Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size romantik haftasonları şekerim
ayyy ne romantik ne romantik hiç sormaaa
doktordan sonra kahvaltıya gittik
sonra hoooop eve saat 12den beri temizlik yapıyoz
bende planım var diyince harbiden planı var sanmıştım
neyse buna da şükür...
tamam canım yolluyorum şimdi
olsun canım temizlik yapmak da gayet romantik bir eylem olabilir
hahahaha karnımda iki bebeyle hiç romantik değil vallaaa
neyse esas yıldönümümüz yarın bakalım yarın burnundan getiririm
Aşk olsun kızlar bana hiç hbr vermediniz ya alacağınız olsun
Canim zeyy aliyo sanirim yine bi kac kisi daha varmis :)
Günaydınlar :)
İŞe gidiyorum
Akşam gelince tanışmak için sık sık yazacağım.
Kurbanımı öğrendim.
Ona çok ciciler alcam
Ya bir de ne kadar büyük çok parçalı bir paket hazırlayabiliyoruz. Üst sınırı var mı?
Zorunlu hediye nedir bir de?
Sevgiler.
Evet.
Cep numarami da vermiştim oradan da gelmedi
2 gün bekleyecek miyim ?
Zeyyin numarasini bilen var mi arasam ?
Sahi zorunlu hediye ne ?
Zeyy karar sizin demişti..
Evet kusura bakma benden önce minik bir fare okumuş :)
İstediğimiz gün gönderebilir miyiz canim ?
herkes istedigi ihtiyacı olan bir kaç seyi yazsın katilde durumu hangisine el veriyorsa onu alsın
katilimi öğrendim de kurbanım kim acabaaaa
Geçen çekilişte o taktiği çok uygulayan oldu..
Çaktırmamak için profilllerin hepsini geziyorlar.(bende yapmıştım)
Ben tanıtım yazısın da nelerden hoşlanıyor vs.. not alıyorum,alışverişe çıkınca kolay oluyor,unutmamış oluyorum.
banada adres bilgileri gelmedi herhalde sonradan gönderilcekk
zeyy zaten gecenin bir yarısında haber verince bende korktum tam uykuya dalıyordum çünkü
selam mille ne var ne yok
çekiliş ypılmadı mı daha
ay şimdi atacaklar beni
hem çekilişe katılmadım hemde herkesten çok geyik yapıyorum diye
ya kızlar aslında kalabalıkken şu zorunlu hediye işini bi konuşup halletsek mi :26:
ben zorunlu hediye olmasını istiyorum aslında, o daha bi güzel oluyor sanki :26: ve maddi dururm munasebetiyle alternatifli olsun istiyorum :26: yani " cüzdan - deodorant- parfum" üçlemesinden biri mesela
siz ne diyorsunuz :26: zeynep bize bırakmış ya, o gelmeden halledelim bence biz bu durumu
size hediye iiçin fikir vermeye geldik
pis donlarınızı çoraplarınızı gönderiyonuz birbirinize az insan olun diye yardıma geldik
Kızlar Günaydın anca uyandim :)) ay benim kurbanım ne sirinmis :) alacaklarimin bi kac tanesini kafamda toparladım bile :)
Ee nerde katilim hadi çıksın ortaya.
Bu arada Zeynep'in katili duy bizi degistirelim seni zeye de surpriz olsunn
selamlarrrr baharın çiceklerii....
gurbanımı daha göremedim yada gördümde soylemıyorum...ama bugun hava guzel ve en güzel secimlerimi yapıp bir kısım arzularını gerçekleştireceğimm...
Bu arada zorunlu hediye neydı acaba??
Aşk olsun kızlar bana hiç hbr vermediniz ya alacağınız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahhh erkeklerrr intikamınıı alll hemm ikiii bebişleee iş yaptırrr hemde kutlama yapmaaa
kızlar yaaa bekar olanlarınıza sms le bilgi verdim kusura bakmayın 5 dk engeli sinirimi bozdu
çekilişte 29 kişi olunca 29x5=
Profillerimize kimin baktigi görünüyor dostlarrrr katillerimizi de bu şekilde yakalayabilirzzzz ))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçen çekilişte o taktiği çok uygulayan oldu..
Çaktırmamak için profilllerin hepsini geziyorlar.(bende yapmıştım)
ya kızlar aslında kalabalıkken şu zorunlu hediye işini bi konuşup halletsek mi :26:
ben zorunlu hediye olmasını istiyorum aslında, o daha bi güzel oluyor sanki :26: ve maddi dururm munasebetiyle alternatifli olsun istiyorum :26: yani " cüzdan - deodorant- parfum" üçlemesinden biri mesela
siz ne diyorsunuz :26: zeynep bize bırakmış ya, o gelmeden halledelim bence biz bu durumu
Konuşmaları takip edemiyorum tam profillerin hepsini gezip izimı kaybettirmeyi bende düşünmstüm itiraf ediyorum :)))
Hediye konusunda da herkes cikolatayi sevdigni yazmış aslında zorunlu hediye cikolata da olabilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bakalım inşallah çok geç kalmamışımdır :) ya canım sorma eskisi kadar sık girmiyordum ama artık işi bırakınca evdeyim bol bol girerim bundan sonra
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım katılmak istiyosan bilgilerini yolla bana ad soyad adres telefon..
sonrada kendini tanıtttt
Isi mi birakiyosun canim hayirdir? Gel gel kafan dagilir egleniriz biraz :)Bakalım inşallah çok geç kalmamışımdır :) ya canım sorma eskisi kadar sık girmiyordum ama artık işi bırakınca evdeyim bol bol girerim bundan sonra
zorunlu hediye konusunda karar verelim arkadaşlar daha karar vermedik.
hahahahahaha ayyy ne güldüm yaaaaa
katılsanıza sizde sonradan katılan arkadaşlar için yarın bir çekiliş daha yapıcaz onların arasında.
yaa ben katilime değiştirme dedim ama siz bilirsiniz yine de
zorunlu hediye daha belli değil canım
canım ben sana mesaj attım diye biliyorum hala katılabilirsin sonradan katılan arkadaşlar için yarın bir çekiliş daha yapıcaz onların arasında..2-3 kişi var şimdiden....
alıcimmmmmm :86::86::86:
teşekkür ederiiiiiiz efendiiiim,gece gece bizim çekilişle uğraştığınız içiiin
bi an heveslenmiştimm ama hevesim kursağımda kaldı şu annn
bence de zorunlu hediye çikolataaaa olsuuun
Isi mi birakiyosun canim hayirdir? Gel gel kafan dagilir egleniriz biraz :)
Canim katilin degistirsin biz catlicaz sen catlamican mi hediyeleri beklerken :))
Ayrica ben diyorum ki zorunlu hediyeleri bi iki parca belirleyelim cüzdan deodorant mesela. Herkes hangisini istedigini yazdin ona göre alalim. Benim kurbanim cüzdan isterse cüzdan alirim, ben deodorant istersem bana deodorant alsin olur mu :))
Bence de cikolatayi ekleyeyim yine :))
tamam canım bir kaç arkadaş daha var sizin çekilişinizi yarın yapıcam belki katılmak isteyen olur yine diye...
topiği ihmal etme..