Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Yoknkuzum almadim
Pazar sabah 70.7 idim.
Sabah wc ye cikmadim ve kahvaltidan sonra cekwbildim
Almadigima eminim
Rahat ol:KK15:
Grupca iyi gidiyoruz bozmayalim. :halay:

Ay ben bunu 61 okudum nasıl sevindiydim ya geçen haftaki kilonu unutmuşum nedense seni 60larda sanıyom ben hedef 70 deyimce napcak kilomu alacak dedim tövbe yarabbim antibiyotik kafa yapıyo bende birde ateşim çıktı ondan sanırım
:KK70:

A AklinYolu1 birşey sorcam emin olayım haksızlık olmasın
Menü bildiriminde _Makaron_ _Makaron_ a 1 - verdim ya onu bı tekrar sorayım
Ertesi günü dün hiç birşey yemedigim için menü yazmadım haberiniz olsun demişti ona _ verdim
Hatta sormuştu sayılır mı diye bende olmaz Ogün girip bugün yemek yemeyeceğim diye yazman gerek ertesi gün bildirmek olmaz demiştim hatırladın mi

Onda verdiğim _ geçerli mi geçersiz mi emin olalım istedim haksızlık yapmış olmayalım eğer yanlış yapmissam
O gün sabah yiyemedim, öğlen yiyemedim o yüzden akşam yediğimi yazacaktım ama akşam da uyuyakaldim sabah uyanınca yazdım buraya dün menü bildirimi yapamadım çünkü durum buydu diye. Planlı olarak yememeye karar vermediğim icin yazamadım. Peşinen yazdiklarim da tutmuyor zaten. Sahur yaziyorum ama sahura kalkamıyorum mesela. 1 öğün yiyorum bu ara.
Menu konusunda anlastik degil mi?

Ben de nisaya kolaylik olsun diye artik erken yaziyorum. Domatesle, ayranla bozsam da cok dramatik bi bozma olmadigi zaman ekleme yapmiyorum.

Aksine menuler duzenli olunca daha iyi gidiyormus bunu anladim.

Menunun amaci verimli olmak , yediklerin hakkinda bilgi sahibi olmak.

Ama kesinlikle genel menu kabul etmiyorum. Menu bildirmenin amaci bu degil cunku.

Menuler sabah oglen aksam, sahur -iftar diye yazilmali. Haftalik menu yok , kabul edilmiyor.

tulipa tulipa sende okursun bu kismi. Menu konusunda cok eksigin var. Eksilerdesin. :KK12:

Menu konusunda anlastik degil mi?

Ben de nisaya kolaylik olsun diye artik erken yaziyorum. Domatesle, ayranla bozsam da cok dramatik bi bozma olmadigi zaman ekleme yapmiyorum.

Aksine menuler duzenli olunca daha iyi gidiyormus bunu anladim.

Menunun amaci verimli olmak , yediklerin hakkinda bilgi sahibi olmak.

Ama kesinlikle genel menu kabul etmiyorum. Menu bildirmenin amaci bu degil cunku.

Menuler sabah oglen aksam, sahur -iftar diye yazilmali. Haftalik menu yok , kabul edilmiyor.

tulipa tulipa sende okursun bu kismi. Menu konusunda cok eksigin var. Eksilerdesin. :KK12:
Ya ben haftalık menü vermedin ki. Sadece 16 Mayıs'a itiraz ediyorum.

Ya ben haftalık menü vermedin ki. Sadece 16 Mayıs'a itiraz ediyorum.
Itirazin kabul edilmedi. :KK70:

O kismi tulipaya yazdim mac cim. Geneldi yani. Gelinim sana soyluyorum kizim sen anla ya da tam tersi. :confused:

Bir de evde millet tartinin yerini bozuyor
Dokunmayinn tartiyaaa diye baaarip duruyom evde
Ben de tartinin yerini degistiriyorum bazen 100 gram eksik cikarim diye. :KK70:

Kizlar nobete gidiyorum işlerim olur şimdiden tartımı vermwk istiyorum.Yuklenmedi lanet yine.Lucky ye gönderirim

62.8

Ramazanda acıkmayın diye kısamıyorum da.Hic rejim yapiyor gibi olmadim.Dun iki karnı yarık cok az pilav cacık yarim bardak kola aksam meyve 20 tane badem on tane çikolata kaplı draje.Sahurda patetes kızartması kaşarlı mantar birkac yudum ekmek ve reçel baska ekmek yok.
Menudeki tek dogruyu bulunuz. :KK53:

X