- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
_asmunikal_ e attım yaa sana atmamışımki giden kutumda yok :26: Allah Allah...
Sen degil be kuzum kayacans atti bana benim mesajim geldi dimi :)
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
_asmunikal_ e attım yaa sana atmamışımki giden kutumda yok :26: Allah Allah...
SolitarywomanKimlere yazdin canim bende ona göre haber vereyim ayni kisiler olmasin.
Ama ben katilimden mektup yada hediyelerime minik minik notlar isterim :)))
Msj ları yolladım zeynim...
Hadi bakalım,cıvıl cıvıl olsun topiğimiz..
kızlar bende katılmak istiyorum mümkün müdür acaba?
önceki çekilişte yapılmıştı da ondan dedim ...tabiki öyle uzun uzun mektup olmaz ki zorunlu da olamamlı ama notlar olabilir
ay ne güzel fikir paylaşımalrında bulunuyoruz ki bi<
olabilir de not yazmak daha mantıklı >
Canımmmmmgünaydın kızlar yeni çekiliş hayırlı olsun katılmak istiyorum ama bu aralar maddi sıkıntı içindeyim katılım için son gün ne zaman:26:maaşımı alıp kendimi ona göre ayarlıyayım dicektim
günaydın kızlar yeni çekiliş hayırlı olsun katılmak istiyorum ama bu aralar maddi sıkıntı içindeyim katılım için son gün ne zaman:26:maaşımı alıp kendimi ona göre ayarlıyayım dicektim
Canımmmmm
Senin varlığın yeter..
hehe hatlar karışmış
canım 19undan sonra hediyeleri yollarız diye konuştuk hem geçen çekiliştede oldu böyle önemli olan muhabbet herkes kendi imkanı dahilinde bişeyler hazırlar...
Evet evet yazicam mutlaka
bu isteğini bence kendini tanıtma topiğinde belirt büyük harflerle
Ama amabilemiycem artık
Bende hulya abla ve gulsene haber verdim. Asmunikal katilmicam diyordu ikna edelim onu da :))Solitarywoman
Falkon
Bitterkuzucuk
Hejira
Unuttuklarıma bakıcam hemen güzelim..
Canim 19u gibi hediye gonderimi baslar dedik o zamana kadar alma firsatin olur. Uyar mi?günaydın kızlar yeni çekiliş hayırlı olsun katılmak istiyorum ama bu aralar maddi sıkıntı içindeyim katılım için son gün ne zaman:26:maaşımı alıp kendimi ona göre ayarlıyayım dicektim
Sen de bendensingünaydın kızlar yeni çekiliş hayırlı olsun katılmak istiyorum ama bu aralar maddi sıkıntı içindeyim katılım için son gün ne zaman:26:maaşımı alıp kendimi ona göre ayarlıyayım dicektim
canlarım benim saolun
çekilişe katılan herkes o kadar iyi güzel insanlar ki her şeyin iyisine layıksınız bir kaç güne kadar katılıp katılmayacağımı bildireceğim
Evet evet yazicam mutlaka
Ama ama
Bende hulya abla ve gulsene haber verdim. Asmunikal katilmicam diyordu ikna edelim onu da :))
Canim 19u gibi hediye gonderimi baslar dedik o zamana kadar alma firsatin olur. Uyar mi?
Sen de bendensin
sağol canım inşallahhhh
tabiki ekliyorum listeye
kızlar o zaman hediyelerinin içerisinde not bulmak isteyenler kendini tanıtma topiği açtığımızda oraya yazarlar olur mu?
bu aralar iş değişikliği yapma konusunda gel-gitlerde olduğumdan sıcak bakmıyodum pek
amaaaa katılmak istiyorum yine de
uğurlu gelir hem belki bu çekilişimiz bana
Naz'a haber verdiniz mi?
kızlar çekilişi haftasonu yaparız bir aksilik olmazsa...
hediye yollamaya başlama tarihide 20 mayıs..
önemli olan muhabbet kaynaşmak yeni arkadaşlar edinmek..
hediye el emeği de olur hadi hadi moral bozmak yok herkes katılcak
oleyyyyyyy canım ex-kurbanım ekliyorum hemen
bana da uğurlu gelmişti diğer çekiliş..
en son hediye almama rağmen hediyelerimi aldığım gün hamile olduğumu öğrendim...
cezmi_naz katılıcaktı zaten haber verdim..
Ben de msj attım şimdi ona..oleyyyyyyy canım ex-kurbanım ekliyorum hemen
bana da uğurlu gelmişti diğer çekiliş..
en son hediye almama rağmen hediyelerimi aldığım gün hamile olduğumu öğrendim...
cezmi_naz katılıcaktı zaten haber verdim..