sonraaa alıswerıs heemn snra o mutlu gun evdemı yapacaksnız nm pekı

evet bahçede büyük nişan olacak nişan elbisemle ilgili de fikirler oluşmaya başladı aklımda daha model bakamadım ama önü kısa arkası uzun hafif kabarık olsun istiyorum

cnm sen bılırısn ama arkadasım öle bı kıyafet gıydı :) sonra nısnalsısı kuyruguna bastı oynarken
kız yere yapıştı rezıl olduuu ya ... kötu oldu ama yınede sen bılırsın

Öncelikle merhaba...

Nisan ayında isteme-söz, haziranda nişan düşünüyoruz bizde.

Aslında ben ve erkek arkadaşım 2011 Ağustos ayında isteme-söz olsun istemiştik ama sevgili müstakbel kayınvalideciğim 15 tatilde yani sömestrda gideriz diye ret etmiş (5 yıldır çıkıyorum oğluyla daha ne bekletiyorsa) Kar olur kış olur gelemezsiniz dememe rağmen; annesi kar filan olmaz diye ısrarcı davranmış. Sanki meteroloji :) Bu 15 tatilde geleceklerdi ama tamda tahmin ettiğim gibi oldu; her yer kar ve yollar kapalı. Gelmeyin dedim. Nisan ayı diye konuştuk sevgilimle ama yine de tereddütlüyüm Bir kaç gün önce bir de demişki keşke geçtiğimiz ağustosta gitseydik. Geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye. Bir de 2012 ağustos ayına düğün yetiştirmeyi planlıyorlarmış. Hazirandan sonra kiralayabilecek düğün salonu bulabileceğiz de sanki. Ramazan giriyor araya. Valla daha iş ciddiye binmeden soğudum kayıvalideden kızlar...

canım sımdıden öyle dusunme ya walla yoksa cekılmez bı hal alır hersey tadını cıkar boşwwer enınde sonunda senın olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…