Günaydın Hayırlı cumalar
İnşallah bende bugün hediyelerime kavuşuyorum :115::115::115:
Günaydıııınnnnn güzelleeeerrrrr
günaydın kızlar hayırlı cumalarrrr
bende hediyelerimin resmini eklicem birazdann
oo hadi ekle bakalımböyle bakmakta heyecanlı oluyor hediyelere
Sağol zeyycimm bekliyoruzz hediyeleriiniii
Ohhh hadi az kaldı
Günaydın kurbanımm
Sabırsızlıkla bekliyorum cicilerini
zeyyy hadi koysana oyalanma
Ohhh hadi az kaldı
Günaydın kurbanımm
Sabırsızlıkla bekliyorum cicilerini
Zeycim bir şey düşündüm.
Biliyorsun bazı arkadaşlarımız çok topicte aktif olmadı. Acaba onlar gönderim tarihini falan unutmuş olaiblir mi?
Mesela benim katilim???
Zeycim bir şey düşündüm.
Biliyorsun bazı arkadaşlarımız çok topicte aktif olmadı. Acaba onlar gönderim tarihini falan unutmuş olaiblir mi?
Mesela benim katilim???
enemmm ben 5 dk engeli olmadan habire mesaj atabiliyommm kk pro olmanın avantajı mı bu acabaaa
anam bilsem çekilişten önce olurdum pro 5dk geçsinde mesaj atıyım diye millete kurbanını diye sabaha kadar uyumadım
başka ne avantajları var biliyomusunuz???
herkese günaydın kargom kurbanıma doğru yola çıktı çok özendim ya başkasına hediye alırken sürpriz yaparken bana alınmasından daha mutlu oluyorum
ah şu paranın gözü kör olsun daha çok şey alacaktım kurbanıma aklım kaldı bikaç şeyde
ahahaah lavin:127:
yok canım merak etme
hayalet modunda gezebiliyorsun cnm benim gibiimza yazabiliyorsun 2 mesaj arasında 30 saniye engeli var bende sende o da mı yok:26:
aynen cnm kurbanıma daha neler neler alacaktım ama maalesef bu ay maddiyatım pek iyi değildi ama çok beğenmiş hediyelerimi saolsun dün whatsapptan yazıştık
temem ağlamaAma gülmeyinnnn
evet hayalet modunu keşfettim
30 sn engeli var canım
bende elimden geldiği kadar alabildim canım herkes aynı durumda merak etme mühim olan muhabbet
temem ağlama
zeyyy benımki evli hamile topikte 3 hamile varmış sen olmadığına göre diğer 2 kişiden de şüphelenmiyorum nasıl iş buuu :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?