Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bızımde memurluk sınavından sonra yapıcaz hemen yanı temmuzun 2haftası gıbı dusundukçe heyecanlanıorum degısık bı duygu ama cok guzel sewglımle suanda arastrma yapıorz fıyat kıyafet fln fılan bohcaymış:) ama guzel seyler hep böle gıder ıns hepmızınkıde:)
kızlar bende 9 haziranda nişanlanıyorum kıyafetim kabarık olsun istiyorum ama hiç güzel bir model yok hepsi kıro kıro ((
nımetcım aynı hafta olacak sanırım:) ne guzel ya sende durumlar nasıl :)
cnm bızım de işte o hafta sınavımız war o sınavı bı atlatrsak hersey tamam dr sonraaa alıswerıs heemn snra o mutlu gun evdemı yapacaksnız nm pekı
Öncelikle merhaba...
Nisan ayında isteme-söz, haziranda nişan düşünüyoruz bizde.
Aslında ben ve erkek arkadaşım 2011 Ağustos ayında isteme-söz olsun istemiştik ama sevgili müstakbel kayınvalideciğim 15 tatilde yani sömestrda gideriz diye ret etmiş (5 yıldır çıkıyorum oğluyla daha ne bekletiyorsa) Kar olur kış olur gelemezsiniz dememe rağmen; annesi kar filan olmaz diye ısrarcı davranmış. Sanki meteroloji :) Bu 15 tatilde geleceklerdi ama tamda tahmin ettiğim gibi oldu; her yer kar ve yollar kapalı. Gelmeyin dedim. Nisan ayı diye konuştuk sevgilimle ama yine de tereddütlüyüm Bir kaç gün önce bir de demişki keşke geçtiğimiz ağustosta gitseydik. Geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye. Bir de 2012 ağustos ayına düğün yetiştirmeyi planlıyorlarmış. Hazirandan sonra kiralayabilecek düğün salonu bulabileceğiz de sanki. Ramazan giriyor araya. Valla daha iş ciddiye binmeden soğudum kayıvalideden kızlar...
15 ekimde sözüm oldu evde 30 kişilik bir törenle canikolar.. 8 eylülde salonda nişanım var
canım sımdıden öyle dusunme ya walla yoksa cekılmez bı hal alır hersey tadını cıkar boşwwer enınde sonunda senın olacak :)