dimi cnm bir senelik tecrübe herşeyi öğretiyornerde çeyiz yapan biri görsem onu al bunu alma aa o çok güzel ama çok gereksiz diye durmadan bir şeyler söylüyorum ablama da aynı derecede yardım ettim şimdi allah razı olsun gereksiz hiç bişi aldırmadın bana diyor gel benim evimi gör gereksiz bir sürü şey var diyorum yardım eden akıl veren olmayınca
bende hiç sevmem eşya kalabalığıçeyizimede almamaya çalıştım
şimdi buradan bir arkadaş evlenecek. büroca bişi takacaz elbet. bende ona bişi almak istiyorum
Eki Görüntüle 1144099
bende bundan var. buradaki arkadaşada pembesindenmi alsam dedimkahvaltı takımı pembeymiş hoş olur. başka fikri olan varmı
ayyy aynen yaa..
ama iyi senin sözünü dinlemiş ablan...
benim sözümü dinlemiyolar pişman oluyolar
güzel fikir ben hala alamadım böyle bir şey 1 sene oldu
bende hiç sevmem eşya kalabalığıçeyizimede almamaya çalıştım
şimdi buradan bir arkadaş evlenecek. büroca bişi takacaz elbet. bende ona bişi almak istiyorum
Eki Görüntüle 1144099
bende bundan var. buradaki arkadaşada pembesindenmi alsam dedimkahvaltı takımı pembeymiş hoş olur. başka fikri olan varmı
ben scaheferdan beyaz saplı günlük çkb takımı alşmıştım evlendim haftasına paslandımarkası schafer değil dimi aldıklarının ben şimdi misafir takımlarımı kullanıyorum hisarın paslanmaz garantisi var ve 1 senedir gerçekten bişi olmadı adam akıllı güvenip günlük takım alamadım
bernando
bak onu hiç kullanmadım cnmsen bir iki yıka baktın paslanacak gibi makineye atmazsın cnm bardak ve tabaklarının desenlerinin çıktığını duymuştum ama
arkadaşımda var kırmızısı. bikaç yemeğe gittim hep onları çıkardı bişi olduğunu zannetmiyorum
arkadaşıma ne alayım tavsiye
bana da atmış mesaj şimdi. ama artık gerek yok yani doğum için şehir değiştireceğim ben . onun telaşında uğraşamam zaten. ki benim ilk katılma amacım tarihlerin benim için de uygun olması idi. zey cidden arada kaldığını felan düşünme sen elinden geleni yaptın... sana diyecek sözüm yokk
bana buradan herkesin içinde bu mesajı yazıp da özelden neden kalbimi kırıyosun burada arkadaşların içinde de açıklarsan sevinirim!!!
yaa neler oluyor bu topikte
Tatlım ne oluyor?sorun mu var?bana buradan herkesin içinde bu mesajı yazıp da özelden neden kalbimi kırıyosun burada arkadaşların içinde de açıklarsan sevinirim!!!
bana buradan herkesin içinde bu mesajı yazıp da özelden neden kalbimi kırıyosun burada arkadaşların içinde de açıklarsan sevinirim!!!
Tatlım ne oluyor?sorun mu var?
evet sorun var canım...
topikte bana senin suçun değil diyip özelden kalbimi kırıcak şeyler yazmış şekerlik..
ben gamze için gösterdiğim çabayı onun için göstermemişim
katili hala ses vermiyomuş
resmen kendini dışlanmış hissetmiş çok kötü bir organizasyon olmuş katıldığı için çok pişmanmış...
alla alla uğraşma sende zeynep. mecbur değilsin. sananeki senin sorunun bile değil..
hamilesin hangi hakla sana kötü davranır..
verdin numarasını uğraşsın ozaman katiliyle.
kesinlikle seviyesine düşme..
ayrıca şekerlik hanım efendid layiğini aldı diye düşünüyorum
bunu sana şekerlikmi dedi
alla alla uğraşma sende zeynep. mecbur değilsin. sananeki senin sorunun bile değil..
hamilesin hangi hakla sana kötü davranır..
verdin numarasını uğraşsın ozaman katiliyle.
kesinlikle seviyesine düşme..
ayrıca şekerlik hanım efendide layiğini aldı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?