• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Merhaba Çekilişi

:nazar::nazar::nazar: maşallah true cugum, ellerine saglık :16:

saol canım, oraya da bi bakayım ben :34:

öğretsene kız, ya davulcuya ya zurnacıya varmayım bi çiçek yüzünden :27:

walla ben ketumum bu konuda :20::20:
benden hoşlanan biri vardı. hala daha beni bekler :31: eski iş yerime iki kere çiçek gönderdi. aldığım gibi çöpe attım(merdivenleri silen bayana verdim)

bu iş yerimede orkide gönderdi :ssz:
ama :20::20:

şeker falan verse neysede :52::52:

walla ben ketumum bu konuda :20::20:
benden hoşlanan biri vardı. hala daha beni bekler :31: eski iş yerime iki kere çiçek gönderdi. aldığım gibi çöpe attım(merdivenleri silen bayana verdim)

bu iş yerimede orkide gönderdi :ssz:
ama :20::20:

şeker falan verse neysede :52::52:

valla daha bana kimse çiçekle gelmedi :27: gelirse ne tepki veririm bilmiyorum :86::86: ama hoşlanmıyorsam o kişiden bende kabul etmem herhalde yaa :31: gerçi bu ara herkesten hoşlanabilirim o da ayrı mesele :33:

valla daha bana kimse çiçekle gelmedi :27: gelirse ne tepki veririm bilmiyorum :86::86: ama hoşlanmıyorsam o kişiden bende kabul etmem herhalde yaa :31: gerçi bu ara herkesten hoşlanabilirim o da ayrı mesele :33:

eyvah en tehlikeli dönemdesin o zaman :27:

eyvah en tehlikeli dönemdesin o zaman :27:

yokk kızz bakma sen benm böyle konuştuguma, ben çok zor inanırım birinin beni sevdigine :27: inana kadar da kamyonla çiçek yıgsa işe yaramaz bende :27: yani sanırım, şimdiye kadar kimsenin böyle bir teşebbüsü olmadı :37:

yokk kızz bakma sen benm böyle konuştuguma, ben çok zor inanırım birinin beni sevdigine :27: inana kadar da kamyonla çiçek yıgsa işe yaramaz bende :27: yani sanırım, şimdiye kadar kimsenin böyle bir teşebbüsü olmadı :37:

olur olur zamanı gelince merak etme :9:

Back